Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lime ve käcka yaptirdin Scana?Enfolift lazer ysptırsn varmı burda? Ben yaptırdım, yuzum çok şiş. Kimdd böyle oldu?
Tesekkurler... Memnun musun sonucdan?Dr Emre, doku medikal. Botox da yaptirmisdim o yuzden fiyati tam bilemedim. Qaliba 7000 tl
Daha yeni, yuzum uyusmus gibi. Bir ay olsun bakalim. Ama resimlerimi arkafasima gonderiyorum yuzun toparlanmis diyor. Ben pek fark goremiyorum simdiTesekkurler... Memnun musun sonucdan?
Tesekkurler. Benim danistigim doktor bana kombine tedavi tavsiye etti. Sirf endolift yetmez dediDaha yeni, yuzum uyusmus gibi. Bir ay olsun bakalim. Ama resimlerimi arkafasima gonderiyorum yuzun toparlanmis diyor. Ben pek fark goremiyorum simdi
Mesela ne? Benim yuzumde hala agrilar var uyusukluk var.Tesekkurler. Benim danistigim doktor bana kombine tedavi tavsiye etti. Sirf endolift yetmez dedi
Adını hatirlamiyorum islemin ama bir lazer işlemi. Yüzündeki ağrilar ve uyusukluk gecti mi ?Mesela ne? Benim yuzumde hala agrilar var uyusukluk var.
Evet gecti hepsi. Iyi shu anda. Yakinlarda hifu da yaptirdim. Shimdi nstf ya da benzeri bir ishlem yapiyoruz. Genclik ashisi gibiAdını hatirlamiyorum islemin ama bir lazer işlemi. Yüzündeki ağrilar ve uyusukluk gecti mi ?
Sonucda kesip dikmiyorlar, ameliyatcdeyil. Ama illaki bir fark oluyor. Ben memmunum. Deyisim oldu iyi yondeMerhaba. Ben 2 hafta önce. Boyun ve çene bölgesindeki hafif sarkma ve gevşeme için endolift lazer yaptırdım. Ödem olmuştu biraz. O ödem geçti. Şu an hiç bir değişiklik yok. Eskisi gibi görüntü. Çok moralim bozuk.Burada da endolift yaptırıp olumlu sonuc alıp yazanlara pek rastlamadım..Pazartesi kontrole gideceğim bakalım..
Ne kadar zamanda oldu değişim ? Yüzünüzün sisliginden şikayet etmissiniz son mesajlarınıza.Sonucda kesip dikmiyorlar, ameliyatcdeyil. Ama illaki bir fark oluyor. Ben memmunum. Deyisim oldu iyi yonde
Shishlik bir aya cekildi 2 aya sonuc gozuktu.Ne kadar zamanda oldu değişim ? Yüzünüzün sisliginden şikayet etmissiniz son mesajlarınıza.
Kime yaptırdın?Ben bugun yaptirdim hic sislik yok gayet de gerildi yuzum
MerhabaSonucda kesip dikmiyorlar, ameliyatcdeyil. Ama illaki bir fark oluyor. Ben memmunum. Deyisim oldu iyi yonde
Bende yaptırmayı düşünüyorum doktor araştırıyorum. Siz kime ve kaça yaptırdınız acaba?Ben bugun yaptirdim hic sislik yok gayet de gerildi yuzum
Merhaba endolift sonucunuz nasıl?Enfolift lazer ysptırsn varmı burda? Ben yaptırdım, yuzum çok şiş. Kimdd böyle oldu?