Melegiimm22 ☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2016 5.462 15.393 27 13 Ağustos 2018 Konu Sahibi senik #21 senik .!.: Evet nadir de olsa benim de kolumda olmuştu. Doktora görünün isterseniz önlem amaçlı. İnşallah sizin de sağlıklı bir ömrünüz olur Genişletmek için tıkla... InşaAllah canim benimde aklımda nezamandir Ama kansızlık ve stresten diye şüphelenmiyorum öyledir inşaAllah
senik .!.: Evet nadir de olsa benim de kolumda olmuştu. Doktora görünün isterseniz önlem amaçlı. İnşallah sizin de sağlıklı bir ömrünüz olur Genişletmek için tıkla... InşaAllah canim benimde aklımda nezamandir Ama kansızlık ve stresten diye şüphelenmiyorum öyledir inşaAllah
Melegiimm22 ☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72 tek ayak cezası Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2016 5.462 15.393 27 13 Ağustos 2018 Konu Sahibi senik #22 Kaybolmuscennet .!.: Sizde ihmal etmeyin.snçta ciddi bi soruna dönüşebilir Genişletmek için tıkla... InşaAllah canım nezamandir aklımda gidcm
Kaybolmuscennet .!.: Sizde ihmal etmeyin.snçta ciddi bi soruna dönüşebilir Genişletmek için tıkla... InşaAllah canım nezamandir aklımda gidcm
sumrucuk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2018 194 186 33 13 Ağustos 2018 Konu Sahibi senik #23 Eğer morluk kendiliğinden zamanla geçiyorsa korkmayın. Aksi halde hastaya sorulan sorularda nereye vurduğunu bilmediği ve bir aydan fazla süredir duran , ilerleyici morluklar bizi korkutur. Tabi en iyi yanıtı yine tanı yöntemleri verecektir
Eğer morluk kendiliğinden zamanla geçiyorsa korkmayın. Aksi halde hastaya sorulan sorularda nereye vurduğunu bilmediği ve bir aydan fazla süredir duran , ilerleyici morluklar bizi korkutur. Tabi en iyi yanıtı yine tanı yöntemleri verecektir