• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Endiseli ruh halleri

arpa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
357
5
46
İstanbul
Benim de hayati yasarken hep hersey kotuye gidecekmis gibi korkularim var. cok endiseleniyorum. Ve guzel anlarin tadini cikartamiyorum. Sonradan da pisman oluyorum. Evet yardim almam gerekiyor ama ekonomik durumum iyi degil. Size sadece bu huzursuzluk anlarimda bu dusunceleri kafamdan o an atabilecek belirli yontemler var mi? diye sormak istiyorum. O anlari ne yaparak nasil dusunerek gecirebilirim? Boyle bir sey var mi? Rahatlamak icin bir sey tavsiye edebiliyor musunuz? Benim gibi bir cok insanin da bunu yasadigini biliyorum. Belki onlara da yardimci olabilir soyleyebileceginiz bir sey var ise..

Yoksa yapilabilecek tek sey psikologa mi gitmektir?

Asigim zaten canim.. 3 senedir. Ama o yanimda olmadigi zamanlarda da korkuyorum. Beni mutlu eden tek sey hayatimda o. O yanimda degilse birdaha hic goremeyecekmisim gibi bir korkuya kapiliyorum. Nasil bir huzursuzluk cokuyor uzerime anlatamam.

Benim de hayati yasarken hep hersey kotuye gidecekmis gibi korkularim var. cok endiseleniyorum. Ve guzel anlarin tadini cikartamiyorum. Sonradan da pisman oluyorum. Evet yardim almam gerekiyor ama ekonomik durumum iyi degil. Size sadece bu huzursuzluk anlarimda bu dusunceleri kafamdan o an atabilecek belirli yontemler var mi? diye sormak istiyorum. O anlari ne yaparak nasil dusunerek gecirebilirim? Boyle bir sey var mi? Rahatlamak icin bir sey tavsiye edebiliyor musunuz? Benim gibi bir cok insanin da bunu yasadigini biliyorum. Belki onlara da yardimci olabilir soyleyebileceginiz bir sey var ise..

Yoksa yapilabilecek tek sey psikologa mi gitmektir?

Arpa, bu sıkıntılar maalesef birkaç öneri ile geçmiyor. Zaten geçecek olsaydı, siz de bugüne kadar kendinizi rahatlatma yöntemlerini kullanır ve sıkıntılarınızı aşardınız. Mali nedenler diyorsunuz, haklısınız. Ama bu sıkıntılar için devlette çalışan uzmanlara başvurabilirsiniz.

Back