Endimetrium rahim duvarı nasıl kalınlaştırılır?

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
40
arkadaşlar pgt den gelen embriyom var 2adet yaşım 38.anne olma yolunda dikenli yollardan geçenlerdenim .transfer olacağım bu rahim duvarım sınırda 7mm ölçüldü çok korkuyorum pgt den kolay gelmıyor embriyo. Kalınlastırmak ıcın yapabilecegım bitkisel bir şey yok mu ?doktoruma sordum ama olmadığını soyledı .tüp e başladığımda 10 mm idi kuretaj ola ola bu hallere geldım .ottan kustan börtten böcekten her şeyden medet umuyorum

İncelik kürtaj kaynaklı mıydı sizin de? Bir de kaç mm arttı nar suyuyla
Evet bende iki dusuk oldu onunda kurtaji olunca oyle oldu. Kalinlik ilaclarla 6.6mm cikmiyordu. Nar suyu ictikten sonra 8.7mm oldu
Ustelik ben bu ilaclarida kullandim
Zerdeçal hariç

Eklentiler

• 519C29FC-56CA-45A9-8A3D-9056864A699A.png
    519C29FC-56CA-45A9-8A3D-9056864A699A.png
    397,9 KB · Görüntüleme: 226
Sizde şuan durum nasıl bende 3 kez histereskopi oldum yapışıklar vardı artı 2 kürtaj ilaçlarla zar zor en kalın kısmı 5lere geliyor gecen ay kök hücre oldum bakalım nasıl olcak

Kök hücre dediğiniz prp mi? Bir de nerede oldunuz pahalı mı
Hayır prp degil prp ayrı kök hücre ayrı ama prp nin üstü bi yöntem yani tüp bebekte teknolojinin en üstü ondan üzerisi yok dedi doktorum maslak Acıbadem’de fakat fiyat ücretleri bilmiyorum benle aynı gün kök hücre olan bi arkadaş benim ödediğim rakamın cok altında bir fiyat ödedi Türkiye’deki sistemi bilmiyorum herhal onun demesi özel sigortasımı varmış o bi kısmını karsıladıgı işin az Ödemiş benden indirimli olarak 60bin civarı alındı şuanda bekleme aşamasındayım işe yarıyor deniliyor ama bilmiyorum insallah işe yarar

Hayır prp degil prp ayrı kök hücre ayrı ama prp nin üstü bi yöntem yani tüp bebekte teknolojinin en üstü ondan üzerisi yok dedi doktorum maslak Acıbadem’de fakat fiyat ücretleri bilmiyorum benle aynı gün kök hücre olan bi arkadaş benim ödediğim rakamın cok altında bir fiyat ödedi Türkiye’deki sistemi bilmiyorum herhal onun demesi özel sigortasımı varmış o bi kısmını karsıladıgı işin az Ödemiş benden indirimli olarak 60bin civarı alındı şuanda bekleme aşamasındayım işe yarıyor deniliyor ama bilmiyorum insallah işe yarar
İnşallah işe yarar, belli olduktan sonra yazar mısınız burdan, ben de denerim gerçekten faydasını görürseniz

İnşallah işe yarar, belli olduktan sonra yazar mısınız burdan, ben de denerim gerçekten faydasını görürseniz
Ayy inşallah işe yarar da kurtulurum artık maddi manevi cok yorulduk artık inşallah işe yararsa haber ederim ilaçlarla zar zor en kalın kısmı 5 leke kadar geliyor ince kalıyor bakalım kök hücreden sonra istenilen kalınlığa gelcekmi burdanhaner ederim size

Ayy inşallah işe yarar da kurtulurum artık maddi manevi cok yorulduk artık inşallah işe yararsa haber ederim ilaçlarla zar zor en kalın kısmı 5 leke kadar geliyor ince kalıyor bakalım kök hücreden sonra istenilen kalınlığa gelcekmi burdanhaner ederim size
İnşallah.. Çok teşekkür ederim, inşallah iyi haber bekliyorum

bende geçen ay oldum yücel hocaya histeroskopi.sadece histeroskopi 16 bin dendi bana yumurta toplamayla birlikte yaptığımız için bizden 10 bin aldılar.spiral takıyor bir ay kalıyor sonra bir dk lık balon uygulaması yapıyor.
Merhaba bende bu ay histeroskopi oldum polipten dolayı doktorum onları alıp yapışıklık oluşmasın diye spiral taktı bugün kontrolüm vardı. Durumun güzel gidiyor dedi temmuzda randevu verip gel spirali çıkarıp balon uygulaması yapacağız diye. Anladığım kadarıyla bu balon uygulamasını sizde yapmışsınız nasıl birşey acaba spiralden sonra bu defa da o balon dedikleri şey mi rahimde kalacak nasıl yani anlatabilir misiniz acaba sürecinizi

Merhabalar nar suyu dışında ilaçlar kullandım demiştiniz bu ilaçların bana resmini ve kullanım şeklini atabilirmisiniz benim incelik hala devam ediyor
Merhaba histeroskopi oldunuz mu diğer konularda gördüm sizi bende 20 haftalık doğum sonrası 7 aydır deniyorum istediğimiz görüntüyr gelmiyor rahim hsg çekildim çok küçük yapışıklık görüldü ama bilmiyorum histeroskopiye gerek var mı doktorum yok diyor

Merhabalar nar suyu dışında ilaçlar kullandım demiştiniz bu ilaçların bana resmini ve kullanım şeklini atabilirmisiniz benim incelik hala devam ediyor
Merhaba ben nar suyuyla birlikte 100mg aspirin kulaniyorum kalinlasma yapiyor.

Onun disinda bunlarida denedim kalinlasma yapti . Zerdaçaldan baska hepsini kullandim.

Eklentiler

• 0436B880-38B1-402A-A9D4-BEBF1E5B9AFB.png
    0436B880-38B1-402A-A9D4-BEBF1E5B9AFB.png
    302,8 KB · Görüntüleme: 198
Kızlar rahim kalınlığı aslında sanıldığı kadar etkili değil. Önemli olan rahimde üç çizgi görüntüsünün olmasıdır. Birçok doktor bunu böyle kabul ediyor. Ki benim 6.5 mm ile transferim tutmuştu. Yalnız ben o ay rahim içine tutunmayı kolaylaştırmak için prp yaptırmıştım belki o da etkili olmuştur. Günde 6 ya kadar estrofem, kan akışını artıran ilaçlar vs ne yaptıysak 6.5 mm anca olmuştu. 7 gayet iyi bir değer bence.
Merhaba sizde sonuç ne oldu? Benimde 6.5mm üç çizgi ama transferim negatif.

Merhaba, rahim inceliği sorununu çözebildiniz mi aynı sorunu yaşıyorum :KK43:
Benim o ay ince olma nedeni bir önceki ay klomen kullanmış olmamdı inceltiyormuş. Nar suyu içmiştim 10 gün kadar dimes sıkma nar almıştım açıldıktan sonra 3 günde bitmesi gerekiyor taze meyve suyu tavsiye ederim. Birde soğan küründen uzak durun o rahim inceltiyor

X