Neden kürtaj oldunuz sorun nedirarkadaşlar pgt den gelen embriyom var 2adet yaşım 38.anne olma yolunda dikenli yollardan geçenlerdenim .transfer olacağım bu rahim duvarım sınırda 7mm ölçüldü çok korkuyorum pgt den kolay gelmıyor embriyo. Kalınlastırmak ıcın yapabilecegım bitkisel bir şey yok mu ?doktoruma sordum ama olmadığını soyledı .tüp e başladığımda 10 mm idi kuretaj ola ola bu hallere geldım .ottan kustan börtten böcekten her şeyden medet umuyorum
Narsuyu ve larjinin bakımından zengin gıdalar tüketin hindi etinde felan var. Bide yürüyüşNeden kürtaj oldunuz sorun nedir
7 oluyorsa 8 de olur 9 da üzülmeyin olur mu nar suyu ise yarıyor ben hem estorfem kullandım hemde sabahları nar suyu içtim 13 gün sonra 8.7 mm di . Kimi sabah akşam içiyor nar suyunu. Ben kış olduğu için pedal cevirdimarkadaşlar pgt den gelen embriyom var 2adet yaşım 38.anne olma yolunda dikenli yollardan geçenlerdenim .transfer olacağım bu rahim duvarım sınırda 7mm ölçüldü çok korkuyorum pgt den kolay gelmıyor embriyo. Kalınlastırmak ıcın yapabilecegım bitkisel bir şey yok mu ?doktoruma sordum ama olmadığını soyledı .tüp e başladığımda 10 mm idi kuretaj ola ola bu hallere geldım .ottan kustan börtten böcekten her şeyden medet umuyorum
Benim rahmim 4 ile 6 arasinda degisiyordu. Tek katmanti , estrofemle 3 katmana ulasti. Bana doktor yumurtam döllense bile tutunma olamayacagini söyledi.Kızlar rahim kalınlığı aslında sanıldığı kadar etkili değil. Önemli olan rahimde üç çizgi görüntüsünün olmasıdır. Birçok doktor bunu böyle kabul ediyor. Ki benim 6.5 mm ile transferim tutmuştu. Yalnız ben o ay rahim içine tutunmayı kolaylaştırmak için prp yaptırmıştım belki o da etkili olmuştur. Günde 6 ya kadar estrofem, kan akışını artıran ilaçlar vs ne yaptıysak 6.5 mm anca olmuştu. 7 gayet iyi bir değer bence.
Merhabaarkadaşlar pgt den gelen embriyom var 2adet yaşım 38.anne olma yolunda dikenli yollardan geçenlerdenim .transfer olacağım bu rahim duvarım sınırda 7mm ölçüldü çok korkuyorum pgt den kolay gelmıyor embriyo. Kalınlastırmak ıcın yapabilecegım bitkisel bir şey yok mu ?doktoruma sordum ama olmadığını soyledı .tüp e başladığımda 10 mm idi kuretaj ola ola bu hallere geldım .ottan kustan börtten böcekten her şeyden medet umuyorum
Merhaba benimde rahim 4.8 mm di adetin 10.günü doktor ince buldu brnde nar suyuna başladım ve progestan içiyorum doktor rahim inceliği gebeliğe engel demedi engel miymiş doktor ne dedi size tam olarakMerhaba , ayni sorun bende de var. 15 aydir gebe kalamiyorum ostrojenim dusuk. Rahim inceligim gecen ay net olarak tanılandı ve hemen estrofem baslandi. Estrofeme başladıktan sonra nar suyu içtim , marketlerde satilan yüzde yüz dogal olanlardan aldım. Bu ay kontrole gittim rahmim kalinlasmisti ancak bence ilac faydali oldu.
Bir digeri de Ermiş Attar isimli aktardan Ayvalı çay aldım. Rahim inceligi icin satiliyormus. Onu icmeye gerek kalmadan rahmim kalinlasti ama yine de bu ay hamile kalamadim hayirlisi. Size tavsiyem ayvali cayi bir alin belki faydasi olur.
Merhaba benimde rahim 4.8 mm di adetin 10.günü doktor ince buldu brnde nar suyuna başladım ve progestan içiyorum doktor rahim inceliği gebeliğe engel demedi engel miymiş doktor ne dedi size tam olarak
Rahim inceligi gebelige yuzde yuz engel degil lakin gebe kalsaniz dahi düşüğe sebep olabiliyor. Benim sorunum ilk farkedildiginde kalinlik degerim sizinkiyle ayniydi. Doktor embriyonun rahim duvarina tutunamayacagini söyledi. Tedaviyle suan normal kalinliga ulasti.
Anladım teşekkür ederim cevap için Allah tez zamanda nasip etsin anne olmayı inşallahRahim inceligi gebelige yuzde yuz engel degil lakin gebe kalsaniz dahi düşüğe sebep olabiliyor. Benim sorunum ilk farkedildiginde kalinlik degerim sizinkiyle ayniydi. Doktor embriyonun rahim duvarina tutunamayacagini söyledi. Tedaviyle suan normal kalinliga ulasti.
Amin umarim hepimizeAnladım teşekkür ederim cevap için Allah tez zamanda nasip etsin anne olmayı inşallah
Arkadaşım nar suyu iyi diye duymuştum. Bir de zaten transferden önce kalınlaşması için ilaç kullanılıyor. Eğer içine sinmiyorsa embriyoların da sağlıklı gelmiş doktorunla konuş bir adet ertele derim ben. Çünkü kafa rahatlığı en önemlisi.arkadaşlar pgt den gelen embriyom var 2adet yaşım 38.anne olma yolunda dikenli yollardan geçenlerdenim .transfer olacağım bu rahim duvarım sınırda 7mm ölçüldü çok korkuyorum pgt den kolay gelmıyor embriyo. Kalınlastırmak ıcın yapabilecegım bitkisel bir şey yok mu ?doktoruma sordum ama olmadığını soyledı .tüp e başladığımda 10 mm idi kuretaj ola ola bu hallere geldım .ottan kustan börtten böcekten her şeyden medet umuyorum
Merhabalar rahim inceliğiniz çözüldü mü aynı sorun bendede varAnladım teşekkür ederim cevap için Allah tez zamanda nasip etsin anne olmayı inşallah
Bendede rahim inceliği sorunu vardı estroferm kullandım kalınlaştıMerhabalar rahim inceliğiniz çözüldü mü aynı sorun bendede var
Adetle beraber aşılama tedavime başlicam şuan rahim kalınlığında sorun yok progestan ve nar suyu yeterli olduMerhabalar rahim inceliğiniz çözüldü mü aynı sorun bendede var
Bende etki etmedi estrofem başka seçenekler duydunuz mu hiçBendede rahim inceliği sorunu vardı estroferm kullandım kalınlaştı