Endeskopi yaptırdım,Reflü olmuşum:(((

nane, limon, gaz yapan bakliyat, sıcak soğuk şeyler, asitli içecekler, yağlı baharatlı her şey, çiğ soğan vs vs... yasak olmayan hiçbişey yok kısaca, lansor mudur ne halttır onu içiyorum, bende acaip bulantı oluyo, özellikle yaz aylarında, bi nargile bile içemiyorum, kahve bile dokunuyo, bide stresten dolayı iki ayda 11 kilo verdim, 58den 47ye düştüm, iki kere hastanelik oldum bulantı yüzünden, kısaca bıktım bıraktım artık düzenli beslenmeyi, bişey olunca rennie içiyorum, geçici bi çözüm oluyo 51 kiloyum şu anda temelli bi çözümü yok mu varsa bilen söylesin, bıktım çünkü...

Tek çare her sabah aç karnına doktorunun verdiği mide ilacını içmek.O nu içtiğim sürece gün boyu hiç bir problemim olmuyor.Artık göğüs sıkışması,mide bulantısı da bitti.Sadece ekşime ve yanma oluyor ölçüyü kaçırınca.O zaman da rennie içiyorum.Allah a şükür iyiyim artık.
Sana da acil şifalar diliyorum ama düzenli ilaçlarını kullanman gerekiyor.

benimde 1 seneye yakındır mide ağrılarım var doğum kontrol hapı içmeye başladıkdan sonra oldu doktor zamanla geçer dedi ewet zamanla etkisi azaldı ilk günler hiç kalkamıyordum baş dönmesi ve mide bulantısından ama artık mide hastası oldum zaman zaman o kadar ktü oluyorum ki ter basıyo baygınlık hissi geliyor midemde yara varmıscasına ağrıyor heleki geceleri mide bulantısıyla ve ağrısıyla uyanmaları kabusum oldu bugun doktora gittim endoskopi yapılıcak ama ben çok korkuyorum gittiğim yer devlet hastanesi bayıltmıyorlar nasıl yaptırıcam bilmiyorum özelden arastırıyorum inşallah bulabilirim bi yermafoldumben ay ağlamak istiyorumm çok zor oluyormu benim gibi çok korkuyla gidip korkulacak bişe değilmiş diyen oldumuki acababoshayallersmile

Ben de 1 sene önce endoskopi yaptırdım gastrit çıktı malesef, o dönem şurup kullandım, asıl araştırılan kansızlıktı ve ben gastriti önemsemedim, üstünden bir sene geçti ve şu an midem daima ağrıyor, bu sabah doktorun verdiği ilacı içtim ve serviste istifra ettim Son bir iki haftadır böyleyim ve ilaca başlamama rağmen hiç iyileşme yok. Sürekli ağrının yanı sıra mideme daima kramplar giriyo, ne yapacağım bilmiyorum, hiç birşey yemek istemiyorum

sana çok geçmiş olsun diyorum arkadaşım allah daha kötüsünden sakınsın benimde bu konuda sıkıntılarım var kulak ağrısıyla başladı ama kulağımda bir sorun olmadığını aslında asitin boğazımı yakarak kulagımı ağrıttıgını söyledi doktor ilaç yazdı iki kutu kullandım iidim bugüne kadar 3 gün önce bir mide ağrısı çektimki 3 saat yerlerde kıvrandım en sonunda acile gittim serum ve igneyle agrım geçti ama doktor reflü ve gastirit dedi bir an önce endoskopi yaptırmam lazım ama korkuyorum açıkcası nerde yaptırdın ve nasıl bişey nasıl oluyo anlatabilirmisin bursada yaptıran varsa tavsiye edebilecegi doktor varmı acaba çok geçmiş olsun inşallah düzelecegiz üzülmeyelim tetiklemeyelim dimi ama

Daha önce konuya mesaj yazdıgımda henüz endoskopi olmamıstım ve inanılmaz derecede korkuyordum neyseki endoskopi yapıldı eşim bıraksaydı sıra gelmeden kaçıp gidecek durumdaydım beklerken yasadıgım korkuyu anlatamam sıram geldi ve ben titreyerek girdim içeri iğne vuracaklar sanıyordum ben sadece boğazıma sprey sıktılar ve yan yatırıp kollarımı arkadan tuttular gözlerimi kapadım ve kendimi öyle sıkmısımki miğde bulantısı felan olmadı sadece miğdem acıdı biraz korktugum kadar zor değildi zaten cok kısa sürdü sadece benim abartı korkumdan bittikden sonra ağlama krizim tuttu korkulacak yada bayılmaya değecek bişey değilmiş arkadaşlar ben yaptırabildiysem herkes yaptırır die düşünüyorum..sonucda midemde aşırı safra görüldü reflü gastrit..ilac verdi kullanıyorum çok şükür şikayetim olmadı şimdilik umarım ii gelir..herkese geçmiş olsun Allah şifa versin..

Inanılmaz ama gerçekten de reflü-gastrit-ülser-midede yara-midede mikrop-mide fıtığı-mide kanseri hepsini çözümü var allahın izni le...

benim boğazımdaki yutkunma güçlüğü çok sıkıntı yarattı yemek yiyeceğim zaman korkuyorum yemeği ekmeği yutarken canım acıyor keyifsiz oluyor mart ayında endoskopi yapılacak ama ben çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…