Ender Saraç'tan Zayıflatan 10 Hareket

beyazgul56

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
0
hareketlerın yazılı oldugu bırsey bulamadım boyle bır konu varmı paylasıldı mı bılmıyorum da lınk verecegım doktorlar programında ender saraç anlatıyor günde 15 dakika ile yapılacak hareketler.. faydalı olur ınsallah
bunları yaptıkca gozlemlerımızı aktrarırsak bırbırımızle paylasırsak daha faydalı olur :)
sevgiylee :)
işte 3 haftada 2 beden incelten on hareket
videoda 9 tane var onuncusu da ip atlamakmış arkadaşlar :)
http://doktorum.kanald.com.tr/genel...i-ve-uzun-yasam/3-haftada-incelten-10-hareket

Son düzenleme:
bende kurbana kadar biraz zayıflamak incelmek istiyorum,benimde işime yarar bunlar paylaştığın için teşekkürler

faydaız oluyorsa ne mutlu :)
bence zayıflamaya yardımcı en önemli şey ekmek ve sekerı bırakmak ve gun ıcınde 2 bucuk lıtre su tuketmek cok faydasını goruyorum ben :)

Ben de denemek istiyorum, inşallah etkisini görürüm.
CALLENETICS'e başlamıştım ama bana ağır geldi, bu daha basit gözüküyor.

ben de yaptım şimdi çok yoruldum valla
sabah yapamam muhtemelen zor uyanıp işe gidiom ama her akşam biraz fazla fazla yapmaya çalışayım bakalım

Evet, düzenli olarak günde 2 kez yaparsanız işe yarıyor. Ben denedim işe yaradı. YEniden başlıycam inşallah...Ben sayılarını biraz daha arttırarak yaptım...

sayıların 20 yada 25 tekrar olmasında bir bildiği var dıyorlardı.. yanı ilk zamanlar onerılen sayılarda kalmakta var daha sonra vucut alısacagı ıcın ıkser ucer arttırmak mantıklı :)
bırde suyu hep bi seferde ıcmeyın yudum yudum için biirden içinde idrarla cıkan hemen suzuluyo kalanlar sıskınlık yapıyo ayrıca belırteyım bende tuvalette sıkıntı cok yasarım kendımı bıldım bılelı 3 gunde 1 anca... tavsıyelerınız olur mu kuru kayısı zeytınyagı dısında

limonlu form çayı içiyodu benim babaannem ve faydası var diyodu canım, o tarz çayları düzenli içmek faydalı olur sanki

Selam, sabah kahvaltısını taze incir ve yağsız süt ile dene bir de. Ben 2 taze incir ve 1 bardak laktozsuz süt ile yapıyorum haftada 1-2 kez. Diğer günlerde ise; kayısı kıvamında pişmiş yumurtayı maydanoz, dereotu ve taze soğan ile salata haline getirip üzerine limon suyu, az miktarda zeytinyağı, bolca kimyon ve pul biber ekliyorum. Kimyon şişkinliği önler ve bağırsağı çalıştırır, otlarda malum lif kaynağı. Posa oluşturur. Bunun dışında da akşam yemeklerinde uygun olan çorba ve sotelerde kimyon + zerdeçal kullanıyorum. Umarım sende de işe yarar.

Son düzenleme:

kızlar okurken konuya dahil olmak istedim bağırsaklkar için tek çözüm var ben çok çektiğim için lifli sebzeler tüket ve eğer mide sorunun yoksa yemeklerde acı ye ama acı yedikten yarımsaat içinde su içme tamammı ben çok çektim birde 5 bir yerde çay iç faydasınıda görüceksin hareket etmekte faydalı ben o kadara hareketsizdimki işimi yapar hemen uzanırdım ama baktımki git gide ağır olmaya başladım zorladım kendimi şimdi ise geçti ve bağırsak sorunumda bence kabak çorbası yap çok rahat tuvalete çıkarsın ve süt lıght süt iç sütte çok faydalı ama şekersiz

Konunuz içeriği nedeniyle Spor Görsel Paylaşım başlığına taşınmıştır.
Keyifli paylaşımlar...

kızlar ipi nasıl atlıyosunuz, alt kat komşunuz rahatsız olmazmı ses olurya gum gum falan, ben bıraz tedirgın oldum gunduz neysede aksam atlamadım.

tavsıyeler çin tesekkur ederim eksık olmayın hepsini denicem ip atma içinde bende iple atlamıyorum ip varmıs gibi zıplıyorum ses olmasın dıyorsanız fayans bır zemın uzerınde atlayabilirsiniz :)

ne güzel konu
benımde 10 kılo fazlam var
ve şuan ocakta makarna haşlanıyor
hala bır adım ilerleme yok nasıl olacak :S

ne güzel konu
benımde 10 kılo fazlam var
ve şuan ocakta makarna haşlanıyor
hala bır adım ilerleme yok nasıl olacak :S

makarna yeme kalorisi fazla değil sanıldığı kadar ama faydası yok kilodan başka önemli olan tek kalorisi düşük yemek değil önemli olana bazı besinler vücutta karbonhidrata dönüşüyor ne kadar kalorisi az olsada direk karbonhidrat yakman baya zor olur ama diyelimki yedim moralinide bozma ama mutluluk geçici o an yemeği yedikten sonra insan pişman oluyor ama zayıfladınmı hep mutlu olucaksın ve o gün makarna yesende diğer gün az yiyerek dengelicen sadece bir süre uzak durcan herşeyden ama ölçülü yicen yenilme besinlere sen yen ve dayan inşallah zayıflarsın ve istediğini azda olsa yersin inşallah

tavsıyeler çin tesekkur ederim eksık olmayın hepsini denicem ip atma içinde bende iple atlamıyorum ip varmıs gibi zıplıyorum ses olmasın dıyorsanız fayans bır zemın uzerınde atlayabilirsiniz :)

ben de aynen böyle yapıyorum valla ip varmış gibi
dün akşam 2. kez yaptım..sabah uyandığımda üst bacaklarım o kadar çok ağrıyo ki
umarım fayda eder bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…