- 3 Şubat 2012
- 87
- 0
-
- Konu Sahibi beyazgul56
faydaız oluyorsa ne mutlu :)
bence zayıflamaya yardımcı en önemli şey ekmek ve sekerı bırakmak ve gun ıcınde 2 bucuk lıtre su tuketmek cok faydasını goruyorum ben :)
egzersizleride yapmaya başladım da tam gösterdiği gibi beceremiyorum
sayıların 20 yada 25 tekrar olmasında bir bildiği var dıyorlardı.. yanı ilk zamanlar onerılen sayılarda kalmakta var daha sonra vucut alısacagı ıcın ıkser ucer arttırmak mantıklı :)
bırde suyu hep bi seferde ıcmeyın yudum yudum için biirden içinde idrarla cıkan hemen suzuluyo kalanlar sıskınlık yapıyo ayrıca belırteyım bende tuvalette sıkıntı cok yasarım kendımı bıldım bılelı 3 gunde 1 anca... tavsıyelerınız olur mu kuru kayısı zeytınyagı dısında
sayıların 20 yada 25 tekrar olmasında bir bildiği var dıyorlardı.. yanı ilk zamanlar onerılen sayılarda kalmakta var daha sonra vucut alısacagı ıcın ıkser ucer arttırmak mantıklı :)
bırde suyu hep bi seferde ıcmeyın yudum yudum için biirden içinde idrarla cıkan hemen suzuluyo kalanlar sıskınlık yapıyo ayrıca belırteyım bende tuvalette sıkıntı cok yasarım kendımı bıldım bılelı 3 gunde 1 anca... tavsıyelerınız olur mu kuru kayısı zeytınyagı dısında
ne güzel konu
benımde 10 kılo fazlam var
ve şuan ocakta makarna haşlanıyor
hala bır adım ilerleme yok nasıl olacak :S
tavsıyeler çin tesekkur ederim eksık olmayın hepsini denicem ip atma içinde bende iple atlamıyorum ip varmıs gibi zıplıyorumses olmasın dıyorsanız fayans bır zemın uzerınde atlayabilirsiniz :)