kızlar bende 1 haftadır bu hareketleri yapıyorum her gün artırarak yürüyüş de yapıyorum ama ne kilo gidiyo nede sıkılaşıyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum ama ne olcak benim bu halim kilo veremeyince çok canım sıkılıyor herkes zayıfliyor ben aynı :18:
Doğru bildiklerin yanlış olabilir. Bunu 1 ay kadar uygula... Daha sonra cardionu değiştir. Yemek saatlerine de dikkat et. Spordan sonra 2 saat yememelisin mesela...
Bu arada ben bu hareketleri 9 gün kadar yapmıştım. İşe yaradı mı tartışılır. :) Yanında callaneticste yapıyordum. Zaten bi değişiklik olmuşsa da onun sayesindedir diye düşünüyorum.[/Q
ben saat 9 gibi başlıordm 10 da kahvaltı yapıyordum peki hangi saatlerde yapmalıım? spordan sonra su da mı içmemeliyim? çok susuyorum
Doğru bildiklerin yanlış olabilir. Bunu 1 ay kadar uygula... Daha sonra cardionu değiştir. Yemek saatlerine de dikkat et. Spordan sonra 2 saat yememelisin mesela...
Bu arada ben bu hareketleri 9 gün kadar yapmıştım. İşe yaradı mı tartışılır. :) Yanında callaneticste yapıyordum. Zaten bi değişiklik olmuşsa da onun sayesindedir diye düşünüyorum.[/Q
ben saat 9 gibi başlıordm 10 da kahvaltı yapıyordum peki hangi saatlerde yapmalıım? spordan sonra su da mı içmemeliyim? çok susuyorum
Su tabi ki içilmeli...:) En az 2 litre... Ben saat 4 gibi yapıyordum. Daha etkili olabileceği söylenmişti. Sabah kahvaltıdan 1 saat sonrada yapılabilir tabi...
Su tabi ki içilmeli...:) En az 2 litre... Ben saat 4 gibi yapıyordum. Daha etkili olabileceği söylenmişti. Sabah kahvaltıdan 1 saat sonrada yapılabilir tabi...
en az 3 litre su içiyorum. peki sen faydasını gördün mü ? ayrıca teşekkür ederim verdiği cevaplar için
Kesinlikle katılıyorum. 7 sene önce sabah akşam bu hareketler + sabah kahvaltıdan yarım saat önce ballı limonlu ılık su+ akşamları 2 bardak yeşil çay ile 11 kilo verdim. Herkese tavsiye ederim. Düzenli yapmak çok önemli. Sonuçları gördüğümde inanamamıştım.Kesinlikle sağlam hareketler. Vücudu toparlıyor. Beslenmeye dikkat edip bol su içince sonuç alınıyor. Acele etmeye gerek yok. Belli bir disiplinle olmayacak yok😉 baktınız aylarca hiç veremediniz kilo, aile hekiminize danışmayı deneyin!
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi