Ender Saraç'ın 3 haftada incelten 10 hareketi..

Canım ben bunu uzun süre olmasada denedim ilk günden sonra abartmıyorum kesinlikle 4 gün kas ağrısından öldüm sen zorlamadıysan çok iyi. Bence devam etmelisin yapıp incelen arkadaşlarım var ama düzenli yaptıktan sonra etkisini mutlaka görürsün :) ben sıkılıp bıraktım tabi orası ayrı :)

Son düzenleme:
sonuç nasıll etki ettiyse bende baslamak isterim :KK70:

[video=youtube;IgzQ4A8f2qY]http://www.youtube.com/watch?v=IgzQ4A8f2qY[/video]

Videoyu izliyordum. Kesin kk de ilgili topic vardır dedim. :KK1:

Başlayanlar sonuç aldı mı acaba?

Egzersizimi değiştirsem iyi olacak. :) Birde bunu deneyelim.

kızlar bende 1 haftadır bu hareketleri yapıyorum her gün artırarak yürüyüş de yapıyorum ama ne kilo gidiyo nede sıkılaşıyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum ama ne olcak benim bu halim kilo veremeyince çok canım sıkılıyor herkes zayıfliyor ben aynı :18: :KK25:

kızlar bende 1 haftadır bu hareketleri yapıyorum her gün artırarak yürüyüş de yapıyorum ama ne kilo gidiyo nede sıkılaşıyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum ama ne olcak benim bu halim kilo veremeyince çok canım sıkılıyor herkes zayıfliyor ben aynı :18: :KK25:

Doğru bildiklerin yanlış olabilir. Bunu 1 ay kadar uygula... Daha sonra cardionu değiştir. Yemek saatlerine de dikkat et. Spordan sonra 2 saat yememelisin mesela...

Bu arada ben bu hareketleri 9 gün kadar yapmıştım. İşe yaradı mı tartışılır. :) Yanında callaneticste yapıyordum. Zaten bi değişiklik olmuşsa da onun sayesindedir diye düşünüyorum.

Doğru bildiklerin yanlış olabilir. Bunu 1 ay kadar uygula... Daha sonra cardionu değiştir. Yemek saatlerine de dikkat et. Spordan sonra 2 saat yememelisin mesela...

Bu arada ben bu hareketleri 9 gün kadar yapmıştım. İşe yaradı mı tartışılır. :) Yanında callaneticste yapıyordum. Zaten bi değişiklik olmuşsa da onun sayesindedir diye düşünüyorum.
[/Q

ben saat 9 gibi başlıordm 10 da kahvaltı yapıyordum peki hangi saatlerde yapmalıım? spordan sonra su da mı içmemeliyim? çok susuyorum :KK39:

[/Q

ben saat 9 gibi başlıordm 10 da kahvaltı yapıyordum peki hangi saatlerde yapmalıım? spordan sonra su da mı içmemeliyim? çok susuyorum :KK39:

Su tabi ki içilmeli...:) En az 2 litre... Ben saat 4 gibi yapıyordum. Daha etkili olabileceği söylenmişti. Sabah kahvaltıdan 1 saat sonrada yapılabilir tabi...

okuldaki bir hoca bunları yapıyorum demişti, zaten zayıftı ama daha bir fit olmuştu... ama 4 ay boyunca falan yaptığını söylemişti,zamanla arttırmış sayılarını,ben zaten bir sürü spor yaptığım için bu çok işlemez, ama ileride kilo koruma amaçlı yapabilirim diye düşünüyorum:KK34:

geçen yıl bu hareketleri yaptım ramazan ayında hiç üşenmeden sahurdan snra 15 dakika akşmda iftrdn snra yaptm günler gçtikçe sayıları arttırarark yaptm ramazannda etkisi olmş olablr ama istanbuldan gelen akrabalarm bayrmda bni tanıyamadılr oysaki aynı kilomdydm ama çok ince grnydm tavsye ederm şimdi yne başlcm çnkü bir ay sonra nişnm varr:)))

Kesinlikle sağlam hareketler. Vücudu toparlıyor. Beslenmeye dikkat edip bol su içince sonuç alınıyor. Acele etmeye gerek yok. Belli bir disiplinle olmayacak yok😉 baktınız aylarca hiç veremediniz kilo, aile hekiminize danışmayı deneyin!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kesinlikle sağlam hareketler. Vücudu toparlıyor. Beslenmeye dikkat edip bol su içince sonuç alınıyor. Acele etmeye gerek yok. Belli bir disiplinle olmayacak yok😉 baktınız aylarca hiç veremediniz kilo, aile hekiminize danışmayı deneyin!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kesinlikle katılıyorum. 7 sene önce sabah akşam bu hareketler + sabah kahvaltıdan yarım saat önce ballı limonlu ılık su+ akşamları 2 bardak yeşil çay ile 11 kilo verdim. Herkese tavsiye ederim. Düzenli yapmak çok önemli. Sonuçları gördüğümde inanamamıştım.

Ben daha önce yapmıştım. Hem kilo kaybın oldu hemde sıkılasip göbek bolgesinden kurtulmuştum. 1 haftadır gene başladım.

X