- 26 Ekim 2019
- 1.464
- 5.940
- Konu Sahibi Magnifiaque
Başlayalım. Arkadaşları da etiketleyin bize bildirim gelmiyor çünkü siz msj yazıncaArkadaslar listeyi yaptim ne zaman isterseniz baslayalim mi artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlayalım. Arkadaşları da etiketleyin bize bildirim gelmiyor çünkü siz msj yazıncaArkadaslar listeyi yaptim ne zaman isterseniz baslayalim mi artik
Evet canom hepimizi ekledim aksam paylasim listeyi baslayalimMagnifiaque cane listede varim değilmi
Evet canom hepimizi ekledim aksam paylasim listeyi baslayalim
Canım okuyalım hayırlı olur inşallahEvet canom hepimizi ekledim aksam paylasim listeyi baslayalim
Başlayabiliriz canım ne zaman dersenizEvva
N Nurs5825
hasbeee
K Kara gozlum
Magnifiaque
efsuni06
Y yalnizkalpler
Oriana
B Beklenen2
B baby0101
Yenidelhi
Life light
Hepiniz istiyorsaniz baslayalim bugun liste verim yarin baslayalim isterseniz ayin 17 si son gun o yuzden baslasak iyi olur
Başlıyor muyuz
Birde nasıl olucak tam olarak herkes kendi içinmi okuyacakBaşlıyor muyuz
Hayir hergun birimiz icin yarin senin icin basliyoruz insallahBirde nasıl olucak tam olarak herkes kendi içinmi okuyacak
Allahım sen vesile kıl yarabbim sadece sanadır muhtaçlığımız şimdiden okuyan herkesten allah razı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinYarin aksam 11e kadar Evva icin okuyoruz
Evva 398
N Nurs5825 398
hasbeee 398
K Kara gozlum 398
Magnifiaque 398
efsuni06 398
Y yalnizkalpler 398
Oriana 398
B Beklenen2 398
B baby0101 398
Yenidelhi 398
Life light 396
Toplam 4774
Tamam canım anladımHayir hergun birimiz icin yarin senin icin basliyoruz insallah
Allahım sen vesile kıl yarabbim sadece sanadır muhtaçlığımız şimdiden okuyan herkesten allah razı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin