- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
- Konu Sahibi Magnifiaque
Yok ben magzada et sut kemîk herseyden faydalanilan birseyimSen de mi kamuda etinden sütünden faydalanılan bir bölümdesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben magzada et sut kemîk herseyden faydalanilan birseyimSen de mi kamuda etinden sütünden faydalanılan bir bölümdesin?
Bence bekleyelim katılmak isteyen olucak
Evet aslinda sure daha cok nasil isterseniz ama gelen yokBence bekleyelim katılmak isteyen olucak
Gelirler canım bizim gibi bebek isteyen çokEvet aslinda sure daha cok nasil isterseniz ama gelen yok
Bebek deyince sabirsizlaniyorum sen oyle diyorsan bekleyelim canimGelirler canım bizim gibi bebek isteyen çok
Canooooo bendeeeeeKatilmak isteyenler yazsin insallah gece bir liste cikaralim
Ask olsun sanada hihhhhhhGelirler canım bizim gibi bebek isteyen çok
Tez vakitte nasip olsun canımBebek deyince sabirsizlaniyorum sen oyle diyorsan bekleyelim canim♥
Bak işte gördünmü geldi karam kız dedim yarın etiket yapicam kendin geldin hoş geldin kaynadı araya kusura bakma haklısınAsk olsun sanada hihhhhhh
Burda dagitarakmi okunacakSelam guzel kk kadinlari denemeye ne dersiniz 4774kere muharrem ayi bitene kadar hepimize okuyalim ❤
*ÇOCUK SAHİBİ OLABİLMEK İÇİN*
*MUHARREM AYINA ÖZEL DUA*
*ŞARTLARI:*
*Kesinlikle 1/30 Muharrem içinde okunmalı.. Başka Ayda Okunmuyor..*
*Kesinlikle Tek Başına Değil, Kişilere Dağıtılarak Okunmalı..*
*Dağıtılan Kişilerin Abdestli Namazlı ve Ahlaken Çok Güzel Olmalarına Dikkat Edilmeli*
*Kesinlikle Kişilere Zorlayarak Verilmemeli, Muhakkak Okuyanlardan Helallik Alınmalı..*
*Kişiler Kendi Güçlerinin Yettiği, Rızalarının Olduğu Sayıda Almalı..*
*Dağıtılan Kişiler Dosdoğru Telafuz Ederek, Ya Tw Olmayan Bir Odada yada Seccade Başında Okunacak..*
*İlk 3 Ay Gebelik Kimseye Söylenmeyecek, Nazar Boyutu Yüksek Olduğu İçin Düşme Tehlikesi Olabiliyor..*
*ÇİFTLER BU TERTİBE BAŞLARKEN AYRI AYRI SADAKA VERECEKLER.. TERTİP BİTİNCEDE YİNE AYRI AYRI SADAKA VERİLECEK..*
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
*4.774 Defa Okunacak:*
*رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿٨٩﴾*
*"Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn."* (Enbiya 89)
▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
canimsinnBak işte gördünmü geldi karam kız dedim yarın etiket yapicam kendin geldin hoş geldin kaynadı araya kusura bakma haklısın
Sende bebeğimcanimsinn
Bak işte gördünmü geldi karam kız dedim yarın etiket yapicam kendin geldin hoş geldin kaynadı araya kusura bakma haklısın
Evet sirayla hepimize okuycaz Ayin bitimine kadarBurda dagitarakmi okunacak
Yarın etiket yaparız çok arkadaş var vesile olursak ne mutlukalbin temiz hemen etkisini aldik bekleyelim biraz daha vakit var nasil olsa haklisin