Önemli değil canm sağol yinede.Canım isterdim ama şu aralar yoğunluğum var. Kusura bakma
Tamamlayabildin mi canim bende onurum insalalh adin ne sirabilir mi aidma niyet edilmesi gerekiyorÖnemli değil canm sağol yinede.Okuyan çıkar belki
Tamamlayamadim cnm okursan sevinirim valla Allah razı olsun okuncak kişinin adı döndüTamamlayabildin mi canim bende onurum insalalh adin ne sirabilir mi aidma niyet edilmesi gerekiyor
Okurum insallah canim bugun allah bis cevirmesin insallahTamamlayamadim cnm okursan sevinirim valla Allah razı olsun okuncak kişinin adı döndü
Sağol canmOkurum insallah canim bugun allah bis cevirmesin insallah
Cabim okuduk enbiya allah kabul etsinSağol canm
Amin canım sağolCabim okuduk enbiya allah kabul etsin
Ben okurum canım döndü ismine.Bende okutturuyorum bu arada sende benim için okuyabilirmisin.Emine adimMerhaba arkadaşlar Kur'an okuyabilen lerden bir ricam olucak ramazan ayında Enbiya suresinin son sayfası 70 farklı kişi tarafından okunursa evlat isteyenlerin evladı olurmuş bende bir tanıdığım için ramazan bitmeden toplamak istiyorum sadece son sayfası ve sadece 1 kere...okuyabilecek olanlar yazabilir mi lütfen Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah. İsteyen olursa ben de okurum.
Merhaba arkadaşlar Kur'an okuyabilen lerden bir ricam olucak ramazan ayında Enbiya suresinin son sayfası 70 farklı kişi tarafından okunursa evlat isteyenlerin evladı olurmuş bende bir tanıdığım için ramazan bitmeden toplamak istiyorum sadece son sayfası ve sadece 1 kere...okuyabilecek olanlar yazabilir mi lütfen Rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah. İsteyen olursa ben de okurum.
Tabiki okurum canım sağol. İki kişi yazabilirsin annemle okuruzBen okurum canım döndü ismine.Bende okutturuyorum bu arada sende benim için okuyabilirmisin.Emine adim
Çok sağol canım Allah razı olsun.Bende okudum şimdi döndü ismineTabiki okurum canım sağol. İki kişi yazabilirsin annemle okuruz
Amin canm hepimizin dualarını kabul etsin Allah'ımÇok sağol canım Allah razı olsun.Bende okudum şimdi döndü isminerabbim kabul etsin inşallah