- 17 Temmuz 2019
- 162
- 160
- Konu Sahibi Magnifiaque
Selamın aleyküm kardeşler ben Enbiya suresi son sayfasını 70 ayrı kişiye okutmaya başladım son 4 kişi kaldı okuyabilecek kardeşlerim bana yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm liste var bende giriş yapmaya pek vaktim olmyo yoğun calsyrm bu aralar liseye sirayla okuyrm hergünLife light icin
Oriana 6
Aselhannn 2
H M 5
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
@SoLeiL12 5
burcusami 2
@pawlover 2
@morkagit 2
@iremblncglyn 2
@Renkli Fiyonk 3
@Elif 8887 2
@Mimariye 4
@rana20
Havva Aras 2
Birtek Aselhannn kaldi
Tamam Canim seni okudu isaretlerim ama sen girdikce yazarsin ama liste guncelleniyor arada okuyorsan sorun yok o zaman senin de duan tamamlandi 35 okundu sanaCanm liste var bende giriş yapmaya pek vaktim olmyo yoğun calsyrm bu aralar liseye sirayla okuyrm hergün
Canim bizim grupta bugun sira bende listede hergun bir kisiye 2 tane okuyoruz okuyacagimiz sayfa ilk bastaki sayfada varSelamın aleyküm kardeşler ben Enbiya suresi son sayfasını 70 ayrı kişiye okutmaya başladım son 4 kişi kaldı ismim Derya okuyabilecek kardeşlerim bana yazabilir mi Magnifiaque H M Oriana Aselhannn Havva Aras
Ben senin için okudum 5 tane Rabbim yar ve yardımcın olsun canimMagnifiaque (Merve ) icin
Sure yarin aksama kadar
Oriana 2
Aselhannn 2
H M 2
Life light 2
Magnifiaque 2
zey_nep 2
@SoLeiL12 2
burcusami 2
@pawlover 2
@morkagit 2
@iremblncglyn 2
@Renkli Fiyonk 2
@Elif 8887 2
@Mimariye 2
@rana20 2
kun fe yekunnnn 2
Havva Aras 2
Okumaya baslamadan tevbe istigfar getirelim
simdiden hepinizden Allah razi olsun rabbim guzel gonullerinize muradinizi versin hepinize ikiser ucer evlat nasip etsin insallah
Havvanin da bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Sizlere gunaydiin bana iyi geceler
Magnifiaque canım 2 tane okudum Rabbim kabul etsin inşallah
Ben senin için okudum 5 tane Rabbim yar ve yardımcın olsun canim
Allah hepinizden razi olsun kizlarMerve okudum canım Allah kabul etsin inşallah çifter çifter çocuklarımız olsun inşallah
Okuyoruz ya kuzu fazla fazla oluyor sanırım zaten.. nasılsınMagnifiaque 2 tane okudum canım rabbim tez zamanda mucizini yollasın burcusami yerinede okuyabilirim müsaitim
Ne tat alabiliyorum ne koku boğaz ağrım geçti çok şükürOkuyoruz ya kuzu fazla fazla oluyor sanırım zaten.. nasılsın
O herkeste oluyor sanırım geçer en yakın zamanda inşallah canımNe tat alabiliyorum ne koku boğaz ağrım geçti çok şükür
Amin canım inşallah. Rabbim beterinden korudu normal grip gibi geçiyor şükür.O herkeste oluyor sanırım geçer en yakın zamanda inşallah canım
Allah razı olsun rabbim hacetlerimizi hayirlisini kolaylıkla nasip etsin inşallahCanim bizim grupta bugun sira bende listede hergun bir kisiye 2 tane okuyoruz okuyacagimiz sayfa ilk bastaki sayfada var
Bugun benim icin okuyoruz ismim Merve
Senin icin okurum Bir tane
1 tane okurum inşallah son değil 328nci sayfasını okuyoruzSelamın aleyküm kardeşler ben Enbiya suresi son sayfasını 70 ayrı kişiye okutmaya başladım son 4 kişi kaldı ismim Derya okuyabilecek kardeşlerim bana yazabilir mi Magnifiaque H M Oriana Aselhannn Havva Aras
Allah razı olsun ben daha önce toplamıştır 3 kişi kalmisti sizi sayarsam 2 kişi kaldı. Topik için 328 sayfayı okuyacağım inşallah1 tane okurum inşallah son değil 328nci sayfasını okuyoruz
Allah razi olsun elifimAmin canım inşallah. Rabbim beterinden korudu normal grip gibi geçiyor şükür.
Cok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş..Amin canım inşallah. Rabbim beterinden korudu normal grip gibi geçiyor şükür.
Allah razi olsun elifim
Cok gecmis olsun sifani versin insallah
Teşekkür ederim kızlarCok geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin inş..