- 7 Mayıs 2008
- 968
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
galiba seni hala kabullenememişler.kaynana neyse görümceyi hadi geçtim de eltilere ne oluyor ki....
formalite için bile olsa arada bir aramalılar.acaba onların arası nasıl sıkı fıkı mı.
arkadaslar ben enayi yerine koyulmak istemiyorum artik hakiszmiyim siz söyleyin ne olur.
Bildiginiz gibi vize beklyioruz esimle ben:) ilkide red geldi ve beni kimse arayip sormadi eltilerimden, zaten aramazdilar beni. Bugün esim geliyor bana diyor ki niye aramiyorsun, allahim gelde sinir olma
vallahi acdim agzimi yumdum gözümü dedim esime:,, red cevabi geldi kim aradi beni, biri teselli ettimi beni, kimse düsündümü beni, HAYIR! Onlardan birisine bir sey oldugunda ben hemen aradim, teselli ettim, yengemin bebegi hasta oldu kac gün aradim teselli ettim, kücük yengem amelyiat oacakdi aradim teselli ettim, herzaman ben aradim, ama beni ariyan hic bir zaman olmadi. Simdide esim kalkmis bana ara diyor. Bunlari aynnen dedim ona bana , olsun sen yinede ara,, dedi bende hayir ben aramam, benimle iletisime girmek istemiyorlar beni kaideye almiyorlar ben niye onlari ariyayim, düsüneyim.
Sonra agzindan ses cikmadi, laf yok sen bilirsin dedi, dedim haksizmiyim bana diyor ben olsam araim ama sen aramam diyorsun, dedi. Arkadaslar allah askina siz söyleyin ben haksizmiyim, beni düsünen yok hep ben mi düsünecegim....benim derdim bana yetiyor bide bu aradin aramadini mi düsüneyim. senağlama
yok daha henüz gelmedi nerdeeeee
sansiz biriyimdir yildizim alcakdir benim bekliyoruz esimle beraber