Bebek İkinci El ENABE taşınıyooorr :) (oyuncak/ayakkabı/kıyafet/elektronik/bebek arabası) HEPSİ UYGUN FİYATA (20.syf

• Konu Sahibi Konu Sahibi ENABE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadasim urunlerin cok guzel ama bana biraz pahali geldi. Zaten bu aralar hersey indirimde senin fiyatlarinla ayni gibi

Belki de haklisiniz ben evden cikamadigim icinnpiyasayi pek bilemiyorum ama kk da gördüğüm çoğu üründen temiz olduğu icin ürünlerim fiyatlarini makul görüyorum. Bir de büyük kismi zaten sifir. Alan kişinin yanina kar kalan 5-10 lira daha altina almak ve evinden disari cikmamak olacak hele de benim gibi 2, 5 cocukluysa :)
Hem yüklü alışverişlerde biraz daha indirim yapabiliriz ;)

$20140113_102600.jpg $20140113_102606.jpg

Benim kuzuma büyük oluyorlar seneye de olmazlar..9-12 ay bebeklere olur numara yazmıyor altında... ince uzun ayakları olan kibar ve süslü kızlarınız için ideal :) 7TL

$20140113_102816.jpg $20140113_102804.jpg $20140113_102900.jpg

Bu süslüayakkabılar aslında bizim için çok kıymetli ama ben vaktinde giydirmediğim için şu an kızımın ayağına olmuyorlar :( 6-9 bebeklere uygundur. kutusunda duruyor oldugu gibi.. fiyatı dahil üzerinde gördüğünüz gibi :) 27 TL ye alıcısını bulur inş.. bize kısmet değilmiş :)

$20140113_103600.jpg $20140113_103616.jpg

Bu şirin ev ayakkabılarımıza hediye gelmişti biz kullanmadık.. 20 numaradır.. 13 TL.

$20140113_102927.jpg $20140113_103025.jpg

[Bunlar da yakışıklılara gelsin :) yine zamansız alınmış bir patik :) heyecanına yenik düşen ben :) birkaç kez hevesle ayağına soktum ama büyük oldu giyemedik velhasıl.. 10 TL

$20140113_103210.jpg $20140113_103237.jpg

İki de oyuncak olsun madem :)
pembesi ile biraz oynanmıştır :) 10TL diyeim ona :)
Ayıcık hiç kullanılmamıştır, ayağına basınca öpücük yollayıp seni çok seviyorum diyor:) çok romantik ayıcık dediğime bakmayın :))) 15TL

Ürünleriniz gerçekten kaliteli ve temiz 6-9 ay bize göre bir şeye rastlamadım maalesef :( Burada yer silme bezi yapmazsın ürünlere başlık açıp resim çekip birde özelden aman bak aman diye ısrar eden arkadaşlara umarım örnek olur

selam bir kız 1 erkek ikiz annesi olarak ürünlerinizi çok beğendim hamileliğiniz devam ediyormu en çok korktuğum benim tekrar hamile kalmak benimkiler şuan 28 aylık.....

Eki Görüntüle 930337 Eki Görüntüle 930338

Benim kuzuma büyük oluyorlar seneye de olmazlar..9-12 ay bebeklere olur numara yazmıyor altında... ince uzun ayakları olan kibar ve süslü kızlarınız için ideal :) 7TL

Eki Görüntüle 930339 Eki Görüntüle 930341 Eki Görüntüle 930343

Bu süslüayakkabılar aslında bizim için çok kıymetli ama ben vaktinde giydirmediğim için şu an kızımın ayağına olmuyorlar :( 6-9 bebeklere uygundur. kutusunda duruyor oldugu gibi.. fiyatı dahil üzerinde gördüğünüz gibi :) 27 TL ye alıcısını bulur inş.. bize kısmet değilmiş :)

Eki Görüntüle 930347 Eki Görüntüle 930349

Bu şirin ev ayakkabılarımıza hediye gelmişti biz kullanmadık.. 20 numaradır.. 13 TL.

Eki Görüntüle 930357 Eki Görüntüle 930361

[Bunlar da yakışıklılara gelsin :) yine zamansız alınmış bir patik :) heyecanına yenik düşen ben :) birkaç kez hevesle ayağına soktum ama büyük oldu giyemedik velhasıl.. 10 TL

ayakkabılar çok güzel ama bize büyük olur birde ortopedik ilk adım ayakkabısı arıyorum:34:

selam bir kız 1 erkek ikiz annesi olarak ürünlerinizi çok beğendim hamileliğiniz devam ediyormu en çok korktuğum benim tekrar hamile kalmak benimkiler şuan 28 aylık.....

hamileliliğim çokşükür devam ediyor :) 20 haftamız dolmak üzere :) korkulacak birşey yok zamanla alışıyorsunuz.. Allah kulunu düşünür merak etmeyin kaldıramayacağınız yükü vermez :)
sağlıkla kucagımıza gelsin inş kuzumuz :)

Ürünleriniz gerçekten kaliteli ve temiz 6-9 ay bize göre bir şeye rastlamadım maalesef :( Burada yer silme bezi yapmazsın ürünlere başlık açıp resim çekip birde özelden aman bak aman diye ısrar eden arkadaşlara umarım örnek olur

güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim :)

hamileliliğim çokşükür devam ediyor :) 20 haftamız dolmak üzere :) korkulacak birşey yok zamanla alışıyorsunuz.. Allah kulunu düşünür merak etmeyin kaldıramayacağınız yükü vermez :)

İnsallah hayirlisiyla gelsin kuzunuz canim..birseyi merak ettim mazur gor..3.bebegin kizmi erkekmi?hangisine arkadas geliyor?allah hepimizin evlatlarina saglik versin insallah..

çok haklısınız rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ben erken doğum yaptım ameliyatlar oldular beyin ve göz korkum o yüzden tam kendilerine gelmişken tekrar hamile kalmak psikolojimi mahveder zaten pekte iyi sayılmaz.....

arkadaşlar gelen özel mesajlarınıza dönmekte gecikiyorum kusura bakmayın :):26:

Canım size özele yazmıştım ,buraya da yazayım dedim acaba elinizde mevsimlik mont takım varmıdır? 9-10 ay erkek için olacak ,bida 3 yaş erkek için sıfır mevsimlik ürünler varmı ?acil cevap bekliyorum teşekkürler

Canım size özele yazmıştım ,buraya da yazayım dedim acaba elinizde mevsimlik mont takım varmıdır? 9-10 ay erkek için olacak ,bida 3 yaş erkek için sıfır mevsimlik ürünler varmı ?acil cevap bekliyorum teşekkürler

kusura bakmayın cevap vermemişim.. ürünler ördükleriniz.. henüz benim bebeklerim küçük oldugu için 3 yaş civarı pek brsey yok.. Ama 9-10 ay ürünler var fakat nem onarı şimdi tekrar gözden geçirip düzenlemem çok vaktimi lır.. ikizlerden sebep çok kısıtlı vakitlerde girebiliyorum.. siz inceleyebilirseniz yardımcı olabilir..
teşekkürler ilginiz için..

Daha büyük ürünler yok mu diyenler olmuştu?

Eki Görüntüle 829894 4 yaş kız body. 10 tl.
Eki Görüntüle 829895 LCW kız kot pantolon 20 tl
Eki Görüntüle 829896 ZARA erkek t-shirt 15 tl
Eki Görüntüle 829897 LCW erkek gömlek 18 tl
Eki Görüntüle 829898 LCW erkek pantolon 18 tl
Eki Görüntüle 829899 LCW kız denizci temalı elbise 20 tl

ÜRÜNLERİ HEPSİ SIFIR VE ETİKETLİ ÜRÜNLERDİR.

lcw pantlon 18 tl demişsin canım pazarlık payı vaemı

canı m yelek kravatlı şortlu takımı almak istiyorum bedeni nedir cvp atarsan sevinirim

:nazar: Merhaba çocuklarının kıyafetleri süper, hepsini çok beğendim....Hediye gelenler de vardır içinde,küçüldüğü için giydiremediklerin de....Ama 12 ve 10 yaşında kız-erkek iki çocuğum var....Allah bağışlasın senin de 3.bebeğin olacakmış, hayırlı olsun....Ama çocuklar çok çabuk büyüyorlar ve kıyafetler hep kalıyor....Genelde ben de markalı almaya çalışırım, daha uzun ömürlü oluyor. Ve 1 aydır uygun fiyatla burdan istek sahiplerine gönderiyorum.....Senin fiyatların yanlış anlama biraz yüksek geldi..Çünkü bu fiyata indirimleri takip ederlerse zaten alabilirler...Naçizane fikrimi söylemek istedim...İyisatışlar dilerim.....:nazar:

Back