Bebek İkinci El ENABE taşınıyooorr :) (oyuncak/ayakkabı/kıyafet/elektronik/bebek arabası) HEPSİ UYGUN FİYATA (20.syf

• Konu Sahibi Konu Sahibi ENABE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ismimim üstünü tiklayin ordan ozel mesaj gonder secenegi çıkacaktır:)

Burun_beniim@hotmail.com
Burdan mail yazabilirsiniz

sevgili arkadaşlar şehirdşında bulunuyordum ve bebeklerim çok rahatsızdı maillere ancak dönüş yapabildim kusura bakmayın..

özel mesaj kutusu da dolmuş, ordan ulaşamayanlar için tekrardan düzenleme yaptım mail ya da mesaj atabilirsiniz...

size özelden msj atamıyorum almak istediğim ürünler var iletişime geçebirmiyiz

En ustteki beyaz mont sanirim kalibi darmi?
Son fiyatiniz nedir?

Merhaba ürünleriniz çok güzel.İki parça beğendim almak istiyorum.Öncelikle İstanbuldamısınız elden almam mümkün mü diyecektim:26:Umarım istediklerimin daha alıcısı olmamıştır.

Eki Görüntüle 892617 Eki Görüntüle 892618

Bunları almak istiyorum...:54:

size özelden msj atamıyorum almak istediğim ürünler var iletişime geçebirmiyiz

arkadaşlar hepinizden çok çok özür dilerim..
benim beklenmedik bir hamilelik durumum gerçekleşti, bir süredir onunla uğraşıyorum..
o yüzden giremedim.. ilgilendiğiniz ürünler varsa hala yardımcı olabilirim.. ist-beylikdüzünde oturuyorum soranlara.. fiyatlarda değişim yapamıyorum çünkü hepsi markalı ve temiz ürünler.. zaten %80 kullanılmamış etiketli ürün..
özürlerimi kabul etmeniz dileğiyle..

özel mesaj kutunuz dolu bu ürünler bize küçük olur ama ürünler çok kaliteli 3-6 yada 6-9 ay ürünler varsa onları paylaşırsanız sevinirim

özel mesaj kutunuz dolu bu ürünler bize küçük olur ama ürünler çok kaliteli 3-6 yada 6-9 ay ürünler varsa onları paylaşırsanız sevinirim

Ürünler icerisinde 3-6 ay ve 6-9 ay Ürünler de mevcuttur tabii ki.. hepsinin aciklamasi yaziyor.. etiketlerini özellikle yakindan cektim ki sizde görünemin olun diye.. yine de bilgi sahibi olmak iistediğiniz ürün olursa inceleyebilirim.. ama gerekli bilgiler fotolarda mevcut :) ilginiz icin cok tesekkur ederim.. iki bebekle cok sik giremiyorum kusuruma bakmayin nolur :)

Daha büyük ürünler yok mu diyenler olmuştu?

Eki Görüntüle 829894 4 yaş kız body. 10 tl.
Eki Görüntüle 829895 LCW kız kot pantolon 20 tl
Eki Görüntüle 829896 ZARA erkek t-shirt 15 tl
Eki Görüntüle 829897 LCW erkek gömlek 18 tl
Eki Görüntüle 829898 LCW erkek pantolon 18 tl
Eki Görüntüle 829899 LCW kız denizci temalı elbise 20 tl

ÜRÜNLERİ HEPSİ SIFIR VE ETİKETLİ ÜRÜNLERDİR.

denizci temalı elbise kaç aylık için? birde chicco pijama takımı ve yine cihicco 6-9 aylık yazlık tulumu istiyorum satılmadıysa

denizci temalı elbise kaç aylık için? birde chicco pijama takımı ve yine cihicco 6-9 aylık yazlık tulumu istiyorum satılmadıysa

Fotoğrafların üstünde başlık kısmında kaç aylık oldukları yazıyor aslında demek ki dikkatten kaçıyor daha belirgin yazmalıymısım :(
ürünlerin henüz hiçbiri satılmadı.. zaten internet hayatına döneli henüz iki gün oldu :)
ilgilendiğiniz ürünleri soran yokken size ayırabiliriz şu an :)

bu arada arkadaşlar artık mesaj kutum tamamiyle boş :)

pardon fark etmemişim bize çok büyük olur başka ayakkabı yada ürün varmı ekleyeceginiz ?

Yarin yeni ürünler ekleyecegim... icinde birkac ayakkabi da bulunabilir ;))

Arkadasim urunlerin cok guzel ama bana biraz pahali geldi. Zaten bu aralar hersey indirimde senin fiyatlarinla ayni gibi

Back