Saç Şekillendiriciler En zararsız saç şekillendirici Otacı

feRhuNde_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
484
2
296
40
Çankırı
ben kesinlikle bunu kullanıyorum otacının bitkisel saç şekillendiricisini. başka markaların tamamen bitkisel saç şekillendiricisi varmı bilmiyorum ama içeriğine bakarak aldım bunu ve hiçbir zararlı madde yok içerisinde silikon, alkol dahi yok ve çok memnunum. yağlandırmıyo ağırlaştırmıyo saçı. bence 7/24 lerden zararlı spreylerden yağlı saç kremlerinden vazgeçin. sonuçta 24 saat hatta 1-2 gün saçımızda kalıyor, sadece uçlarına sürüyoruz zararı olmaz diye düşünüyoruz diğer kimyasal içerikli kremleri ama saçlarımızı taradığımızda o saç uçlarındaki maddeler saç diplerine kadar ulaşıyo,yağlanıyo, dökülüyo, o yüzden en zararsızını kullanmak önemli bence.

Canım sen hangisinden kullanıyorsun iki çeşidi görünüyor sitesinde.Yapısı nasıl saçı jöle gibi sert mi yapiyor yoksa 7/24 gibi kremsi mi?

yani ne 7/24 gibi ne de jöle gibi. yumuşak orta yazıyor üzerinde ama sert yazan da var ben saçlarım uzun olduğu için çok sert yapsın istemedim. öyle ağırlık falan yapmıyor güzel kokuyor ve şekil veriyor yatarken saçlarımı yıkamama da gerek kalmıyor öyle diğer jöleler gibi yapış yapış yapmıyor. ama kısa saçlarda nasıl olur bilemem

Son düzenleme:
bşi sorcam peki benim saçım uzun ve ince telli maşa yaptıktan sonra kullansam işe yarar mı?
sertleştrir mi orta yumuşak olan?

valla bilemeyeceğim memnun kalırmısın kalmaz mısın denemen lazım. benim saçlarımda uzun ince telli ben genelde düzleştirici kullanıyorum ondan sonrada bunu sürüyorum. zaten kazık gibi saçı sevmiyorum o yüzden orta olanını aldım. ama maşa için sert olan daha iyi olabilir belki hani daha sert dursun istiyorsan. ama o türünü hiç kullanmadım ben. benim kullandığım sepsert yapmıyor.

ben de bugün tesadüfen gördüm otacı ve fiyatı baya uygundu şaşırdım dedim bir deneyeyim :) şimdi sürdüm sadece sert olanı olduğundan onu aldım ama jöle gibi sanırsam ortası olsaydı daha iyi olurdu

saç şekillendiriciler her ne kadar saçı ölü yüzeyine sürülse de deiğini gibi saç dibine gelme ihtimali var,üstlelik saçın ölü yüzeyüneki keratini protein yapıyı bozuyorlar,saç kuru saman gibi kırılgan oluyor zamanla .alkolsüz silikonsuz kullanmak en mantıklısı

bende otacının on şampuanını kullanıyorum
memnunum
haftasonu kardeşimde bizdeydi ve kullandı bayıldı oda saçları yumuşacık yapıyor üstelik içeriğinde paraben sülfat yok
otacının başka ürününü tavsiye edeniniz varmı?

Back