Bu konunun tarihi bir hayli geçmiş ama unutulmuş sanırım.
Neredeyse bütün sorularıma cevap verir şekilde paylaşmışsın herşeyi hoşçakal.
Çok teşekkürler verdiğin bilgi için ve aynı zamanda hala buralardaysan, şu andaki fikrin nedir?
Hala bu yöntemi kullanıyor musun? Herhangi bir olumsuzluk yaşadın mı kullandığın süreç boyunca?
Bilgi verebilirsen seviniriz. Teşekkürler...
peki çıkartıldıktan sonraki adete kadar koruyuculuğu devam ediyor mu yoksa o sırada ek bir yöntem mi kullanıyoruz?
Çok saçmaymış, hiç bana göre değil.
güncellesek mi ? bayanlar bende çok merak ediyorum 2012den beri dahada yaygınlaşmış olabilir...
Ben 3 aydır kullanıyorum, merak ettiğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Merak ettim bunun koruma oranı ne kadar yüksek acaba doğum kontrol kadar var mıdır ki benim bildiğim en yüksek oydu :26:
Ya da zor olmuyor mu içeri itmesi falan
Merak ettim bunun koruma oranı ne kadar yüksek acaba doğum kontrol kadar var mıdır ki benim bildiğim en yüksek oydu :26:
Ya da zor olmuyor mu içeri itmesi falan
Doğum kontrol hapları ile aynı koruma oranına sahip diye biliyorum. İçeri itmesi falan zor değil, ilk etapta ben de çok korkmuştum, 1.5 aylık falan evliydim. Ama kolayca oluyor.
Bir diğer korkum da içeride derinlere gider, çıkaramam diyeydi ama anladım ki gidecek bir yer yok ki zaten.
Oldukça pratik bir yöntem bana kalırsa. Tabi uzaktan kulağa çok da pratik gelmiyor biliyorum ama denerseniz anlayacaksınız.
hayır ya o kadar kolay ki aslında.
koruma oranı haplar ile aynı.
%99 doğru şekilde kullanıldığında.
ilk uygulamada zorlanabilirsin ben 5 dk da takmıştım ilk seferinde.
zaten doğru yerleştirdiğinde 3 hafta boyunca onun orada olduğu aklına bile gelmeyecek
Ya bu kadar iyiyse vücuda kimyasal bir şeyler almaktan çok daha iyi o zaman bu :26: Ben yanlış takarım diye korktum ilk görünce sonuçta hapı yanlış yutma gibi bir seçeneğimiz yok (ben onu da becerdim ama neyse)
İnsan ister istemez düşünüyor tabi içimde bir şey var diye
Ama ben bundan alayım ya vallahi aklıma yattı
Aynen ilkkez duyuyorum ve merak ettimm. Kullananlardan fıkır alsakk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?