öyleyse güzelmis ya.ben rahim agzina sokuluyor saniyordum.nerden bulcam orasini diye ilgilenmemistim.sokabildigince ce derine sokuluyor demekki .oda orda hormon salgilayip gebe kalmayi önlüyor.emzirenler kullanabilirmiki?
dogumdan sonra bu yöntemi denesem
Ayy yok bana göre değil..ohaoldumsmile
Ben orama sokamam öyle abudik gubudik...
Tampon bilem kullanamyorum zaten...:2:
videoyu izledim de zaten orana parmağını sokmak başlı başına bir problem değil midir ya :26:
ayyy
yok kıız alışırsınbir şey itiraf edeyim:
kızlık zarımın tipi ney diye merak edip şey etmiştimrahatsız edici bir şey hissetmedm açıkçası. çok kötü gıdıklanırım zannettim ama öyle değil
Kizlar, ben yaklasik 3-4 aydir kullaniyorum ve keske daha önce baslasaydim diyorum..! Kesinlikle tavsiye ediyorum!!!
Ayrica bende konu acmistim ama pek cevap alamamistim...demek ki o zamanlar yaygin degilmis...(http://www.kadinlarkulubu.com/aile-planlamasi/253737-quotvajen-halkasiquot-quotnuva-ringquot.html)
Cok rahat ve cok basit...Silikon´dan olan seffaf ince bir halka..! O´nu iki parmak arasina alip tampon kullaniminda oldugu gibi, vajina´ya veriliyor..! Hissedilmeyecek kadar ileri itiliyor..! 21 gün kaliyor ve 21. gün parmaginiz yardimi ile vajinadan cikartiyorsunuz..! Ilk cikartmada biraz acemilik cekebilirsiniz ama daha sonraki aylar daha pratik davraniyorsunuz..! 7 gün bosluk oluyor ve adet kanamasi gerceklesiyor..!
Ring´i cikarttiginiz günün ertesi haftasi, ayni gün ve ayni saatte yeni Ring takiliyor..!
O kadar yani..! Cok rahat inanin ve kesinlikle o´nun bir yerlere kacma yada kaybolma imkani YOK!
Bu aksam yeni halka takacagim...paketi actigimda resim ceker buraya eklerim Ring´in görüntüsünü..unutmasam eger...!!
Önemli Not: Eczaneden alindiginda soguk zinciri bozulmamali...Eve götürdügünüzde mutlaka buzdolabin´da saklayin kullanacaginiz güne kadar!! Yoksa hormonlarin etkisi azaliyormus..! Bekar arkadaslar "kizlik" konusunda doktorlarina danissin kullanmadan önce.
Bugün yeni paket acinca, merakinizi gidermek adina resim cektim...! olumunekankayizsmile
Birsey hissedilmiyor..! Kaysa bile, yine biraz daha iceri itebilirsiniz! Icinizde kaybolma olasiligi yok
Evet canim, rast gele tampon gibi vajinanin icine yerlestiriyorsun...biraz daha derin veya daha altta önemli degil..! Tampon gibi vajina ya veriliyor...hissetmediginiz an, dogru yer demektir..! Rahim agzi ile alakasi yok..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?