• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Yaramaz KK Üyesi;

En Yaramaz KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    136
  • Anket Kapalı .
Yaramaz derken işe yaramaz mı yoksa huyu yaramazlık mı :KK70:
Ben de bunu anlamadım. Liste bir garip çünkü. Eğer afacanlık manasında ise S shot ya da tolin tolin 'e vereceğim oyumu. Ama ben listeden "ne yaramaz insansın sen, çekil git karşımdan" kokusu alıyorum. Öbür türlü bazı isimlerin orada olmasının manası yok çünkü :KK53:

Ben de bunu anlamadım. Liste bir garip çünkü. Eğer afacanlık manasında ise S shot ya da tolin tolin 'e vereceğim oyumu. Ama ben listeden "ne yaramaz insansın sen, çekil git karşımdan" kokusu alıyorum. Öbür türlü bazı isimlerin orada olmasının manası yok çünkü :KK53:
Ben bu sebeple veremedim. Seni gidi yaramaz, hanimiş bizim minik yaramaz anlamındaysa oylar Shot'a :KK73:

Ahaha ben de bilemedim iyi mi dediler kötü mü dediler :D

Ben bu sebeple veremedim. Seni gidi yaramaz, hanimiş bizim minik yaramaz anlamındaysa oylar Shot'a :KK73:
Hahaha yaa kavunum benim yaaa:KK200:

S shot gadını eğer Kitap Kurdunda oyunu bana devşirirsen burada sana oy vereceğim :KK53:
Olm bu kategori iyi mi kötü mü çözemedik ki. Neyin peşindesin.

Back