Anket En yakisikli dizi oyuncusu kim?

En yakiskli dizi oyuncusu????

• Ankete Katılan
    150
Dizi sayılmaz ama ben Çok Güzel Hareketler Bunlar da oynayan Şahin Irmak'ı beğeniyorum(Baba rolünü oynayan)Şahsende tanıştım çooooooook karizmatik:asigim:

kıvanç çok sarı be kızlaaaaar:1no2: ben burak özçivit dedim....levent tuncelin adı da nihat alptuğ altınkaya bu aradayerimseniben

kıvanc tatlıtug
mehmet günsur
kucuk kadınlardaki ayaz
murat yıldırım
bunları begenıyorum

en büyük favorim selim gülgören (baba ocagindaki sari)
sonra siralicak olursak
kücük kadinlardaki arminin sevdigi
doktorlardaki güney
kivanc tatlitug
illede sarisin olsun yani :))

Kesinlikle Murat Yildirim :icecream:
onun disinda Birkan Sokullu (Kücük Kadinlar'daki Ayaz), Kivanc Tatlitug, Mehmet Günsür, Bülent Inal ve bu liste sürer gider sırnaşık şey

herkesi saymisim kavak yellerindeki denizi unutmusum
gülüsü disleri gamzesi pörfekto ::))

Kimsenin söylememesine ve şıklarda olmamasına şaşırdım doğrusu..CANSEL ELÇİN..tek geçeriim..opuyorumnanaktan Çook yakışıklı yaa :kedi: Aşığımda kendisine =)Bilmeyen var mıdır bilemiyorum ama ben yazayım Gönülçelenimizdeki Murat Hoca =)

bencede Cansel Elçin

engin akyürek
bir bulut olsam dizisinin mustafası
hastayım o adama

Murat Yıldırım en iyisi bu listede.
Ama Kenan ımirzalıoğlu kadar harika gülen biri daha yok.:asigim:

kıvannnnnnnnnnçççççççç tabiki resmen tv ye yapışıyorum eşimde çatlıyo muradına eriyo daha göremicem onu 4 bölüm sonra

murat yıldırımda yakışıklı eşimle hık demiş burnundan düşmüş boy kaş göz burun saç şekli aynı yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…