• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın kız arkadaşım !

İşte böylelerine GAFİL MUHBİR deniyor.

Kendi kendini ele vermiş zaten daha ne delil arayıp acaba haksızlık mı ettim diye düşünüyorsun?

onu abisi gibi görüyo falan diyip geçiştirdim güldüm geçtim bende ayrıca son zamanlarda bi sevgilisi varmış ama bana anlatmadı daha ortak arkadaşımızdan duydum bana anlatacağını söylemiş ama anlatmamıştı.

facebookunda hep eşimle ve benimle resimleri var kaldırmasını istesem mi? düşmekte istemiyorum o kadar. ama eskiden şey diyordu ''ailemdeki herkes .... ile sevgili sanıyo beni'' diyip gülüyordu
ah bhe canım bu konuşmalarında bayağı belli etmiş zaten kişilik bozukluğunu, hayatından çıkarmak için hiç düşünme, acıma acıncak duruma düşersin:47:, eşinede sakın yüklenme bu konuda, mutluluğuna mutluluk kat herkesler çatlasın :66:

tatlım peki bu arkadaşın sizin sözününzde böyleydi ardından bri doğum günü mevzusu var...peki siz düğün yapana kadar hiç bir mevzu yok mu??. sen bunları o zamn görmüşün evlnedikten sonra neden dile getiridin kafam kaıştı=====????

İnanılmaz arsız ve küstah bu arkadaşım dediğiniz.
kurdğu cümleler haddini aşan ve seviyesiz cümleler
Eşinizle aranızı bozmasına izin vermeyin ama tamamen çıkartın hayatınızdan
Gerekirse de davranışlarından rahatsızlık duyduğunuzu, hoş bulmadığınızı söylemekten de çekinmeyin bence

Bence doğru olanı yapmışsın hatta neredeyse geç bile kalacaktın kim bilir..Eşinin aklını çelip onu elinden alabilirdi en ufak şeyde bu kadar surat asıyorsa.Kesinlikle bir daha görüşmemeni öneriyorum,asla..Size sevimli gibi gözükecektir bir müddet sonra ama asla değişmez.

bence arkadaşınız sizi kıskanmış ve kıskanmaya devam ediyor. kenidisiyle pek görüşmeyin ama face dende silmeye gerek yok. birde eşinizin ona karşı ilgisi yokken eşinizide kıskanmayın ve kendinizi üzmeyin. keyfinize bakın canım.

siz de mi böyle bir durum yaşadınız ? suçluluk hissettiniz mi hiç ben fesatlık yapıyorum diye ? sonra doğru mu çıktı ? doğru çıktıysa keşke saçını başını yolsaydınız :90: müstehat diye düşünüyorum bize verdikleri acıya karşı

üzerinden seneler geçti ama aklıma geldi konunuzu okuyunca..
malum şahsa 'arkadaş' diye kondurmak istemedim önceleri samimiyetine verdim, yardıma ihtiyacı varmış a verdim ama baktım ki ben iyi düşünüp içimi rahatlatmaya çalıştıkça sevgilimle arama ayrılık sokmaya beni gaza getirmeye falan çalışıyor sizin sonunuz olmaz demeler. sonra gidip erkek arkadaşıma beni kötülemeler.. sevgilim farketmediğini ama istersem konuşmayacağını bile söyledi. arkadaşlığımı sürdürdüm bir süre daha çünkü ailevi problemleri vardı ama sevgilimle muhatap olmasını engelledim bikaç denemesi oldu sözde bana ulaşamadığında onu aramış sevgilim de terslemiş 'tatildeyiz, bu saatte müsait değil' falan diye.
akabinde telefonlara cevap vermemeye, aramalarına geri dönmemeye derken artık aramıyor (ısrarla arardı çünkü).
çok can yanmadı belki ama hala çok öfkeliyim..birde arkadaşlığı da bitirmiyorum ailev sorunları var diye. kendime ne güvenmişim :) sevgili gidecek elimizden haberimiz yok :)

böyle bir kisiye arkadasim kelimesi bile hic yakismiyor. en iyisini yapmissiniz onunla irtibati keserek . :34:

Son düzenleme:
ben anlamıyorum nasıl insanlar bunlar. bir insan kendine, kadınlık gururuna nasıl yakıştırabilir ki böyle birşeyi! nefret ediyorum böylelerini gördükçe. insan en en yakınına bile güvenemiyor şu devirde. kesinlikle hiçbir şekilde görüşme onunla. eşinle de aranızda ismini bile geçirme herhangi bir konuşmanızda. çıkar tamamen hayatından. o ve onun gibiler hak ediyor. :57: takma kafana.

Tüm arkadaşlara katılıyorum hayatınızdan tamamıyle çıkartın. Ne demek bizi sevgili sanıyorlar kendini belli etmiş yani....

sanki erkek kıtlığı var da kala kala yakın arkadaşının sevgilisi mi kalmış:20::20: yaptığı düpedüz askıntılık..oltayı sallamış ama boşa düşmüş.. senin sevgilini davet ettiği yere seni davet etmemesi enteresan zaten.. değil face ten hayatından çıkart..:19: tlf.unu silme, -ki aradığında bilesin ve açmayasın.. kafanada takıp,üzme kendini..

tatlım peki bu arkadaşın sizin sözününzde böyleydi ardından bri doğum günü mevzusu var...peki siz düğün yapana kadar hiç bir mevzu yok mu??. sen bunları o zamn görmüşün evlnedikten sonra neden dile getiridin kafam kaıştı=====????

doğum günü olayından sonra tekrar bir eğlence oldu ondan sonra da evlendim ama dün bir face ine baktım hep bizim resimlerimiz var bende acaba arar mı ya da acaba ben yanlış mı yaptım gibi bir iç ses geldi yine bir pişmanlık duydum. Fakat anladım ki hatası olan ben değilimm :40:

doğum günü olayından sonra tekrar bir eğlence oldu ondan sonra da evlendim ama dün bir face ine baktım hep bizim resimlerimiz var bende acaba arar mı ya da acaba ben yanlış mı yaptım gibi bir iç ses geldi yine bir pişmanlık duydum. Fakat anladım ki hatası olan ben değilimm :40:

Bence sizin en büyük hatanız, yaptıklarını görmezden gelmeniz.

Back
X