• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın kız arkadaşım !

ikon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
46
0
36
İstanbul
Merhaba Kızlar,

Ben 2 ay önce evlendim. Sorun en yakın arkadaşım. Evlenmeden 6-7 ay öncesinde en yakın kız arkadaşım onun abisi sevgilim ve ben devamlı dışarı çıkar eğlendirdik.her haftasonu bir eğlence yapardık. sonraları farkettimki kız arkadaşım sevgilime ilgisini abarttı. Hep bir el teması tep bir ona yaranma çabası. Hiç tarzı olmamasına rağmen Türk Sanat Müziği şarkıları ezberler oldu. (erkek arkadaşımın sesi çok güzel ve hep TSM söyler) kız bira içerdi artık rakı içmeye başladı.(erkek arkadaşım rakıdan başka bir alkol içmez) sonra kızın doğumgünü geldi. Bizim evlilik arifesinde olduğumuz için paramız yoktu ve doğum günü için süprizler yapan ben bu doğum gününde bşey yapamadım. (doğum günü esnasında ben ve erkek arkadaşım evlilik öncesi bazı sıkıntılar yüzünden bozuşmuştuk ve konuşmuyorduk)

Erkek arkadaşım aramış kızı doğum gününü kutlamış ve akşam yanlarına gidip kutlicağını söylemiş. Kızı aradım konuştuk dediki bana sevgilin doğum günüm için yanıma geliyor kuzenlerim falan dışarda eğlencez dedi ve beni davet bile etmedi!!!!

Neyse işte eşim (o zamanlar eşim değildi :)) doğumgünü için gitmiş ama benimde gelceğimi düşünmüş yarım saat oturup beni beklemiş sonra kalkıp eve dönmüş. ,

Ama bütün gece kızı aradım telefonlarımı açmadı şarjım yoktu falan dedi aramızın bozuk olduğunu bilmesine rağmen beni bıraktı ve eğlencesine baktı . Neyse ondan sonra kına gecemden bir hafta önce eğlenmeye gittik eşimin kuzenleri kuzenlerim ve arkadaşlarımız.. arkadaşımda bi suratlar falan. Morali bozuk bütün gecemi mahvetti. Bütün gece rakı içip için bitirince masanın bi başında oılan eşime boş bardağını uzatıp doldurmasını istedi. Halbuki o bardağı doldurcak onlarca insan varken....Maksat dikkat çekmek kocam ona ''aa .... bu kadar içme'' falan diyip ilgilensin diye!!

O günden sonra görüşmedim eşimide görüştürmedim. Soğudum. Ben mi fesatım bilmiyorum ama siz olsanız napardınız??

Nasıl oluyor da hâlâ o kişiden arkadaşım diye bahsedebiliyorsunuz.
Tamamen çıkartın hayatınızdan
Yoksa başınızı çok ağrıtır

bence yaptıkların normal bi kadının vereceği bi tepki...eşime göz koyan biriyle ne işim olurki?dimi ama:)))

cok tehlikeli bi kiz. arkana bakmadan kac derim. gorusmeyi kesmekle cok iyi yapmissin, fesat degilsin merak etme.

yok cnm bence senin fesatlığın diil o kızda var bi problem bencede onunla bidaha asla görüşme eğer iyi niyetli olsaydı sizin bozuk olduğunuzu biliyomuş doğum gününde seni de davet eder aranızın düzelmesine vesile olmuş olurdu ama yok ben iyi niyet falan görmüyorum

iyi yapmışsın bidaha yaklaştırma boylelerini kendine. kendisinden utansın bence en yakın arkadaşın değil sana selam veren biri bile olsa bence ayıp. bide arkadaşın olacak. uzak ol boylelerinden

şimdi de düşünüyorum çok mu yanlı anlattım diye ama olanlar bunlar.. eşim hiç bir şey farketmemiş ama görüşmemeyi kabul etti. kız bana hep kardeşimsin derdi Allah için iyi günümde kötü günümde 5 senedir yanımdaydı ama galiba duygularına karşı koyamadı ama çok kötüyüm gerçekten. kendimi çok kötü hissediyorum facebookumdan siliym mi napiym bilmiyorum. Eşime karşıda böyle kendine güvensiz kıskanç görünmek istemiyorum. Ama annemde farketmiş durumda. hatta kızla ortak çok yakın bir arkadaşımız var o en başlarda beni hatalı buluyordu soonradan o da farketti ve yorum yapmamaya başladı.

sil sil..face den,hayatından sil..belli ki gönlü kaymış kocana.....

sizin iyiniyetiniz biraz fazla. Açıkça ortada herşey. Herkes farketmeye başladıysa durum kötü. Duygularına engel olamamak ne demek. İnsan kardeşi dediğinin ya da arkadaşının eşine nasıl böyle bir duygu besleyebilir.
Üstelik yaptıkları da kabul edilebilir gibi değil.
Bardağını uzatmasını örneğin ben çirkin buldum.
Neden savunmaya geçiyorsunuz ki onu
O size karşı bu kadar saygılı değil

Allah korusun seni ayakta uyutup kocanı baştan bile çıkartabilir bence görüşmemekle iyi yapıyosunn

haklısınız..
o kadar çok şey paylaştık ki konduramıyorum bi türlü ne biliym :2:
o yüzden size onu savunmaya çalışıyorumki her savunduğumu çürütün benim de aklımda en ufak bi soru işareti en ufak bi acaba kalmasın diye yanlış anlamayın arkadaşlarım.. fikirleriniz çok değerli

haklısınız..
o kadar çok şey paylaştık ki konduramıyorum bi türlü ne biliym :2:
o yüzden size onu savunmaya çalışıyorumki her savunduğumu çürütün benim de aklımda en ufak bi soru işareti en ufak bi acaba kalmasın diye yanlış anlamayın arkadaşlarım.. fikirleriniz çok değerli

Belli ki dostluk kavramı sizin için çok önemli
Ama arkadaşınız için aynı değil demek ki.
Kondurun bence
Bence siz oldukça iyiniyetlisiniz
ve eğer bu kız sizi şüphelendirmişse haklısınızdır şüphelerinizde
Arkadaşlığımızı kaybetmeyeyim derken
eşinizi kaybetmeyin de

Neyse işte eşim (o zamanlar eşim değildi :)) doğumgünü için gitmiş ama benimde gelceğimi düşünmüş yarım saat oturup beni beklemiş sonra kalkıp eve dönmüş. ,

eşinin seni arayıp söylemek aklına gelmemişmi neden gidip seni beklemiş anlamadım ??:31:

insanın başına en büyük kötülükler arkadaşım canım cicim dediklerinden gelir..

eşinin seni arayıp söylemek aklına gelmemişmi neden gidip seni beklemiş anlamadım ??:31:

araları bozukmuş ya söyledi kız.

Eşiniz de bu konuda sağlam duracak birine benzemiyor bir arkadaşın dediği gibi.
O yüzden baştan önleminizi alın ki pişman olmayın

zaten bir kadın bişeyden şüpheleniyosa kesin doğrudur o yüzden bence hissettiklerin doğru eşinden hoşlanmış olabilir o yüzden uzak dur derim ben

zaten ona olan sinirim uzun bir süre geçmedi. açıklaması şöyle oldu aramızın kötü olduğunu biliyorlardı aramız düzelsin diye seni arayı çağıracaklarını ve orada her şeyin düzeleceğini düşündüğünü söyledi ama yanlış yaptı :19:

araları bozukmuş ya söyledi kız.

konu sahibine sordum ama yinede teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için .... konu sahibi arkadasım sen önlemi almışsındır zaten şimdiye kadar geçmiş geçmişte kalmış görüşmemek en iyisi tabi

Arkadasınızın davranışları kesinlikle normal degil siz yine görmemeye çalışmışsınız ama ben olsam okadar uzun süre hayatımda tutmazdım ve ilk hissettigim an keser atardım .Benim arakadas diye nitelendirdiğim hayatımda bir yere oturttugum insan bana bunu yapıyorsa bir saniye bile yeri yok benim hayatımda.kesinlikle eşinizin yakınlarında dolandırmayın görüşmeyin derim .

Back
X