En yakın arkadaşımın sevgilisi?!

En yakın arkadaşımın sevgilisinin fotoğraflarını geçenlerde bir tanışma uygulamasında gördüm. Bir de üstüne benim fotoğraflarımın olmasına rağmen bana mesaj attı tanımamış gibi :-( Ona söylesem mi bilemedim. Arkadaşım çok kıskanç bir kız ve beni de yanlış anlamasından korkuyorum. İlkokuldan beri yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Nasıl belli edebilirim ona bu durumu onu kırmaktan korkuyorum:/
yakinda ayrilirlar hic kasma

Sosyal medya ve tanışma uygulamaları millette karakter bırakmadı. Ya da olmayan birşeyi mi açığa çıkardı? Merak ediyorum. Yazık....

Ben olsam arkadasima soyler; kizin yanindayken (beraber oldugumuzu cocuga soylemeyecek) cocukla yazisirdim. Konusmada bana karsi ilgisini ortaya cikardiktan sonra bulusmaya cagirir, x cafede su saatte bulusarim der kiz arkadasimla giderdim.

Bu arada arkadasim sen yuz verdin de ondan terk etti, cocuk senin yuzunden bitti benim amacim sana asilmak degildi su bu dese de cokta tin der giderim yani... :dondurma:

arkadaşınız sizi denemek istemiş olabilir mi? Erkek arkadaşının fotoğraflarını kullanarak sizin de takıldığınızı bildiği siteye girmiş ve size mesaj atmış olabilir. Daha önce sizi beğendiğini duyması sizin ne tepki vereceğinizi merak ediyor olabilir. arkasından iş çevirme ihtimalinizi anlamaya çalışıyor olabilir. Bu da bir ihtimal

arkadaşınız sizi denemek istemiş olabilir mi? Erkek arkadaşının fotoğraflarını kullanarak sizin de takıldığınızı bildiği siteye girmiş ve size mesaj atmış olabilir. Daha önce sizi beğendiğini duyması sizin ne tepki vereceğinizi merak ediyor olabilir. arkasından iş çevirme ihtimalinizi anlamaya çalışıyor olabilir. Bu da bir ihtimal

Vaay:KK58:
Bi de böyle düşün konu sahibi:deli:

Yani bilemedim... Arkadaşınıza güveniyorsanız bence söyleyin. Size yazarak niyetini belli etmiş biri sevgilisi belli ki...Kız arkadaşınız da güvenilir bi insansa der zaten benim dostum gözlerimi açtı diye. Siz üstünüze düşeni yapın bence. Hem yarın bi' gün ortaya çıksa arkadaşınız demez mi neden söylemedin?. Başkalarına söyler siz suçlu olursunuz. Kız arkadaşınız önce sinirlense bile sonra hazmedebilir. Sonradan ortya çıkarsa hiç hazmedemez.

X