Yakın oturmanıza rağmen 1 yıldır yüz yüze görüşmemişsiniz. Yakın arkadaş olduğunuza emin misiniz?Ortaokuldan beri en yakın arkadaşımla geçen sene 29 Ekim'den beri yüz yüze görüşmüyorduk sadece mesajlasiyorduk, geçen ay nişan elbisesi bakmak için bulusmak istedi, neyse dün istemesi varmış üniversiteden arkadaşını ve bir tane komşusu olan kızı çağırmış beni evim yakın olmasına rağmen çağırmadı, bugün de nişanı var gitmeli miyim sizce? Sabahtan beri de hiç yazmadı kaçta gelirsin vs diye
Çalışıyorum vaktim olmuyor başka arkadaşlarımla da hiç görüşmedim falan dediYakın oturmanıza rağmen 1 yıldır yüz yüze görüşmemişsiniz. Yakın arkadaş olduğunuza emin misiniz?
O sizin en yakın arkadasinizmis, siz onun değilOrtaokuldan beri en yakın arkadaşımla geçen sene 29 Ekim'den beri yüz yüze görüşmüyorduk sadece mesajlasiyorduk, geçen ay nişan elbisesi bakmak için bulusmak istedi, neyse dün istemesi varmış üniversiteden arkadaşını ve bir tane komşusu olan kızı çağırmış beni evim yakın olmasına rağmen çağırmadı, bugün de nişanı var gitmeli miyim sizce? Sabahtan beri de hiç yazmadı kaçta gelirsin vs diye
Sordum bir beni çağırmadı herhalde diye hayir 2 arkadaşı çağırdım onlar da hizmet etmek için falan dedi, ama benden sonra tanıdığı universiteden bir kız yaniben kimseyi çağırmamıştım valla o yüzden kimse alınmadıyengem, ablam vs yeterliydi cünkü istemede. nişana hepsi geldi ama.
acaba sizden mi teklif bekliyordu? hani geleyim, yanında olayım mı diye
Kendi nişanında niye senin peşinde koşsun ki kaçta geliceksin vs diye? Sen yakın arkadaşsan sen soracaksın bu telaşe içerisinde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını. Erken gelip yardım edecek bir şey olup olmadığını.Ortaokuldan beri en yakın arkadaşımla geçen sene 29 Ekim'den beri yüz yüze görüşmüyorduk sadece mesajlasiyorduk, geçen ay nişan elbisesi bakmak için bulusmak istedi, neyse dün istemesi varmış üniversiteden arkadaşını ve bir tane komşusu olan kızı çağırmış beni evim yakın olmasına rağmen çağırmadı, bugün de nişanı var gitmeli miyim sizce? Sabahtan beri de hiç yazmadı kaçta gelirsin vs diye
beni neden çağırmadın diye sormadınız mı?Sordum bir beni çağırmadı herhalde diye hayir 2 arkadaşı çağırdım onlar da hizmet etmek için falan dedi, ama benden sonra tanıdığı universiteden bir kız yani
Haklısınız nişana davet edip buna etmediği için arada kaldım daİnsanlara aynası gibi davranmaya başladığımdan beri takılmıyorum bu mevzulara. Beni çağırmadı mı? Ben de çağırmıyorum. Beni sayıp cemiyetime gelmedi mi ben de gitmiyorum. Bahaneler falan pek dinlediğim şeyler değil.
Yani normalde soracaktim ama istemesine beni çağırmayıp başka arkadaş çağırdığı sorduğumda da 2 kişi geldi tek onlar da hizmet etmek için dediği için sormadimKendi nişanında niye senin peşinde koşsun ki kaçta geliceksin vs diye? Sen yakın arkadaşsan sen soracaksın bu telaşe içerisinde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını. Erken gelip yardım edecek bir şey olup olmadığını.
1 senedir yüzyüze görüşmediğim birisini istememe çağırmam zaten
Paylaşım yapınca gördüm instagramda, sadece beni cagirmadin herhalde dedim hayır sadece 2 kişi falan dedi yukarıda yazdığım şekilde, direkt beni niye cagirmadin demedimbeni neden çağırmadın diye sormadınız mı?
Hic görüşme konusu bile geçmedi ki nişanı olunca aklına geldimKendi nişanında niye senin peşinde koşsun ki kaçta geliceksin vs diye? Sen yakın arkadaşsan sen soracaksın bu telaşe içerisinde bir şeye ihtiyacı olup olmadığını. Erken gelip yardım edecek bir şey olup olmadığını.
1 senedir yüzyüze görüşmediğim birisini istememe çağırmam zaten
istemeye çağıracak kadar yakın değilsiniz demekki , nişana eş dost çağırılır zatenHic görüşme konusu bile geçmedi ki nişanı olunca aklına geldim
Ortaokuldan beri en yakın arkadaşımla geçen sene 29 Ekim'den beri yüz yüze görüşmüyorduk sadece mesajlasiyorduk, geçen ay nişan elbisesi bakmak için bulusmak istedi, neyse dün istemesi varmış üniversiteden arkadaşını ve bir tane komşusu olan kızı çağırmış beni evim yakın olmasına rağmen çağırmadı, bugün de nişanı var gitmeli miyim sizce? Sabahtan beri de hiç yazmadı kaçta gelirsin vs diye