- 27 Nisan 2012
- 15.262
- 17.955
- 498
bu neyyyEniştecimle gece gece delirmeler
aklıma geldi konuyu okuyunca :)
böyle bir konu mu vardı merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu neyyyEniştecimle gece gece delirmeler
aklıma geldi konuyu okuyunca :)
Arkadas diye cok bile sabretmissin sen, ben olsam yolardim oyle arkadasi. Herkes yerini bilmeli ne kadar yakin bi arkadasta olsa senin sevgiline nasil dokunabilir o. Sen olsaydin onun erkek arkadasina o kadar yakin davranirmiydin??
Arkadasindan uzak durmalisin bence. O kiz ya seni kiskaniyo ya da sevgilinde gozu var. Yaptiklari hic normal bisey degil. Sevgilininde ondan rahatsizmidir degilmidir bilemem, ama bu kiz guvenilecek biri degil. Guvenemiyecegin birinide hayatina " en yakin arkadas" diye sokarsan ilerde cok basin agrir.
soylemek istedim fakat o zaman kiz in daha cok dikkatini cekmesinden korktum. hani aklina sokmayim olmayan birseyi diye. fakat gecen gunlerde artik rahatsiz oldugumu bellirttim ama isim vermeden. suan gayet iyi durumumuz sevgilimle. fakat kiz icin ayni seyi soyleyemecegim. Bir insanin nasi midesi alabiliyor aklim almiyor. belki cok normal bir kisi olsa bu kadar yipratmazdim kendimi en yakin olunca insan ne yapacagini dusunecegini sasiriyor.
Uzak duruyorum artik kime neye guvenecegimi sasirdim. ben uzak durunca bir diger yakin arkadasimiz aradi senin tek yakin arkadasin o tek ona guven falan diye ne oldugunu da anlamadim acaba anladilar mi diye dusunuyorum birseyleri sezdigimi. herkesin icinde yok boxer ini gordum yine kirmizi mi giymissin yok sende bana benziyorsun soyle boyle. valla sabrim kalmadi artik zaten okul bitti Allahtan da kurtuldum herseyden.
Ne kardeşliği,kim kimin kucağına oturur.Hadi arkadaşın pervasız oturuyor.Sevgilin nasıl oturtuyor.Uzak duracaksın.Tavır koyacaksın.merhaba biraz uzun anlatmak zorundayim umarim okursunuz en yakin dedigim 6 senelik kiz arkadasim var erkek arkadasima sarilip kucagina cikip gulusmelerini gozumun onunde yapti fakat ben o zamnalar kendimi suclamistim sonucta kardes ya belki ben kuruntuluyumdur kotu niyeti yoktur diye ama salaklikti. En son en yakin arkadasim olan insan sinifca yemege gitti o ortamda eski sevgilim de vardi ayni siniftayiz biz. neyse o gun gidemedim zor gunler gecirdim saglikla ilgili aile sorunlari hersey . ona ihtiyacim olduugnu yazdim ama cevap bile vermedi. daha sonra gecen gun hep beraber gorustuk eski sevgilimle 1 sene beraberdik. tekrar baristik sariliyoruz opuyoruz birbirimizi bunun surati dustu birden koca ortamda herkes bize bakip gulumsuyor mutlu oluyor bunun surati bes karis. ondan sonra o gunun sonunda erkek arkadasimla konusuyoruz ozel birsey bir kenarda geliyor erkek arkadasima vurup kaciyor dikkat cekmeye calisiyor sebeklikler yapiyor erkek arkadasimda bende rahatsiz olduk konusamadik. daha sonra erkek arkadasima en son vurdugunda iste ona kolunu atti sevgilim ona bir mutlu oldu anlatamam. daha sonra sevgilim geldi bana sarildi. cok erkek arkadasimiz var sinifca hic kimseye boyle yapmiyor sadece bebim erkek arkadasima yapiyor ve herkes bunun farkinda. sizce bu kizin bunu yapmasinin sebebi nedir? sevgilime mi asik? bana gicikligina yapacagi bir kavgamiz vs de yok? bugun ilk o arkadasla gorustuk bi kiz grubumuz var sonra sevgilim geldi biz gidecekti durup dururken gecen beraberken kokun ustume sinmis dedi erkek arkadasimda kaldi oyle. ne zaman sevgilime yazmak istesem ben arayimmi diyor. uzun yazdim ama yardimizina ihtiyacim var . ne yapmam gerekitigini bile bilemiyorum. cok parlayan bi insan ona bunlari anlatirsam ben kotu oluurum onada eminim.
senelerdir yedigimiz ictigimiz ayri gitmez bende , egoist bir insan ben orda sesimi cikarsam o zaman cikmadigimiz icin sevgilim egosunu tatmin edecekti kiz arkadasimda eminim beni suclayacakti herkesin arasinda. susmak zorunda kaldim bir neyi. daha sonra aldim kac kere konustum ama yapmadi birsey. erkek arkadasim tekin degil fakat o zamanlar beni kiskandirmak icin cabaliyordu. fakat kiz bunu farkli gordu sanirim. insan nasil en yakinim dedigi insanin gunlerce agladigi uzuldugu insana bunu yapabilir hala aklim almiyor. dun yine birlikteydik erkek arkadasimla daha once konustugum icin o hep temkinli uzak davrandi ama kiz arkadasim surekli emre ac misin emre soyle boyle surekli sevgilimle baglanti kurmaya calisti. Acaba dedim ben mi boyle goruyorum yakin bir arkadasima dikkat ermesini soyledim aksam aradim konustuk oda ayni seyleri dusunuyor.. benden buyuksunuz boyle insanlari gormek cok yipratiyor insani.
ben kizi kenara ceker derdim belki yakin arkadas olabiliriz ama bu sevgilimi seninle paylasacagim anlama gelmez ondan uzak dur.. zaten sevgilinizle konusmussunuz muhattap olmuyormus ama bide sizin yaninizda soylesin kiza , terslesin onu oyle birsey yaptiginda belli etsin hos birsey olmadigna.. ne demek kirmizi boxerini goruyorum.. eger yok erkek arkadasinda kizda hala devam ediyorlarsa o sekilde yasiyacagna ayril bundan iyi.. hergun acaba ne yapiyor acaba beraberlermi dusuneceginden seni daha cok yipratir...
Baska hic arkadasin olmasa bile icinde supheyle arkadasina guvenemezsin. Arkadassiz kalmaktanda hic korkma, bugun olmasa bile belki yarin gozun kapali guvenebilecegin arkadaslarin olur. Allahim ins karsina iyi niyetli arkadaslar cikarsin.
Seni anlıyorum.. Yaşın genç tabiki her türlü insan karşına çıkar, çıkacak da.. Ama temkinli olmalısın.. Hayatından insanları çıkartmaktan çekinme.. Klasik cümleler gibi gelicek ama kimlerrr kimleeerrr çıkacak karşına.. Gerçek dost olarak da, sevgili olarak da.. Sana zararı dokunan insanları hayatından çıkar, hayatını kolaylaştıran insanlarla yola devam et :) herşey gönlünce olsun
insanlar hep uzaktan bekler boyle seyleri , birde bende paranoid kisilik bozuklugu var herseyde suphe duyan bir yapiya sahibim acaba dedim ben mi kuruyorum buyutuyorum ondan cogunlukla es gecmem de. birdaha ikisini de ayni ortama sokmayacagim eger hala devam edelerse zaten sabrim kalmadi ne haliniz varsa gorun der giderim. kadinlar bile boyle yapiyorsa birbirlerine erkekler ne yapsin.1 senedir psikoloji kalmadi umarim yasattiklarini yasarlar tek dilegim bu. Tesekkur ederim yorumunuz icin.
haklisiniz anca boylr iliskiler o donemlerde olur fakat oyle sorunca bende bozuldum. lise son sinifiz. yillarca yakin arkadasim oldugu icin birseyde diyemiyorum desem kuruntulu ben olacagim onlarin gozunde. sevgilimle konustm bu konuyu istedigim gibi mesafe koydu ama hala arkadasim surekli onunla ugrasip duruyor. nereye kadar gidecek boyle bilmiyorum. zaten yakinda herkes birbirinden kopar diye dusunuyorum.