Yaşlar 12 falan mı?
Yadırgamadım, ciddi ciddi sordum. Okurken ortaokul veya lise diye tahmin ettim. Hızlı okudum, gözden kaçırmış olabilirim. Olaylar o kadar saçma ki, kucağa oturmalar, kendine sarkan kıza kolunu atmalar falan. Bence kızdan direkt kurtulun, böyle insanları hayatımızda alırsak stres kaynağı olmak dışında hiçbir katkıları olmaz. Erkek arkadaşınızda da suç var, açıkça yüz veriyor. O da tekin değil, dikkatli olmakta fayda var.hayir 19 . sadece sorunu anlatmak istedim neden yadirgiyorsunuz
Yadırgamadım, ciddi ciddi sordum. Okurken ortaokul veya lise diye tahmin ettim. Hızlı okudum, gözden kaçırmış olabilirim. Olaylar o kadar saçma ki, kucağa oturmalar, kendine sarkan kıza kolunu atmalar falan. Bence kızdan direkt kurtulun, böyle insanları hayatımızda alırsak stres kaynağı olmak dışında hiçbir katkıları olmaz. Erkek arkadaşınızda da suç var, açıkça yüz veriyor. O da tekin değil, dikkatli olmakta fayda var.
Erkek arkadaşınıza ayar çekin. Sınırları belirleyecek odur. Sevgiliniz konuşsun onunla, bu hareketlerden rahatsız olduğunu dile getirsin. Tabi rahatsız oluyorsa.
Eski sevgilim demişsiniz , anlamadım; iki sevgili mi var ?
Herşeyi geçtim de bu nedir arkadaşım? Bu normal bir cümle mi? nasıl tepki vermezsiniz ya da nasıl erkek arkadaşınız azıcık uzaklaşma ihtiyacı hissetmez.. Bence erkek arkadaşınız da tekin değil. Hatta yine bence kız arkadaşınızla flörtleşmiş siz ayrıyken...merhaba biraz uzun anlatmak zorundayim umarim okursunuzen yakin dedigim 6 senelik kiz arkadasim var erkek arkadasima sarilip kucagina cikip gulusmelerini gozumun onunde yapti fakat ben o zamnalar kendimi suclamistim sonucta kardes ya belki ben kuruntuluyumdur kotu niyeti yoktur diye ama salaklikti. En son en yakin arkadasim olan insan sinifca yemege gitti o ortamda eski sevgilim de vardi ayni siniftayiz biz. neyse o gun gidemedim zor gunler gecirdim saglikla ilgili aile sorunlari hersey . ona ihtiyacim olduugnu yazdim ama cevap bile vermedi. daha sonra gecen gun hep beraber gorustuk eski sevgilimle 1 sene beraberdik. tekrar baristik sariliyoruz opuyoruz birbirimizi bunun surati dustu birden koca ortamda herkes bize bakip gulumsuyor mutlu oluyor bunun surati bes karis. ondan sonra o gunun sonunda erkek arkadasimla konusuyoruz ozel birsey bir kenarda geliyor erkek arkadasima vurup kaciyor dikkat cekmeye calisiyor sebeklikler yapiyor erkek arkadasimda bende rahatsiz olduk konusamadik. daha sonra erkek arkadasima en son vurdugunda iste ona kolunu atti sevgilim ona bir mutlu oldu anlatamam. daha sonra sevgilim geldi bana sarildi. cok erkek arkadasimiz var sinifca hic kimseye boyle yapmiyor sadece bebim erkek arkadasima yapiyor ve herkes bunun farkinda. sizce bu kizin bunu yapmasinin sebebi nedir? sevgilime mi asik? bana gicikligina yapacagi bir kavgamiz vs de yok? bugun ilk o arkadasla gorustuk bi kiz grubumuz var sonra sevgilim geldi biz gidecekti durup dururken gecen beraberken kokun ustume sinmis dedi erkek arkadasimda kaldi oyle. ne zaman sevgilime yazmak istesem ben arayimmi diyor. uzun yazdim ama yardimizina ihtiyacim var . ne yapmam gerekitigini bile bilemiyorum. cok parlayan bi insan ona bunlari anlatirsam ben kotu oluurum onada eminim.
Herşeyi geçtim de bu nedir arkadaşım? Bu normal bir cümle mi? nasıl tepki vermezsiniz ya da nasıl erkek arkadaşınız azıcık uzaklaşma ihtiyacı hissetmez.. Bence erkek arkadaşınız da tekin değil. Hatta yine bence kız arkadaşınızla flörtleşmiş siz ayrıyken...
Kız bildiğin sevgiline yazıyor. Sevgilin de tavır koymamış. Bildiğin flörtleşiyor sevgilinle, hem de en yakın arkadaşın ya. Aşık olmak kimsenin elinde değildir ama bir insan arkadaşının sevgilisine aşık olduysa ona yavşamak yerine, unutmak için mesafe koymalı Bence.
Sen bu kızı çıkar hayatından, sevgilinde sende mesafe koyun. Sevgilin farkında mı peki olayların?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?