- 9 Ekim 2020
- 797
- 1.078
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
daha önce arkadaş grubumun tiktok videolarımla vs alakalı tavırlarını anlatmıştım yanılmışım diğerleri gerçekten beni kıskanmıyormuş dün bululştum.
bu arkadaşıma da 9 senein hatrına 1 şans daha vermek istedim ve giderken hediye aldım.ağzının ucuyla teşekkür etti resmen o bana daha önce hiç hediye falan almadı.
sürekli beni kısanıyordu eskiden beri zayıfladığımda herkes zayıflamışsın derken o korse mi taktın diyordu öyle bir saçmalık işte.
dün sevgilimin özelliklerinden gene dem vurdu cilveli işveli tatlı bir kız gelirse direkt seni unutur o dedi
sevgilimi daha önce hiç canlı görmedi tanımıyor bile sırf benim için çabalarını anlattım diye yapıyor bunu
Anlatma, hediye alma, hayatından uzak tut. Neden enerjinizi alan insanlarla vakit harcıyorsunuz ?daha önce arkadaş grubumun tiktok videolarımla vs alakalı tavırlarını anlatmıştım yanılmışım diğerleri gerçekten beni kıskanmıyormuş dün bululştum.
bu arkadaşıma da 9 senein hatrına 1 şans daha vermek istedim ve giderken hediye aldım.ağzının ucuyla teşekkür etti resmen o bana daha önce hiç hediye falan almadı.
sürekli beni kısanıyordu eskiden beri zayıfladığımda herkes zayıflamışsın derken o korse mi taktın diyordu öyle bir saçmalık işte.
dün sevgilimin özelliklerinden gene dem vurdu cilveli işveli tatlı bir kız gelirse direkt seni unutur o dedi
sevgilimi daha önce hiç canlı görmedi tanımıyor bile sırf benim için çabalarını anlattım diye yapıyor bunu
diğer kızlarla arası iyiGörüşme kıskananla ayrı görüşün diğerleriyle.
Aynı sevgili ile devam mı yoksa bu yenisi mi?daha önce arkadaş grubumun tiktok videolarımla vs alakalı tavırlarını anlatmıştım yanılmışım diğerleri gerçekten beni kıskanmıyormuş dün bululştum.
aynıAynı sevgili ile devam mı yoksa bu yenisi mi?
diğer kızlarla arası iyi
ayrı görüşelim dersem bence kabul etmezler sadece bana böyle davranıyor
Herkes senin yaşadığın şaşaalı hayatı kıskanıyor Vaness...daha önce arkadaş grubumun tiktok videolarımla vs alakalı tavırlarını anlatmıştım yanılmışım diğerleri gerçekten beni kıskanmıyormuş dün bululştum.
bunca yıldır en yakınım olarak gömrdüğüm kişiden bıçaklanmak ne zor hismişVanesa niye bu arkadaşların toksik uzak dur diyoruz sana.
22 yaşındayım 8 senedir tanıyorumVanesa kaç yaşındasin ki .
Kaç yıldır tanıyorsun ?
Ilkokul arkadaşımi 20 yıl sonra sildim ben .
Hayat böyle bir şey.
Baktım sürekli aşağı çekiyor laf sokuyor enerjimi emiyor çıkarttım hayatimdan
herkes kaşların güzel olmuş derken senin kaşın yok boya di mi diyorkıskanıyor da olabilir olmayabilir de. ama sizi sevmediğine eminim, arkadaşım iyi giden ilişkisini anlatırken neden seni bırakıp başkasını bulur diyeyim ki?
görüşmememk dururken bir de hediye almak! kendinizi sevdirmeye çalışmayın boş yere