- 19 Aralık 2024
- 364
- -107
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
-
SonuçtaSiz iyi misiniz?
Kendi kullandığım kartla, arkadaşımın eşinin hesabımi borsa işlemleri için kullanması aynı şey mi? Arkadaşınıza da böyle hadsiz yorum yapıldığı için uzak durmak istemiş sizden, iyi de yapmış.
Komik bir şey yok varsa karı koca bu saçmalığı normallestirip milletten ekmek ister gibi hesap istemeniz.
borç para isteyen kendisi vallaAy ne alaka insanlar size banka hesabını vermek zorunda mı? Kız uzaklasmıstır böyle bıseye cesaret eden yarın öbür günde borc ister ne munasebet yakın dıye
NörtYani iyi bir şey mi dediniz yoksa kötü mü anlamadım ama çok sağolun
Çok teşekkür ederimNörttarafsız yorum yaptım
Arkadaşın da haklı sen de haklısın kendi açınızdan
Len valla kocamın telefonunu bilmesem inanıcam size gece gece güldürdünüz sağolunBorsa oynamak icin baskasinin hesabi istenmez hanimefendi, kocaniz sizi ayakta uyutuyor.
Yatip kalkin arkadasiniz akili biriymis ki bunun yanlis oldugunu anladigi icin hayir demis, burada kadincagiza kurtaj oldum gelmedi diye bilenmek yerine "ya neden hesabini vermedi bi isler mi donuyor" diye dusunmeniz gerekirdi, bu arada "insanlarin gercek yuzu boyle gunler belli oluyor" diyen esiniz manipülasyonun kitabini yazmis.
Esiniz borsa oynamiyor alenen kumar oynuyor.
Peki ne sebeple hesap istiyor sevgili Kemal'iniz, lütfen bizi de aydınlatir misiniz?Len valla kocamın telefonunu bilmesem inanıcam size gece gece güldürdünüz sağolun
Millette veriyor mu? Komşudan yumurta mı bu Allah askina, kocam istese hesabinin şifresini ver bakayım dese bı ne oluyor hayırdır derim yani. Bunu nasıl normallestiriyorsunuz Allah aşkına. Ben de olsam sizle de iletişimi keserdim.Eşim arkadaşlarından da istiyordu ondan da istedi sonra böyle bir olay oldu ben karışmadım bile
Çok teşekkür ederim beni anladığınız için geçmiş olsunBen ilaçla 14 haftalık bi gebeliği sonlandırdım. En yakınım dediğim, her şeyimizi paylaştığımız, hani çocuğumun yanığı için bile ziyarete gelen arkadaşım bana hastanede olduğumu bilirken nasılsın demeyi bırakın, ayaklanıpta yolda karşılaşınca geçmiş olsun bile demedi. Bunu yapması için bi sebep yoktu ortada. Kim bilir ne düşünerek görmezden geldi bu konuyu aylar oldu hala bilmiyorum. O günden sonra sildim. Bi daha hiç görüşmedim. Yolda bile karşılaşmadım.
Arkadaşınızın eşinizle aynı ortama girmek istememesi için haklı bi sebebi var. Sizi de hiç arayıp sormamış değil. Kırıldıysanız mesafenizi koyarsınız. Zaten kırıldığınızı söylemişsiniz. Daha yapabilecek bişeyiniz yok silmekten başka.
Kredi kartını vaktinde öderseniz niye faiz gelsin? Geciktirirseniz tabiyki faiz geliyor ki o faiz bile değil gecikme tazminatı. Vaktinde öderseniz ne harcadıysanız onu ödüyorsunuz. Eşinizin yaptığı saçmalığı normalleştirmek için ne diyeceğinizi şaşırdınız.Borsaya bu kadar laf attınız ya kredi kartı da kullanmayın diyecektim de o da faiz ve haram sonuçta
Neden kırıldığınızı anlıyorum ama arkadaşınızın evinize gelmemek için haklı bi sebebi var. Hiç geçmiş olsun bile dememiş olsa neyse. Dürüst davranmış arkadaşınız. Bence bu konuda şanslı sayın kendinizi. En azından sorunu biliyorsunuz.Çok teşekkür ederim beni anladığınız için geçmiş olsun
Eşimle arkadaşım kanka gibiler iyi anlaşıyorlar o yüzden böyle bir şey istediNeden kırıldığınızı anlıyorum ama arkadaşınızın evinize gelmemek için haklı bi sebebi var. Hiç geçmiş olsun bile dememiş olsa neyse. Dürüst davranmış arkadaşınız. Bence bu konuda şanslı sayın kendinizi. En azından sorunu biliyorsunuz.
Eşiniz doğru söylüyor bu günlerde belli olur arkadaş dediğin ama sizin için geçerli değil. Arkadaşınız eşinizle muhatap olmadan bu kadarını yapabilmiş demek ki. Eşiniz sizi çok düşünüyorsa arkadaşınıza bi kusura bakma desin bari sizin hatrınıza.
Yani ben yerinizde olsam arkadaşımı alttan alırdım. Bu konu uzarsa arkadaşlığınız zaten kopma noktasına gelicek. Toparlamak istiyorsanız sonraki konuşmanızda bi adım atın. İstemiyorsanız o sonraki konuşmayı hiç yapmayın bile.
Niye başkasının hesabi gerekiyor borsaya para yatirmak için?Merhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Esiniz neden kendi hesabini kullanmayip baskasinin hesabini istiyor
Daha fazla halka arz almak için olabilir. Eşler arasında yapani duydum ama arkadaştanda istenmez ki.Peki ne sebeple hesap istiyor sevgili Kemal'iniz, lütfen bizi de aydınlatir misiniz?
Ya cidden miEşiniz normal değil
Tabikide kesmeliArkadaşınız çok haklı, sizinle iletişimi tamamen kesse de haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?