En yakın arkadaşım kürtajdan sonra ziyaretime gelmedi

Yorumlar cidden Allah-u Ekber yaniyeni kürtaj olmuş bir bayanım lütfen biraz daha güzel yorumlar atarsanız sevinirim
Ya caniimmm, şimdi dinlen kafanı yorma arkadaşın çok haksız, halt etmiş herşeyini vermeliydi size, cidden bu nasıl hadsizlik yahu.

Güzel yorum oldu mu? Mutlu oldun mu ya da haklı?

Esiniz sizin arkadasinizla polemige girmesi yersiz olmus. Gecmis olsun diye soylemis zaten size bence buyutmeyin

Ya caniimmm, şimdi dinlen kafanı yorma arkadaşın çok haksız, halt etmiş herşeyini vermeliydi size, cidden bu nasıl hadsizlik yahu.

Güzel yorum oldu mu? Mutlu oldun mu ya da haklı?
Ouahahahah herşeyini vermek derken hesaba para atacak olan eşimdi zaten sadece borsa takip edilecekti, komiksiniz ha cidden

Ouahahahah herşeyini vermek derken hesaba para atacak olan eşimdi zaten sadece borsa takip edilecekti, komiksiniz ha cidden

Siz fikir almak icin degil, hakli oldugunuzu iceren mesajlar okumak icin baslik acmissiniz sanirim. Bukadar kisi yaniliyor olamaz. Ama yine de esinizin bir ozruyle tatliya baglanabilir. Hem arkadasiniz ziyaret edebilir hemde siz daha iyi hissedersiniz.

Yine de siz bilirsiniz. yetiskin insanlarsiniz Hakkinizda hayirlisi olsun

Bak anlamıyorsun sanırım borsa işinden, bende borsa takip ediyorum birikim yapıyorum, borsa hesabı kendinin neden yok bu bir, kendinden ypaamadiysa senden acsaydi bu iki, bankada sorunu varsa acamiyorsa millet bu adama neden güvenip versin bu 3, istediği kadar banka hesabı açıp ikinize takip etsin, başkasından tuz ister gibi banka hesabı mı istenir borsa takibi için? Bunu nasıl normal buluyorsun cidden anlamıyorum seni? Komik olan sensin bu arada, dusmussun kocanın saçma fikirlerine dünya da senin etrafında dönmüyor diye arkadaşına küsüyorsun, araya mesafe koymakla doğru yapmış o arkadaş.

Geçmiş olsun canım
Şimdi kısmen haklı kısmen haksızsın.
Birincisi ben herhangi birine kankam olsun dostum olsun hadi onların kocası olsun bırak banka hesabını wifi şifremi bile vermem misafir wifi oluşturur onu veririm lazımsa yoksa onu da vermem yani. Taraf tutmadım diye bir şey yok senin eşin , diğeri de arkadaşın ikisinin de huyunu bilirsin bu muhabbetlere girilmesini önlemen lazımdı. Yani senin kocan olunca bu etkileşim girişimi demek ki hoşuna gitmemiş ve mesafe koymak istemiş olabilir.
Haram helal muhabbeti sana da yapılsa sen de kırılabilirsin herkes her lafı kaldıramayabilir. Eşinin arkadaşınla yaptığı şey biraz kişisel alan ihlali sınırları aşan bir cümle olmuş. Samimiyet varsa da gereksiz bence.
Haklı olduğun kısım geçmişin hukuku üstüne daha farklı şeyler de yaşanmamış ise sırf bir bu konu için hastalık ölüm gibi şeylerde ben kişinin gitmemesini tuhaf karşılarım.
Lakin yapacağın bir şey yok kendini izah etmiş ve mesafe koymak istediğini görüyorsun. Kararına saygı duymaktan başka yol yok. Bazen arkadaşlıklar bitebilir. Hayat bizi değiştirir yollarımız ayrılır.

Kırgın olduğu halde kürtaj günü yazmış size. Sürekli sizi mi kontrol edecekti? Başınızda eşiniz var işte, kendi dertlerinin arasında bu kadar sorabilmiş. Siz "Ne derdin var hayırdır?" dediniz mi ona mesela?

Ayrıca eşiniz saçma sapan davranmış. Banka hesabını istemesi kısmını geçiyorum, arkadaşınız kendince sebep belirtip vermemiş. Bu noktada eşiniz "Tamam" diyerek çekilecekti. "Sen helal haram çok dikkat ediyorsun sanki" lafı, en hafif tabiriyle hadsizlik. Ona mı kaldı milletin helali haramı hesabı? İstediği olmayınca çirkinleşmiş. Ayıp. "Ayıp ettin arkadaşıma" diyebilirdiniz eşinize siz de.

Geçmiş olsun bu arada.

2 mizde de var bu da 3 araba almak için bi kaç arkadaşımızdan istedik

Yani iyi bir şey mi dediniz yoksa kötü mü anlamadım ama çok sağolun

Borsaya bu kadar laf attınız ya kredi kartı da kullanmayın diyecektim de o da faiz ve haram sonuçta
Siz iyi misiniz?
Kendi kullandığım kartla, arkadaşımın eşinin hesabımi borsa işlemleri için kullanması aynı şey mi? Arkadaşınıza da böyle hadsiz yorum yapıldığı için uzak durmak istemiş sizden, iyi de yapmış.
Komik bir şey yok varsa karı koca bu saçmalığı normallestirip milletten ekmek ister gibi hesap istemeniz.

Ay ne alaka insanlar size banka hesabını vermek zorunda mı? Kız uzaklasmıstır böyle bıseye cesaret eden yarın öbür günde borc ister ne munasebet yakın dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…