- 19 Aralık 2024
- 364
- -107
- 13
- 25
- Konu Sahibi beyzanurrrr
-
Yaptığı çok dokundu bana ciddenNapacaksiniz ki, kırıldığınızı söylemişsiniz zaten.
Eşim arkadaşlarından da istiyordu ondan da istedi sonra böyle bir olay oldu ben karışmadım bileÖncelikle geçmiş olsun.. en yakın zamanda sağlıkla kavusun bebeğinize inşallah..
Ama eşinizin isteği normal mi geliyor size?
Arkadaşınızın mesafe koymasını haklı buluyorum..
Kanka gibilerdi o yüzden istediBoşver. Kürtajlarimi bilmez arkadaşlarım, herkesin kendi problemi var dünyanın merkezi ben değilim, herkes herşeyi bilip gelmek zorunda değil. Senin problemin başka bence senin eşin niye arkadasinla polemiğe giriyor saçma sapan istekte bulunuyor, hadi girdi sen niye suçlu oluyorsun. Sende sogut muhabbeti, ugrasmana değmez. O mesafe koyduysa sende iki katı mesafe koy. Eşine de bı sınır koy ki milletten saçma şeyler istemesin. Geçmiş olsun..
Kendi arkadaslarindan istemesi de hiç doğru değil.. ama hadi onlar onun arkadaşı deseniz.. de kendi en yakın arkasinizdan istemesine sizin engel olmanız gerekir..Eşim arkadaşlarından da istiyordu ondan da istedi sonra böyle bir olay oldu ben karışmadım bile
Herkes yapıyor bu işi bir eşim değil araları da iyi olduğu içinde istediKendi arkadaslarindan istemesi de hiç doğru değil.. ama hadi onlar onun arkadaşı deseniz.. de kendi en yakın arkasinizdan istemesine sizin engel olmanız gerekir..
Kendi arkadaşından istemesi doğru değil. Karı koca bu saçmalığı ne kadar normallestirmişsiniz.Eşim arkadaşlarından da istiyordu ondan da istedi sonra böyle bir olay oldu ben karışmadım bile
Kankasi falan yok bunun. Saçma. Kimsenin hesabını isteyemez, başkasından da istiyor diyorsun normal mi sence bu yani. Kendine istediği bankadan istediği kadar açsın borsa hesabı. Benimde var borsa hesabım, zor bı işlem değil senin üzerine açsın bütün bankalardan çok güveniyorsan.Kanka gibilerdi o yüzden istedi
Pardon ne normalliği acabaKendi arkadaşından istemesi doğru değil. Karı koca bu saçmalığı ne kadar normallestirmişsiniz.
Eşiniz amma saçmalamış başkasının hesabını kullanmak 1 saçmalık saygı duymayıp laf söylemek 100 saçmalık. Arkadaşınız görüşmemek istemekte çok haklı. Yüz göz olmak istemiyordur. bilemedim tuhaf ilişkilerMerhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Senin eşin ne alaka onun banka hesabını isteyebiliyor,arkadaşın çok haklı mesafe koyarak.Merhabalar kürtaj oldum arkadaşlar 4 gün oldu en yakın arkadaşım geçmiş olsuna gelmedi en son kürtaj olduğum gün yazdı bana nasılsın iyi misin diye 3 gündür nasılsın iyi misin diye yazmadı bile o kadar canım sıkıldı ki niye yanıma gelmediğini sorunca eşimi bahane etti şöyle arkadaşlar; eşim yakın arkadaşımın banka hesabını istemişti para yatırıp borsa yapmak için kötü bir niyeti yok, arkadaşım da kabul etmedi ben bir şey demedim taraf dahi tutmadım, arkadaşım ben faiz yemek istemiyorum haram dedi, eşimde sen helale harama çok mu dikkat ediyorsun dedi böyle bir polemikleri oldu benimle alakasız, bana eşimden dolayı soğuk olduğunu kürtaj olduktan sonra da bunun için gelmek istemediğini söyledi bende çok üzüldüm ne yapmalıyım sizce?
Valla herkes yapiyor deyip olayi mesrulastirmayin. Cevremde kimse yapmiyor, yapiyorsada kendi ibanindan yapiyordur. Ne munasebet milletin ibanini istemek. Sizde ses etmeyerek yaptigini destekliyorsunuz. Ilginc yani.Herkes yapıyor bu işi bir eşim değil araları da iyi olduğu içinde istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?