Saç Rengi ve Saç Boyama En Uzun Süre Kullandığınız Saç Rengi Ne Renk ?

kendi saç rengim koyu kahve yani saçıma kırmızı balyaj attırmıştım 1 sene kullandım 2 ayda sarı kullandım şimdi özüme döndüm bi da boyatmam bu halim ii

sarı yaptım,,koyu kahve yaptım...şimdi kızılım..ama ondanda sıkıldım...değiştirme planlarındayım..:uhm::uhm::uhm:

Kızıl kullandım. Hemde öyle bir kızıl oldu ki bakan bir daha bakıyordu. Bakır kızıldı. İlk tercihimdir ama şimdi beni seven doğal kalsın diyor. Sarışın sarışın geziyorum.

Her rengi denedim
ama en uzun süre kullandığım
orjinal rengi, zaten 3 senedir
saçlarımı boyamıyorum ve süper uzadılar,
belime kadar geldi maşallah

boyayı tavsiye etmiyorum

en uzun sarıyı kullandım.................ama şuan soğan kabuğu

5 senedir siyah boyuyorum saçlarımı ve değiştirmeyi asla düşünmüyorum.ilk önce doğal saçıma röfle yaptırdım bir sene kadar kullandım ama yakışmadı,daha sonra kızıla boyadım ve her tonunu denedim 2 sene boyunca oda gitmedi en sonunda siyah yaptım ve muhteşem yakıştığını söylüyorlar.arkadaşlarımın çoğuda benden sonra siyaha boyadılar...:)

Doğal rengi açık kumral. Bir süre koyu kahve, sonra mavi siyah, ardından kızıl, sonrasında siyah üstüne kırmızı balyaj yaptırdım. Son 1,5 yıldır röfleliyim. Ama çok daha sık ve geniş balyajlarla platin röfle itiyorum. Bazıları yaşlı gösterir diyor ama ünlüleri vs. incelediğimde de görüyorum ki yağ sarısı diyebileceğimiz tonlar yaşlı gösteriyo ama platin, fildişi genç gösteriyo bence.
Bu arada tenim de çok beyaz, sizce nasıl durur? Fikirlerinize ihtiyacım var.

merhaba röfle yaptırıyorum iki senedir hoşuma gidio
şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.

3 yıl sarı kullandım,6 ay da kızıl,şimdi yine sarıya dönücem en iisi :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…