Saç Rengi ve Saç Boyama En Uzun Süre Kullandığınız Saç Rengi Ne Renk ?

ya canım ben cok acaip bi renge sahibim vücudum beyaz suratım bugday gibi ama cokta kızarıyorum utanınca sinirlenince sıkılca gibi:) ama herşekilde yakışıyor ama beyaza bireas ruh gibi oluyo sanırım ama dibine hafif koyu yaptırırsan yada dibi siyah yada kahve olup üstende aynı renkte balyaj yaptırsan hic fena olmas bence...

1995 yılından beri kızıl..degiştirmeyi düşünmüyorum kızıl rengi seviyorumm..:sm_cool:

6 senedir sarı saçlıydım ama sıkıldım artık....
açık kahveye döndüm bundan daha çok memnunum herdaim makyaj da gerekmiyo ve daha genç gösteriyo hem canım bu sene koyusaç favori...

doğru kışın ruh gibi oluyorum iyice beyazladığım için çiller dahada çıkıyor aslında kızıl üzerine röfle yüzümü çok güzel ortaya çıkarmıştı kaşlarıda boyatmıştım...ama hep bronz kalabilsem sarı çok yakışır...ya bugünde birkaç kız gördüm saçlar simsiyah ve uzun hayran kaldım bende yapmıştımda bu sefer yüzüm bembeyaz çıkmıştı ama daha bi canlıydı sanki.bi imajmaker ım olsada tavsiyede bulunsa.a.s.

merhaba saclarini 5 yildir kizila boyatiyormussun canim peki kizilda akmayan ve canli duran sence hangi marka ve hangi renk

en çok kullandığım saç rengi röfleeee, ama ben şuan hamileyim ve bebek düşünmeye başladığımda kendi rengine çevirdim hamileyken boyatmamak gerekiyormuş ya o yüzden. Ama bebişin hayırlısıyla olsun hemen röfleye devam. Gerçi bir süre sonra çok sarı oluo hem saçımda dinlenmiş oldu bu arada.

benim arkadaşlarımda hepsi boyatmışlar ama ben memnunum halimden valla bi kere boya yaptırdımmı sürekli isticek o yüzden düşünmüyorum

benimde yaklaşık 5 senedir saçlarım sarı.çok seviorum bu rengi.ama bakır rengide çok hoşuma gidio.cesaret edip değiştiremiorumda ya kötü olursa die.

kesinlikle sarı ve röfle yaklaık yedi senedir böyle ve değiştirmeyi hiç düşünmüyorum sarı saçı çk seviyorummmmmmm.ama ilerde birgün kızl yapmak istiyorum inş cesaret edersem.

4 sene sarı kullandım beni cok soluk gosteriodu bakır kızıla boyattım 2 ay önce cok memnunum renginden.

iki sene önce röfle yaptırmıstım.saçımın rengı açık kahve tonlarında oldugu ıçın aralarına sarı attırdım gecen sene.bu sene komple sarı yaptırmayı dusunuyorum kocişim öle istiyoŞenizsarıdan asla vazgecmem mükemmel bi renk...:sm_cool:a.s.

güzelim yani hic sasma bunca boyadan sonra..
ben sade kizil rengi denedim bide bakir cok yakismisti ..seneler önce ....simdi mecburan dip boya kendi rengimde yapiyorum malum beyazlari kapatmaya

saçım balyajdı sıkıldım kızıl yaptım
kızıldı sıkıldım kstane yaptım
sıkıldım siyah yaptım ben bu renkleri 8 ay içinde yaptım
şimdi de sıkıldım hiç bişi yapamıyorum offff

bende kahverenginin her tonunu denedim şimdide açık kumral,altın kumral küllü kumral ..bunlardan biri yeni hedefim olacakk..bide saçlarımn uclarını sarı severim..

bende uzun süredir saçımı kahve tonlarında kullanıyorum önceden röfle vardı ama şimdi en azından dip boya derdim olmuyor ve daha doğal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…