ya canım ben cok acaip bi renge sahibim vücudum beyaz suratım bugday gibi ama cokta kızarıyorum utanınca sinirlenince sıkılca gibi:) ama herşekilde yakışıyor ama beyaza bireas ruh gibi oluyo sanırım ama dibine hafif koyu yaptırırsan yada dibi siyah yada kahve olup üstende aynı renkte balyaj yaptırsan hic fena olmas bence...
Tam 5 yıldır saçlarımı kızıla boyatıyorum. İlk kuaföre gideceğim gün annem; "boyatma kızım bak 3,4 ay ya da 1 sene sonra sıkılacaksın, yazık saçlarına. İleride daha çok boyatırsın" demişti.
Hiç ama hiç sıkılmadım. Hala her ay koşa koşa gidiyorum kuaföre...
:teytey::teytey::teytey:
benim doğal saç rengim siyah ve saçlarımı eskiden habire boyatırdım ama inanın ki saçlarımı çok yıpratmışım.tamir etmek daha çok zaman alıyor.benden size tavsiye zırt pırt saç renginizi değiştirmeyin özellikle de oryal hiç kullanmayın sonra dökülen saçlarınızı sayarsınız ve üzülürsünüz kızlar.ben 2 sene sarı,3 sene boyunca kızıl(kızıl tam 12 rengine birden boyattım)1,5 sene mavi siyah,1 senede metalik turuncu,yeşil gibi renklere boyattım.siz sakın metalik boyatmayın.sacı çok yıpratıyor ama şimdi saçlarımı hiç boyatmıyorum.en güzelli doğal haliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?