Vallah bende siyah hariç her rengi kullandım..Ama en uzun röfleli durdu saçlarım..4 sene kadar :1yes2: Sonra kızıl,bal rengi,kahve falan derken..Şimdi çikolata kahvesine boyattım.6-7 aydır kullanıyorum ve çok memnunum... :1yes2:
Sari sacliyim ve hic degistirmedim bir kere kizil denedim kuaforum surpriz yapti ama bir hafta ble kullanamadim, aslinda herkes cok begendi ama ben saridan vazgecemiyorum
ben saç boyamayı sevmyom ama ırsi çok beyazım var boyamışkende çok çeşit yaptım hepsini denedim önce kızıl röfle sonra kahve ikisenedirde sarı röflem vardı çok güzeldi ama bu hafta resmdeki kahve kızıla boyadım ama geri röflemi istiyommmmmmmmmmm ve bidaakine röfleme döncem
oooo1978 snden özentilik yapcam.bnm de 15 snedir saclrm çok açık kumral sarıya dönük yani ve boyatmicam kararlıyımm..=)(herşeyin doğalı makbuldür bncee)
merhabalar
bende son uc senedir kirmizi siyah kullaniyorum ama gercekten dogal ve alimli bir renk oluyor herzaman kullanabiliyorum ayrica esimde koyu renk sevdigi icin benim icin avantajli oluyor tavsiye ederim ama kizlar lutfen sac boyalarinizi amonyaksiz alin cunku amonyak saci ve deriyi cok yiprandiriyor
kızlar benimde beyazlarım var o yüzden liseden beri boyuyorum. ve hep koyu kestaneye boyadım. yakışan yakışmayan herkes sarıya boyatıyor diye söylenir dururdum ve içimden de o kişileri kınardım. ama bir gün bir baktım ki bende sarı olmuşum :))) artık sarı saç boyayanlara laf etmiyorum :) benim sarışınlığım fazla sürmedi tekrar koyu kestaneye döndüm heralde böyle de devam edicem.