• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama En Uzun Süre Kullandığınız Saç Rengi Ne Renk ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
0
Ankara
Malum biz bayanlar sık sık mevcut olan saç rengimizi beğenmiyoruz
ya da yeni bir renge geçsek de 3 gün sonra başka renklerde gözümüz kalıyor...

ve sık sık renk değiştiriyoruz... ama bazılarımız var ki uzun bir zaman dilimi boyunca..örneğin 1 sene bile aynı rengi kullanmak büyük başarıdır diyebilirim :)

kendinize en çok yakıştırdığınız ve en uzun süre kullandığınız saç rengi hangi renk ?

sarı mı ?
kumral mı ?
kızıl mı ?
kahverengi mi ?
siyah mı ?
röfle mi ?
gölge mi?
balyaj mı ?

ben mesela 3 sene boyunca mavi siyah saçlarla gezmiştim....sonradan kahve-kızıla geçtim...ilerleyen zamanda balyaj düşünüyorum

tam 28 senedir saçlarım kestane kızılı :) bende 28 yaşındayım boyatmayı düşünmüyorum.

saclarım kahverengı yasım 34 ılk defa bu sene golge yaptırdım ancak rofle denemeye kararlıyım

Benimde saçlarım son 5 senedir fındık kabuğu, önceden bir saçın boyanacağı her renge boyadım (hatta boyanmayacağı) deneme yanılma yolu ile bana en uygun rengi buldum, istikrarı yakaladım.

bende sarısaçlıyım ve hiç boyatmadım aslında boyatmak istiyorum ama eşim annem ve kayınvalidem izin vermiyor boyatmama

saçlarım 5 senedir kızıl memnunum kızılın her tonunu uygulamışımdır ..........

bu güne kadar sadece bir kez (4 yıl önce) doğal renginin üzerine kızıl gölge yaptırmıştım. geçen yıl saçlarımı kestirirken yanımdaki bayanın saçlarına baktım bir daha asla boyatmam diye düşündüm. o kadar çok boyanmıştıki ne renk, ne parıltı , nede gür saçlar vardı. benim saçlarıma imrenerek baktı kızcağız. fazla boyatmayın benden söylemesi.

en uzun kullandığım saç rengi kızıl 2yıl kullandım 5aydırda röfle kullanıyorum bundanda gayet memnun:emir_bebek:

evet bende kendi saç rengimi kullanıyorum hiç boyatmadım ama çok seviyorum boyalı saçı.saçım ileride beyazlayınca:1no2: renk renk boyatacam.kızlar çok boyatmayın saçlarınızı.ileride nasıl olsa mecburen boyatacaz:çok üzgünüm:

22 yıldır aynı renk... Kızıl... Yolda kadınlar çevirip boya numaramı soruyolar bende "Allah'tan boyalı, numarasını bilmiyorum" diyorum :D Hiç boyatmadım, nasıl olsa ilerde beyazlarım çıkınca bol bol boyatıcam.. hiç değilse şimdi sağlıklı halinin tadını çıkarıyım :D

3 yıl kızıl kullandım daha sonra 1 yıl mavi siyah ama şimdi kızıl ve açık kahveyi karıştırıp kendim boyuyorum

ANA SAÇ RENGİM KÜLLÜ SARI OLDUGU İÇİN HEP SARI BALYAJ YAPTIRIYODUM 2 AY ÖNCE ÇİKOLATA KAHVE KULLANDIM HER AY BOYA AKSADA İNADIM İNAT ÇİKOLATA YAPCAM ( HAA BU KADAR SENEDİR SAÇIMI NİYE Mİ DEĞİŞTİRDİM BUNALIMDAYDIM O SIRA :Roflol: :Roflol: :Roflol:

Back