Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açıyorum evinizde hangi interneti kullanıyorsunuz en uygun sizce hangisi eve internet bağlatmayı düşünüyorumda yardımcı olabilirmisinizzz :26::26:
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açıyorum evinizde hangi interneti kullanıyorsunuz en uygun sizce hangisi eve internet bağlatmayı düşünüyorumda yardımcı olabilirmisinizzz :26::26:[/QUOT super online diye biliyorum ..
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açıyorum evinizde hangi interneti kullanıyorsunuz en uygun sizce hangisi eve internet bağlatmayı düşünüyorumda yardımcı olabilirmisinizzz :26::26:[/QUOT super online diye biliyorum ..
arkadaşlar konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açıyorum evinizde hangi interneti kullanıyorsunuz en uygun sizce hangisi eve internet bağlatmayı düşünüyorumda yardımcı olabilirmisinizzz :26::26:
aynen cnm yaa bende pek uygun fiyata bulamadım uydunet var cok uygun ama kablo tv alt yapısı gerekiyo bulunduğum yerde yok alt yapı.senin bulunduğun yerde alt yapı varsa düşün derim cnm sınırsız net fiyatı 38-40 falan