Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
En ucuz göğüs büyütme estetiğini hangi doktor yapıyor?
- Konu Sahibi _Aysima_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Kafayi yemek üzereyim ya Gögüslerime sinir oluyorum ve yaptirmak istiyorum Fiyatlardanda habersizim yardim ederseniz cooooooook sevinirim simdiden tesekür ederim
En ucuz silikon ameliyatı Bogaziçi tıp merkezinde yapılıyor,fiyatı 3.500 ytl.
En ucuz silikon ameliyatı Bogaziçi tıp merkezinde yapılıyor,fiyatı 3.500 ytl.
arkadaşlar bi el atın şu konuya ancak 2 500/3 000 e yaptırabileceğim iyi bi doktor arıyorm
arkadaşlar bi el atın şu konuya ancak 2 500/3 000 e yaptırabileceğim iyi bi doktor arıyorm
Selam,
Bence en ucuz ameliyat yapanı bulup hemen yaptırıcağınıza biraz daha sabırlı olup kendinizi güvenli ellere emanet edin. Bu bir ameliyat narkoz alıcaksınız bence tekrar düşünün
Sevgiler
Canım ben Mahmut dincler ile bı konus derim çünkü fiyat konusunda bana yardımcı olmuştu ve superde bir sonuc elde etmiştim
Kaca yaptirdin acaba??
bu ne biçim başlık böyle. size kasap mı lazım cerrah mı? o kadar emekle okuyan, uzmanlaşan ve bu işi layıkıyla yapan doktorlara saygılı olalım. belki sorunu başka bir biçimde sorabilirdin. ayrıca acele etmemeni, maddi olarak hazır olduğunda ameliyata ve doktoruna karar vermeni dilerim. geç olsun ama iyi olsun. sabırlı ol.
- 2 Şubat 2011
- 744
- 67
- 118
Canım ben ameliyat olduktan sonra izmitte teyzemin kızı var onunda göğüslerinden ameliyat olduğunu öğrendim. O istanbulda boğaziçi tıp merkezinde olmuş 300 cc damla kas altına takmışlar yanlış hatırlamıyorsam. Çok ama çok memnunum dedi doktoru için hiçbir sorun yaşamadım dedi .kontroller için gidip geliyormuş . Geçen sene 3000 tl yapmışlar. Ameliyatı yapan doktora burun olucakmış şimdi ben istersen ismini öğreniyim yazıyım sana. Sanırım fiyatta yardımcı oluyorlarmış. Tabi onda bi sorun çıkmadı diye sendede sorun çıkmıycak anlamına gelmez nerde kime olursan ol .