• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ucuz göğüs büyütme estetiğini hangi doktor yapıyor?

_Aysima_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
637
3
96
Diğer
Kafayi yemek üzereyim ya Gögüslerime sinir oluyorum ve yaptirmak istiyorum Fiyatlardanda habersizim yardim ederseniz cooooooook sevinirim simdiden tesekür ederim

arkadaşlar bi el atın şu konuya ancak 2 500/3 000 e yaptırabileceğim iyi bi doktor arıyorm

Selam,

Bence en ucuz ameliyat yapanı bulup hemen yaptırıcağınıza biraz daha sabırlı olup kendinizi güvenli ellere emanet edin. Bu bir ameliyat narkoz alıcaksınız bence tekrar düşünün

Sevgiler

Canım ben Mahmut dincler ile bı konus derim çünkü fiyat konusunda bana yardımcı olmuştu ve superde bir sonuc elde etmiştim

bu ne biçim başlık böyle. size kasap mı lazım cerrah mı? o kadar emekle okuyan, uzmanlaşan ve bu işi layıkıyla yapan doktorlara saygılı olalım. belki sorunu başka bir biçimde sorabilirdin. ayrıca acele etmemeni, maddi olarak hazır olduğunda ameliyata ve doktoruna karar vermeni dilerim. geç olsun ama iyi olsun. sabırlı ol.

devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz özellere oranla daha ucuz oluyorlar. ben 2700 yaptırdım mesela 1 ay önce.. ama ucuz diye de önümüze gelen doktora atlamamalıyız tabi, iyice araştırmalıyız ve görüşünce gerçekten içimize sinerse yaptırmalıyız.

Canım ben ameliyat olduktan sonra izmitte teyzemin kızı var onunda göğüslerinden ameliyat olduğunu öğrendim. O istanbulda boğaziçi tıp merkezinde olmuş 300 cc damla kas altına takmışlar yanlış hatırlamıyorsam. Çok ama çok memnunum dedi doktoru için hiçbir sorun yaşamadım dedi .kontroller için gidip geliyormuş . Geçen sene 3000 tl yapmışlar. Ameliyatı yapan doktora burun olucakmış şimdi ben istersen ismini öğreniyim yazıyım sana. Sanırım fiyatta yardımcı oluyorlarmış. Tabi onda bi sorun çıkmadı diye sendede sorun çıkmıycak anlamına gelmez nerde kime olursan ol .

Back