Evet, o da yönetici.Kazenin eşi de mi KK da?
Aaa, bilmiyordum, hangisiEvet, o da yönetici.
Daha önce anket için birkaç kez bildirim gelince konu hakkında sandıkvideo nasıl olmuş aslında o konuda yorum bekliyordum
Ah canım aynı versiyon bende var....kv nin yanına, eşinin halaları ve teyzeleri görümce ve kıdemli kaynana olarak eklenirler sen hiç merak etme ... Benim 5 kaynanam var mesela(1 kv+4 teyze) hepsi birbirinden fena...Eş adayımla evlenirsem ne eltim ne görümcem olacak, kafa yorgunluğu yok ama bir sorunum var, eş adayım tek evlat olduğundan ötürü kaynana+görümce+elti üçlemesinden dolayı 3'ü bir arada bir kaynanamın olma ihtimali de yüksek gibi.
Sevdim seniEn tehlikeli benim benim ters tarafımı bildikleri için gık diyemezler bana :) yok hükmündeler bende:) herkes kendi hayatına ailesine bakacak başka evlere hayatlara burunlar sokulmayacak , o zaman enfes tatlı ilişki oluyor :)
Sevdim seni
O zaman başta senin Allah yardımcın olsun. Sonra da benimAh canım aynı versiyon bende var....kv nin yanına, eşinin halaları ve teyzeleri görümce ve kıdemli kaynana olarak eklenirler sen hiç merak etme ... Benim 5 kaynanam var mesela(1 kv+4 teyze) hepsi birbirinden fena...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?