- Emoji Skoru
- 23.889
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.081
yok kanka onlar ugg degıl dıkkatlı bakkız sen 20 değil misin o ayağındaki ugg değil mi
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok kanka onlar ugg degıl dıkkatlı bakkız sen 20 değil misin o ayağındaki ugg değil mi
Bizi kimse ayıramaz uğraşma istersenaz kaldı az ayırıcam o nevoşgilleri
onlar nevoşgiller bız tolıngiller telliogullarıyla seferogulları gıbı![]()
yokturrHer şakanın altında bir ciddiyet vardır![]()
ooo nevreste hanım boyle dusuneceksenız saka yapmayalım o zaman saygılar efendımHer şakanın altında bir ciddiyet vardır![]()
sizin varsa bzımde var:Bizi kimse ayıramaz uğraşma istersenGizli elemenlarda var bilmediğin
![]()
ugg sandım ben o yüzden sana oy virmedimdi gördünmü gitti 1 oy o çirkin ayakkabılar yüzündenyok kanka onlar ugg degıl dıkkatlı bak![]()
yokturr![]()
Çok güzel blöf yaparımooo nevreste hanım boyle dusuneceksenız saka yapmayalım o zaman saygılar efendım![]()
saol cıceeemmm begenmen yeterugg sandım ben o yüzden sana oy virmedimdi gördünmü gitti 1 oy o çirkin ayakkabılar yüzünden
sevcen tabi sevmede bak biz senı napıyozÇok güzel blöf yaparım
Seviyorum ikinizide![]()
Siz bana alınmayın bende sorun yokyoktur dimi bak sen de corba topiğinde az uğraşmadındı benlenn![]()
Gözlerim yaşardısaol cıceeemmm begenmen yeter
sevcen tabi sevmede bak biz senı napıyoz![]()
ben gittim. bdvye kesin taşınacak konu açılmıştır. nakliyeye devam edeyim .)Hala arkamdan konuşuyorlar
Akışta gördüm yoksa topiği takip etmiyorum
Oky sen buradan uzaklaş bunlar çok tehlikeli![]()
puffff desene kozları elıne verdıkGözlerim yaşardı
Bundan sonra trip atacağım senden güzel şeyler duymak için![]()
nevoşumgilim ben de seni seviyorum bakalım![]()