- Emoji Skoru
- 23.889
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.021
meg beni her türlü severTolin mesajı dikkatli oku Meg tipin demiş zaten![]()
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
![Stick Out Tongue :p :p](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meg beni her türlü severTolin mesajı dikkatli oku Meg tipin demiş zaten![]()
margaaaaaa kovalattırma kendını bana
saolasın meg sizde olmasanız bu nevoşla kankaları benı foruma yanlış tanıtcaklar hep allahtan sız varsınızda bılıyosunuz benım ne kadar minnak bı hatun oldugumu
nevoşşşş attırma sana sımdı korknçlu fotolarımdaannn![]()
ya korkutursam senı o zaman napıcanSabah huzurla uyanırımBirde gül cemalini görsem tamamdır
![]()
meg senle güç birliği yapalım bu nevoşgilleri dagıtalım gercı munede o tarafta ama olsun bız hallederizO nevosgilden ben de cekiyorum sorma kuzu![]()
Ben sevmiyormuyum senimeg beni her türlü sever![]()
Meg'im tatlımO nevosgilden ben de cekiyorum sorma kuzu![]()
Niye beni korkutma görevini mi üstlendinya korkutursam senı o zaman napıcan![]()
Meg benim can arkadaşım,tarafına çekemezsinmeg senle güç birliği yapalım bu nevoşgilleri dagıtalım gercı munede o tarafta ama olsun bız hallederiz![]()
sevmiyosun sen anca pinki muneyı margayı sev zaten ha bide hanım nenem varBen sevmiyormuyum seni
Meg'im tatlım![]()
Giller kısmına bende dahilim herhaldemeg senle güç birliği yapalım bu nevoşgilleri dagıtalım gercı munede o tarafta ama olsun bız hallederiz![]()
Asıl sen beni sevmiyorsunsevmiyosun sen anca pinki muneyı margayı sev zaten ha bide hanım nenem var![]()
Kıskanmasevmiyosun sen anca pinki muneyı margayı sev zaten ha bide hanım nenem var![]()
evet kazen o gorevı bana verdiNiye beni korkutma görevini mi üstlendin
Meg benim can arkadaşım,tarafına çekemezsin![]()
Bi de lisabellayi seversevmiyosun sen anca pinki muneyı margayı sev zaten ha bide hanım nenem var![]()
Tolin kıskanıyorGiller kısmına bende dahilim herhalde![]()
AşkolsunBi de lisabellayi sever
dimi megim ya soyle su nevoşaTipine mi oy verdik en'lerde sanki![]()
evet sensız olurmu hıcGiller kısmına bende dahilim herhalde![]()
senı seven sevmış zaten benım sevgıme ıhtıyacınmı varAsıl sen beni sevmiyorsun![]()
Bak gördün mü cevabı kendin verdin.dimi megim ya soyle su nevoşa
evet sensız olurmu hıc
senı seven sevmış zaten benım sevgıme ıhtıyacınmı var![]()