En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Lulucum tebrik ediyorum canım seni hayırlı olsun :)

Yalandı o , sırf burada olun diye haha şaka yaptım şaka.. hep sen şaka yapacak değilsin ya
Nasıl yedin ama

Bende yedim onu ama Dogum gunu gecem geldim buralara merakımdan

Bence bunu internet üzerinde engellemenin bir yolu yoktur.İnternetde olmasa telefon numaraları var çogu kişinin birbirinde bende dahil.Yakıştıran yapabilir,burda mesele birinci olmak değil,tabiki herkez birinci olmak ister ama mesele eğlence :) Gerçek hayatımızdaki sıkıntılardan uzaklaşıp burlara geliyoruz eglenıyoruz belki eglendiriyoruz eleştiriyoruz eleştiriliyoruz bundan buyuk kazanc yok :)

Nice senelere canım ,Allah uzun ve sağlıklı ömürler versinn =)
Aynen önce, öncelik eğlenmekti..
Dediğim gibi bunu burada engellemenin bir yolu yok.Tamamiyle kişinin kendisinde biten bir mevzu =)

Nice senelere canım ,Allah uzun ve sağlıklı ömürler versinn =)
Aynen önce, öncelik eğlenmekti..
Dediğim gibi bunu burada engellemenin bir yolu yok.Tamamiyle kişinin kendisinde biten bir mevzu =)
Teşekkür ederim ama nice seneler geçmesin ya yaşlandıgımı hissetmeye başladım artık :) Durdursakmı acaba günleri

Abartmışsın az önce ah sen yok musun
Yok canım ya beyin yaşım 40 larda gibiyim Görsen 24 demezsin zaten.Önceleri derlerdi bana senın arpan fazla gelmiş (çok gelişmişssin manasında ) :) Bir kere tam yasımı tahmın edenı görmedım vallah hep 26 27 dedıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…