- Emoji Skoru
- 17.815
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Dedikodumu yapmayinahaha cok hos ama ya nasıl sapıtmıssa artık
Ahahahahha kiz simdi.öleceeeem
Dusunucem yaaevrummTamam kız sakin ol mideni bozmayayım şimdi
İkinci yarışma için hazır mısınız
Konusunu yarın gündüzden açacağım hııı
Ama olsaydin bak olmadigm icin hahahAllah korusun =) Aman dur sakin ol. Demek ki birinci olsaydın kalpten giderdin
Ama olsaydin bak olmadigm icin hahah
ahaha cok hos ama ya nasıl sapıtmıssa artık
Yalandı o , sırf burada olun diye haha şaka yaptım şaka..hep sen şaka yapacak değilsin ya
Nasıl yedin ama
Bence bunu internet üzerinde engellemenin bir yolu yoktur.İnternetde olmasa telefon numaraları var çogu kişinin birbirinde bende dahil.Yakıştıran yapabilir,burda mesele birinci olmak değil,tabiki herkez birinci olmak ister ama mesele eğlence :) Gerçek hayatımızdaki sıkıntılardan uzaklaşıp burlara geliyoruz eglenıyoruz belki eglendiriyoruz eleştiriyoruz eleştiriliyoruz bundan buyuk kazanc yok :)Bunun farkındayım tolişim..
Oy sayım şu kadar bu kadar diyerek vs gibi yorumlarla en başından belli etmeye başlamıştınız hatırlarsan..
Ve ben uyarımı yapmıştım.. Dikkate alan aldı, almayan almadı..
Ama bu topikte burada kendini çok açık şekilde net eden birini ben gözümle herhangi bir mesaj görmedim.Görenler olduysa , bana özel mesaj yoluyla uyarıda bulunabilirlerdi. 1 kişi haricinde bir tane kişiden uyarı almadım..
O uyarıda kurallarda olmayan bir durumdu zaten,üstünde durulmadı..
Hani haksızlık yapıldı herkes kendini bir şekilde belli etti gibi düşünen kişiler vardır elbet..
Ben gerekli uyarımı yaptım..
Yarışma kurallar gereği bu topik içinde , yarışmaya katılan kişiler kendilerini hiç bir şekilde belli etmeyeceklerdi..
Bir de şöyle düşün , hadi ben burada engelledim , peki ya özel konuşmaları nasıl engelleyebilirim ? Veya ikinci üyelikleri ? Veya başka bir topikte yarışmaya katıldım ben demeleri.. ? Bana oy verin demeleri ?
O yüzden bu yarışma böyle oldu.Kimsenin kırılmasını üzülmesini istemiyorum..
2. yarışmada bunların bir tanesinin bile olmayacağının garantisini ben veriyorum..
=)
Canım 1 numara senmiydinDedikodumu yapmayin
cıkıverdi agzımdan oyle bisey demez sandım yuzde gozukmuyor diye ama ters tarafına denk geldimKiz ne soyluyon sevgiline
Lulucum tebrik ediyorum canım seni hayırlı olsun :)
Bende yedim onu amaDogum gunu gecem geldim buralara merakımdan
Bence bunu internet üzerinde engellemenin bir yolu yoktur.İnternetde olmasa telefon numaraları var çogu kişinin birbirinde bende dahil.Yakıştıran yapabilir,burda mesele birinci olmak değil,tabiki herkez birinci olmak ister ama mesele eğlence :) Gerçek hayatımızdaki sıkıntılardan uzaklaşıp burlara geliyoruz eglenıyoruz belki eglendiriyoruz eleştiriyoruz eleştiriliyoruz bundan buyuk kazanc yok :)
Tesekkr ederm canmm sana da masallahhCanım 1 numara senmiydinMaşallah sana
Aman bilmesin katiliver yuzunu saklarizcıkıverdi agzımdan oyle bisey demez sandım yuzde gozukmuyor diye ama ters tarafına denk geldim
Teşekkür ederim ama nice seneler geçmesin ya yaşlandıgımı hissetmeye başladım artık :) Durdursakmı acaba günleriNice senelere canım ,Allah uzun ve sağlıklı ömürler versinn =)
Aynen önce, öncelik eğlenmekti..
Dediğim gibi bunu burada engellemenin bir yolu yok.Tamamiyle kişinin kendisinde biten bir mevzu =)
Bak ya bak dost kazigiiBu fena olanı değil bir de bunun karmakarışık olan halleri var emin ol onu görmek istemezdim
Ben gördüğümde kim ne yazmış anlayamamıştım
Bak ya bak dost kazigii
Teşekkür ederim ama nice seneler geçmesin ya yaşlandıgımı hissetmeye başladım artık :) Durdursakmı acaba günleri
eee şey ıkk mıkkTaş gibisin taş =) Maşallah diyelim..
Kaç oldun =)
eee şey ıkk mıkk24 oldum :)
senden gelen kaziga kurban olurumBen kazığı gösteriyormuş gibi yapıp atmıyorum aşık
Yok canım ya beyin yaşım 40 larda gibiyimAbartmışsın az önce ah sen yok musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?