• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
ay ben alıntında nickimin yanında teyzem lanarey diye cıkmısım o ne :KK70: ben erkek arkadasımdan izin koparmaya calısıyom su ara zaten bunun icin:))))

Aşık , alıntılarda sapıtıyor ondan bozuk çıkıyor lanereyim ben alıştım sende alışırsın :cry:

Yarışmada yüzü görülüyordu yarışma konusunu açtığımda özelden resmini kaldır dedim hop diye yoksa tanırlardı kesin :KK70:
kanka bazı yarısmacıların kım oldugu bellıydı ama ben cogunu anladım kım oldugunu bazı kısıler kankasına verdı oyunu:KK12:

ay ben alıntında nickimin yanında teyzem lanarey diye cıkmısım o ne :KK70:

ben erkek arkadasımdan izin koparmaya calısıyom su ara zaten bunun icin:))))

Ne çektik şu erkeklerden ya , katıl kız katıl yüzünü yok ederiz gerekirse.. :D

kanka bazı yarısmacıların kım oldugu bellıydı ama ben cogunu anladım kım oldugunu bazı kısıler kankasına verdı oyunu:KK12:

Bunun farkındayım tolişim..

Oy sayım şu kadar bu kadar diyerek vs gibi yorumlarla en başından belli etmeye başlamıştınız hatırlarsan..
Ve ben uyarımı yapmıştım.. Dikkate alan aldı, almayan almadı..
Ama bu topikte burada kendini çok açık şekilde net eden birini ben gözümle herhangi bir mesaj görmedim.Görenler olduysa , bana özel mesaj yoluyla uyarıda bulunabilirlerdi. 1 kişi haricinde bir tane kişiden uyarı almadım..
O uyarıda kurallarda olmayan bir durumdu zaten,üstünde durulmadı..

Hani haksızlık yapıldı herkes kendini bir şekilde belli etti gibi düşünen kişiler vardır elbet..
Ben gerekli uyarımı yaptım..

Yarışma kurallar gereği bu topik içinde , yarışmaya katılan kişiler kendilerini hiç bir şekilde belli etmeyeceklerdi..
Bir de şöyle düşün , hadi ben burada engelledim , peki ya özel konuşmaları nasıl engelleyebilirim ? Veya ikinci üyelikleri ? Veya başka bir topikte yarışmaya katıldım ben demeleri.. ? Bana oy verin demeleri ?

O yüzden bu yarışma böyle oldu.Kimsenin kırılmasını üzülmesini istemiyorum..

2. yarışmada bunların bir tanesinin bile olmayacağının garantisini ben veriyorum..

=)

Back