- Emoji Skoru
- 17.815
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Burdan yaziymda temiz bi sayfam olsun hahah![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heeee tamam ozaman aferinOy verdiğim için gönlüm tarzım oyduseni her konuda desteklemiştim ben yanlış anladın
![]()
Sasirdin miibir numara senmiydin owwww![]()
Burdan yaziymda temiz bi sayfam olsun hahah![]()
über seksy
ahahahha karnima agri girdi yaaaBunu da bozarsam verdiğim oyu geri alıcam haha![]()
Tesekkr ederm bebek yine yapilcak katilalimmmüber seksyben katılamadıgım icin cok pişmanım hem yetişemedim hemde veto yedim
![]()
aynen sasırdım fotolarını gormustum oncesinde erkek arkadasıyla orda daha sade bir tarzı var gibi duruyoduŞaşırdın dimi![]()
aynen sasırdım fotolarını gormustum oncesinde erkek arkadasıyla orda daha sade bir tarzı var gibi duruyodu![]()
ay ben alıntında nickimin yanında teyzem lanarey diye cıkmısım o neTesekkr ederm bebek yine yapilcak katilalimmm![]()
ahahahha karnima agri girdi yaaa![]()
ay ben alıntında nickimin yanında teyzem lanarey diye cıkmısım o neben erkek arkadasımdan izin koparmaya calısıyom su ara zaten bunun icin:))))
kanka bazı yarısmacıların kım oldugu bellıydı ama ben cogunu anladım kım oldugunu bazı kısıler kankasına verdı oyunuYarışmada yüzü görülüyordu yarışma konusunu açtığımda özelden resmini kaldır dedim hop diye yoksa tanırlardı kesin![]()
ay ben alıntında nickimin yanında teyzem lanarey diye cıkmısım o ne
ben erkek arkadasımdan izin koparmaya calısıyom su ara zaten bunun icin:))))
ahaha cok hos ama ya nasıl sapıtmıssa artıkAşık , alıntılarda sapıtıyor ondan bozuk çıkıyor lanereyim ben alıştım sende alışırsın![]()
aynen bende birsey demez diye katılcam dedim bi höyt dediNe çektik şu erkeklerden ya , katıl kız katıl yüzünü yok ederiz gerekirse..![]()
Ahahahahha kiz simdi.öleceeeemAşık , alıntılarda sapıtıyor ondan bozuk çıkıyor lanereyim ben alıştım sende alışırsın![]()
Kiz ne soyluyon sevgilineaynen bende birsey demez diye katılcam dedim bi höyt dedibu sefer iknaya ugrasıcam yılbası konsepti olucak heralde en cok oy o almıstı en son
kanka bazı yarısmacıların kım oldugu bellıydı ama ben cogunu anladım kım oldugunu bazı kısıler kankasına verdı oyunu![]()