sırayla kombinler hakkında ki fikirlerim.kırıcı olmadan eştirebilmişimdir umarım
1.kesinlikle tarzın var ama kışın tamda bu vaziyet sokağa çıkılır mı ki :) benim karnım üşür.pozlarda ayrıca dişi
2.iş yerin sanırım,uyumlu ama o botlar farklı bir kombine ait gibi duruyor.küpe güzel birde bileklik,saat vs. olaydı
3.rahat bir seçim ama tarzı yok gibi
4.yaz kombini
5.güzel renkler,güzel bir blazer ceket,uyumlu çanta birde ayakkabıları görebilseydim
6.sadece kolye hoşuma gitti.botların farklıymış botuna uygun kombin yapsaydın iddialı olabilirdin
7.mor çorap kesinlikle tarz ama bütününde uymamış
8.şort tayt gibi olmasaymış daha güzel olurdu
9.yaz kombini
10.çizmeler hariç beğendiğim bir kombin.aynı yağmur çizmelerinden benimde var.hatta tek leoparlı eşyamdır :)
11.olmuş ama iki saat fazla geldi gözüme.
12.tarzın var hemde fazlasıyla.eleştirebileceğim tek şey çoraplarını daha düzgün giymeliydin malum çizgiler sağa sola kayıyor.ve oyum sana
13.yazlık bir kombin
14.uyumu yakalamışsın ama aksesuar eksiğin var
15.sokak modası sokakta çekilir demiş gibisin.sıradan bir gün için rahat görünüyor
16.yazın çekilmiş yazlık bir kombin.
17.yazın çekilmiş yazlık bir kombin.
18.tam bir öğrenci kombini,hiç sevemedim ugg botları,galiba onlarda beni sevmiyor
19.uyum göremedim
20.olmuş mu olmuş,gayet sıradan bir uyum
21.ayrıntıları vurgulaman çok güzel olmuş ve kitap okumam :) okuyan insanı severim.favorilerimden biriydin ama montunu çıkarmış halin sokak modası değil ofis modası gibi.onun için oyumu sana vermedim ama beğendim.
22.yazlık bir kombin.
23.tam günlük bir kombin
24.siyah,kırmızı ve beyaz detaylar güzel