- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.566
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
yok toliş ya severim de kitap okumayı elime alıp incelemem lazım ille anca öyle okurum :)just kıtap cekılısıde var katılmak ıstersen lınk atayım kitap okumayı sevıyorsan eger![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok toliş ya severim de kitap okumayı elime alıp incelemem lazım ille anca öyle okurum :)just kıtap cekılısıde var katılmak ıstersen lınk atayım kitap okumayı sevıyorsan eger![]()
ne tarz okuyosun canım?yok toliş ya severim de kitap okumayı elime alıp incelemem lazım ille anca öyle okurum :)
Bana da bi kitap onerinnn:)
klon - kevin guilfoile oku derim =)yok toliş ya severim de kitap okumayı elime alıp incelemem lazım ille anca öyle okurum :)
Bana da bi kitap onerinnn:)
Yahu burada kitap kurdu varken benim ne haddime kitap önerisinde bulunmak yane tarz okuyosun canım?
yok ciceeem estagfurullah onerını yazdım bı kenaraYahu burada kitap kurdu varken benim ne haddime kitap önerisinde bulunmak ya![]()
Cennetin rengi ve böğürtlen kışı nı okumayı unutma, bu mevsimde çok iyi gelir bu kitaplar sana.. = )yok ciceeem estagfurullah onerını yazdım bı kenara![]()
ya ben o bogurtlen kısını alalı 9 ay oldu ama ben hala elıme alıp okuyamadım gercekten o kadar guzelmı?Cennetin rengi ve böğürtlen kışı nı okumayı unutma, bu mevsimde çok iyi gelir bu kitaplar sana.. = )
ya ben o bogurtlen kısını alalı 9 ay oldu ama ben hala elıme alıp okuyamadım gercekten o kadar guzelmı?
offff ben ona baslıyım o zaman en son boleyn kızını okudum dun bıttı 800 sayfaydı o kadar entrıkadan ıcım kıyıldı valla onun ustune ıyı gıder :)Okurken için parçalanır emin ol =)
Boleyn kizioffff ben ona baslıyım o zaman en son boleyn kızını okudum dun bıttı 800 sayfaydı o kadar entrıkadan ıcım kıyıldı valla onun ustune ıyı gıder :)
hem kendını hem benı yaktı valla o kadar entrıkadan devrelerım yandıBoleyn kiziah anna ah yaktin guzelim kizi
![]()
kaaaaç yıl once okudum aklımda kalmıs masallah banahem kendını hem benı yaktı valla o kadar entrıkadan devrelerım yandı![]()
aslnda cok uzun suredır kıtap okumuyorum hem de cokne tarz okuyosun canım?
fılmınıde ızledınmı?ben ızledım ama hıc begenmedımkaaaaç yıl once okudum aklımda kalmıs masallah banaama o kralda gözüm kalmadı değil haaa o kitap kapak fotosundan sonra falan
![]()
valla bende bayadır okumuyodum yenı basladım baslarken zorlanıyosun o yuzden sana sarah jio senden once ben yada okumadıysan harry potter serısını yada tess gerritsen kıtaplarını onerırım sıkılmazsın:)aslnda cok uzun suredır kıtap okumuyorum hem de cok![]()
filmi çok eksık geldı bana canm ya kıtaptan cok cok eksık geldı hıc hosuma gıtmedıfılmınıde ızledınmı?ben ızledım ama hıc begenmedım![]()
söyledıklerının hepsı seri şeklinde mi ) harry yı bılıyorum davalla bende bayadır okumuyodum yenı basladım baslarken zorlanıyosun o yuzden sana sarah jio senden once ben yada okumadıysan harry potter serısını yada tess gerritsen kıtaplarını onerırım sıkılmazsın:)