En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
2 numaralı yarışmacı

katıldığın için teşekkür ederim

bir insan leoparı böyle güzel kombin edebilir mi yahu..
Çok hoşsun

Başarılar dilerim..

1 numaralı yarışmacı benim oyum sanadır..

Katıldığın için teşekkür ederim..

Ayakkabılarının aynısından siparş vermek istiyorum..
Giymiş olduğun çorap seksi bir hava katmış açıkcası..
Üzerine dar ve belinin inceliği öne çıkaran bir parça giymişsin , beğendim..

Bu kombini ben oluşturmuş olsaydım , saçlarımı düz fön çeker bu şekilde bir şapka takardım..
Seni tarzıma yakın bulduğum için sana oy verdim..

başarılar dilerim.. =)

aman cıksın banane bıdahaki yarısmaya kıyafet bulursam gene katılcam
Katilalim kiz just nerde o da katilsin ama

katılır o merak etme ikna ederim ben onu
Hangi kategoride yarisilcagi blli oldu muuu

11 numero seni seçtim pikaçu güzel kombinlemişsin beğendim.. aslında keşke 3-4 kişiye daha oy verebilseydik, beğendiğim bir kaç kişi daha vardı yazık oldu

munecıgım ozellıkle yaptıgın yorumun fotografını cektım ki yarısmacılar acıklandıktan sonra vay ben oyle demedım vay soyle demedım dıyeme diye
eger benım kombınıme olumlu yorum yaptıysan cok pis şımarıcam havamdan gecılmıycek egerkı begenmedıysen o zaman kaç bence kk dan

Hahahahhaa toliiiinnnn benim hiç kıvırdığımı gördün müüüNeyse o
Çeeeekkk iyi çeekkkkk ama valla 24 yarışmacınında kimler olduğunu acayip merak ediyorum, yarışma sonunda kim kimdir bir öğrensemde içimdeki merak canavarı sussa

yarışmacıların kim oldugu açıklandıgında yaptıgın yorumlardan birine bi kez daha gülceksin abla şahsen ben kahkaha attım

Valla mı just, anammm 1 hafta geçmez bana şimdi
Çatlayacağım meraktan, kime ne yorum yapmış oldum bilmiyorum, adlında böyle daha zevkli oldu, bundan bu yarışma benim vazgeçilmezim
tatlibikiz tolin katılcaz tabe diğer yarışmaya da hatunlar bizden kurtulamazlar görüntü kirliliğine devam etcez
nedense bende cok eglendım katılırken kafamda cok soru ısrati vardı ama sımdı ıyıkı katılmısım dıyorum sonuncu bıle olsam koymaz bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…