En Tarz Üye Yarışması ✄ Oylama Vakti !

En tarz üye oylaması !

• Ankete Katılan
    344
  • Anket Kapalı .
Bende tek tek herkese yorum yapmaya karar verdim.Bence herkes yapmalı bu şekilde fazlamızı eksiğimizi görürüz :) Lütfen kimse alınıp kırılmasın kimseyi tanımıyorum gerçke hayatta dışardan bir göz olarak yorum yapacagım.Bu aradada herkese başarılar . Ve ve ve ciddi anlamda acemiliğimize gelmiş kendimde dahil :)
-1 numaralı yarışmacı :
Giydiği parçalar çok hoş ama eksik birşeyler var gibi ne oldugunu bulamadım henüz.Çorap olarakta onu kullanmasaymış daha hoş olurmuş.Çantada kullanmalıydı kombini tamamlamak için.
-2 numaralı yarışmacı :
Sade ve şık olmuş.Boynuna ince bir kolye ince bir bileklik ve biraz daha koyu kahve tonlarında bir ayakkabı daha iyi olurdu.Ceketine bayıldım bu arada :)
-3 numaralı yarışmacı :
Ayakkabın çok hoş , çanta hiç tarzım olmayan bir çanta o yüzden ona yorum yapmamalıyım.Çok çok begenilen bir çantadır belkide çok anlamam çanta modellerinden :)
-4 numaralı yarışmacı :
Kolay bir kombin olmuş biraz daha birşeyler katılabilirdi.Takı çanta v.s.Ama genel olarak güzel görünüyor.
5- numaralı yarışmacı :
Tesettür kombinleri çok seviyorum ben.Resmi ilk gördüğümde hımm güzelmiş dedim :) Gerçekten hoş görünüyor şal evet biraz daha koyu bir ton olabilirdi.Birde resim yarım olmasaymış keşke ayakkabı ve önden çekim görmek daha iyi olurdu.
-6 numaralı yarışmacı :
o tayttan bendede mevcut :) Kayık yaka bluz güzel durmuş ama etek daha kısa dapdar bir etek olsaymış daha yi olurmuş bence.Genel olarak hoşsun :)
7- numaralı yarışmacı :
Ayakta bir poz daha iyi olabilirdi .Renkler çokta uymamış sanki çorap yada tayt onu anlayamadım ama parlak oldugu için uymadıgını düşündüm.Tek başına seksibir parça bence :) Üst ona göre kalasik olmuş sanki bu arada yüzünüz çok tatlı pozitif enerji veriyor maşallah :)
-8 numaralı yarışmacı :
Kolye daha kalın belirgin bir kolye olabilirdi daha hoş dururdu sanki. Üst olarakta daha bol parça tercih edilebilirdi. :) Genel olarak iyi ama eksik biraz.
-9 numaralı yarışmacı :
Sevdiğim tarzlardan birisi fakat eksikler var
-10 numaralı yarışmacı :
Gayet güzel ilk bakıldıgında gözüme hoş göründü.Sadece çizmeleri başka bir renk olsa daha iyi olabilirdi.
-11 numaralı yarışmacı :
Buda güzel bir kombin tarzım değil pek ama ayakkabı çanta hepsi hoşlar..Kot değilde başka bir kumaş yada farklı bir ayakkabı kotla daha iyi olurmuş sanki.
-12 numaralı yarışmacı :
Klasik bir tarz.Buda benim tarzım değil pek.Ama ayet hoş bir kombin olmuş parçalar uyumluDaha düz desenli çorap çok daha güzel olabilirdi.
-13 numaralı yarışmacı :
Etek ve ayakkabı olmuş bluz o eteğe olmamış sanki.Bu tarz etekleride çok tanımıyorum şu olsaydı diyemiyorum o yüzden :)
-14 numaralı yarışmacı :
Krem değilde daha renkli bir bluz daha iyi olabilirdi.Çanta çok az daha küçük olabilirdi.Onun dışında genel olarak güzel görünüyor.
15-numaralı yarışmacı :
Gayet güzel hoş bir kombin yine bluz hariç her bir parçayı sevdim :)
-16 numaralı yarışmacı :
Yaz için hoş bir kombin ama o çanta yerine başka bir çanta olalıydı şöyle kol bileğine takılan az büyük bir çanta gayet güzel olurdu.Üstede kocamn uzun bir kolye olabilirdi.
-17 numaralı yarışmacı :
Hoş olmuş buda uyumlu olmuş her parça bluz takıntımmı vardır nedir benimde yine bluzu çok fazla sevemedim :)
-18 numaralı yarışmacı :
ay çok cicisiniz maşallah :) Şapkayı çok begendım kotunu ve bluzunude :) Ayakkabıya Bir şey diyemiyorum tarzım dğil pek hug ayakkabılar. Montda bir tık uzun olsa daha hoş olurdu snaki.
-19 numaralı yarışmacı :
Genel olarak güzel ama sanki renkle çok uyumlu değil gibi.
-20 numaralı yarışmacı :
Gayet güzel buda sadece ayakkabıyı pek sevmedim tarzım değil.
-21 numaralı yarışmacı :
Herşeyi tek tek belirtmesi müthiş harika olmuş.Etek gömlek küpeler saç ojeler hepsi gayet uyumlu en begendıgım yarışmacı klasik sevmememe ragmen.
-22 numaralı yarışmacı :
Gayet güzel ama ben pek sevmiyorum bu yarısı dışarda yarısı içerde gömlekleri :) Gayet güzel olmuş bu kombinde şu olsaydı diyebileceğim Bir şey yok.
-23 numaralı yarışmacı :
Sade bir kombin,bluz daha kayık yada tam düz olabilirdi.Biraz daha birşeyler olabilirdi eksik sanki birazcık.Bir kemer mesela çok hoş dururdu ama gnel olarak iyi bu kombinde.
-24 numaralı yarışmacı :
Resimde problemvar sanki :) Parçalar tek tek görünüyor fakat hepsini üstünde göremiyorumtam büyük bir resim olsa daha net olurdu.

9 10 ve 12 yi çok merak ettim..

9 numaranın guzellıgını
10 numaranın bana yakın gıyımını
12 numaranın tarzını cook begendım..

Bunlardan biri kazansın inşallaaah..

ben de eleştirmek istiyorum bendeeee ama kızarlar bana bu hatunlar vallahi ,birde kendimizi de eleştirelim bakalım

dün benim telefonun azizliğine uğradınız ne yazdığımı bende anlamadım bu arada ben geldim
Hosgeldin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…