en sonunda karar verebildik :)

kuzeyyy

kaan'ım diğer yarımsın
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2006
640
6
45
kızlar en sonunda oğlumuzun ismini belirledik hayırlısı ile inşallah

Yusuf Kaan

adı gibi güzel ahlaklı , güzel yüzlü olur inşallah bir ara korkmaya başlamıştım kararsızlık çok kötü stres yapıyorsun hamileliğim boyunca oğlum diyerek sevdim en son akşam karar verdik babası ile

Yusuf Kaan'ım seni çokkkkk seviyoruzz sağlıkla gel bebeğim :nazar::nazar:

anam benim oglumun ismide yusuf :)
allahim adiyla guzel ve uzun yasasin insallah
simdi bende isim bulmam lazim ama once ki zmi erkek mi bulmak lazim eccik daha buyusun benimkide kucuk daha cinsiyet falan daha belli degil allahim
saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

canım allah adıyla yaşatsın gerçekten güze bi isim bulmuşsun..benimde oğlum olsaydı bende kaan koyacaktım..bizde kızıma berfe naz ismini koyacaz..ama sadece berfe yi kullanıcaz..seninde günün bitti allah bizim durumumuzda olanları bi avazda kurtarsın inşallah yarın bana 40 hafta oluyor..çatı muanem var bakalım ne diyecekler..şimdiden bi korku sardı beni..

adıyla yaşasın inşallah bizde kızımın adını NAZ koyacağız babasının isteği üzerine ...

ALLAH hepımıze kolay ve saglıklı dogumlar versın,bebeklerımızadıyla yasasınlar.biz de BESTE koymaya karar verdik,ya isim kolay kızlarda dogumlar nolacak,yarın kontrolum varrrrrrrrrrrr.

hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için cümlemizin evladına sağlıkla ömürler bahşetsin yüce yaradan olmayanlarada yaşatsın bu güzel duyguyu

Allah ismiyle yasatsin uzun omurler versin insallah, bizimkide iki hafta sonra gelicek hayirlisiyla ama hala karar veremedik ismine, Semih yada Berat dusunuyoruz ama hala kararsizim, sonuna da Efe ekliycem :KK43:((

buketjepx6.png

X