eltimin haberi yok ki söylesem eşim kızar laf taşıyorsun diye kızdan herseyi saklıyorlar kv demler kaynımın geçmişini 3 nişan atıldı bana yaptıklarını falanŞu bayan çok bilmiş eltinin eşimi bu telefon borcunu yapan eğer oysa herşeyi ben bilirm demeyle olmuyor şu borcu ödeyin deyin bence..Haklısın yerden ğöe kadar 2,850 hediye olmaz
İyi de sizede yazık nasıl ödeyeceksiniz icraya kadar geldiyse kv söyleyin bi şekilde ya da sonuçta silinebilecek bir meblag değil..Kardeşler arasında para olmaz olmaz ama zoraki de hediye vermek olmaz..eltimin haberi yok ki söylesem eşim kızar laf taşıyorsun diye kızdan herseyi saklıyorlar kv demler kaynımın geçmişini 3 nişan atıldı bana yaptıklarını falan
kaynanama çıtladım önceden bizim ailede para konuşulmaz ödeyecek tabi kardeşi sonuçta zor durumda olmasa verird çocuk dedi nedense kabak hep bize patlıyorİyi de sizede yazık nasıl ödeyeceksiniz icraya kadar geldiyse kv söyleyin bi şekilde ya da sonuçta silinebilecek bir meblag değil..Kardeşler arasında para olmaz olmaz ama zoraki de hediye vermek olmaz..
söyle sen söyle. bana laf yetiştireceğine git kocana bişey söyle de borcunu harcını ödesin de...eltimin haberi yok ki söylesem eşim kızar laf taşıyorsun diye kızdan herseyi saklıyorlar kv demler kaynımın geçmişini 3 nişan atıldı bana yaptıklarını falan
esim hiçbişeyini anlatmaz geçen lerde işyerine gittim göğüs röntgeni çektirmiş bana benim degil tas gibiyim diyorAy canım eşin 6 - 7 aydır fatura ödüyor ve senın haberın nasl olmuyor ya ben hep hesap gecmısını kntrol ederım .Ayrıca 2.850 tl ye hedıye mı olur yuh !
Fazla iyi niyet gösteriyorsunuz.Şunu unutmayın derim gereğinden fazla değer insanın başını yere eğer..Açıkcası söyle durumumuzu biliyorsunuz nasıl ödeyeyim ben bunu diye gerekirse çıngar çıkar.kaynanama çıtladım önceden bizim ailede para konuşulmaz ödeyecek tabi kardeşi sonuçta zor durumda olmasa verird çocuk dedi nedense kabak hep bize patlıyor
esim hiçbişeyini anlatmaz geçen lerde işyerine gittim göğüs röntgeni çektirmiş bana benim degil tas gibiyim diyor
geçen yenge siz bize takı yapmamıssınız dedi bende biz yeterince verdik vermemiz gerekeni bırakta iki kardeş halletsinler dedim bozulacak sandım ama baktım trip atıyor hemen uzaklastım bulaşsın istemiyorumsöyle sen söyle. bana laf yetiştireceğine git kocana bişey söyle de borcunu harcını ödesin de...
gerizekalının egosu biraz yere iner en azından. bi önceki konunu okuyodum da şimdi tilt oldum...
eşin kızarsa da aaa borçları bilmiyo muydu tüh falan diye safa yatarsın ?
defalarca yasadık buna banzer olayları deliliğe vurdum falan ama nafile arsızlar bi kere anlatılmaz yaşanırFazla iyi niyet gösteriyorsunuz.Şunu unutmayın derim gereğinden fazla değer insanın başını yere eğer..Açıkcası söyle durumumuzu biliyorsunuz nasıl ödeyeyim ben bunu diye gerekirse çıngar çıkar.
her sabah üsküfra ediyor aşırı bi sinir de var öksürük nöbetleri falan da üstüne gidince kavga çıkarıyorAllah Allah eşininde huyları deişikmiş. Kötu birşeyı olmasın?
ay yüzsüz bi de üstüne trip mi atıyo..geçen yenge siz bize takı yapmamıssınız dedi bende biz yeterince verdik vermemiz gerekeni bırakta iki kardeş halletsinler dedim bozulacak sandım ama baktım trip atıyor hemen uzaklastım bulaşsın istemiyorum
eşim aradı azönce aglamış sesinden belli onada üzülüyorum ama yoruldum yaa üzülme diyor üzülme nasıl üzülmeyeyimay yüzsüz bi de üstüne trip mi atıyo..
önceki konunun başında senn 21 yaşında aklı başında falan yazmışsın da..
öyle olmadığını biliyosun di mi ? aklı bi karış havada ayol bunun...
eşinle konuşmalısın ciddi ciddi..
çoluğunun çocuğunun rızkını millete çar-çur etmemeli...
millet dedim diye de kızmasın kimse..
evet erkek kardeşi olabilir ama bu kadar bencilce davranıyosa el'dir benim gözümde..
oldu abim çalışsın yırtınsın borç ödiycem ev geçindiricem diye 3000'e yakın meblada aldığım hatta ben öderim deyip aldığım şeyin ödemiyim bi de üstüne yatayım..
nerde böyle abi ya gelsin benim de abim olsun...
Düğün borcu olan insanın neyine zaten 2850 liralık telefon? Baştan niye almış ödeyeceğinden emin olmadığı şeyi? Eşiniz prim verdikçe parasını yemekten vazgeçmez hiçbiri, bazı insanların utanması olmuyor bu konularda maalesef. Bence eşinizi karşınıza alıp sakin sakin anlatın. Hiç gerilmeyin ki savunmaya geçmesin sizi dinlesin anlasın.
Allah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?