en sonunda delirecegim heralde

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
geçen yaz kaynım eşimin hattına telefon aldı ama sonradan haberim oluyor neyse karşı çıktım tabi tartışma oldu
eşim ben kardeşime güvendim öder dedi ama anca 500 600 tl yi ödedi sonra telefonu da sattı ondan sonra yok tık kesildi
neyse telefonu kapattılar tabi ben zannediyorum ki kaynım ödeyecek ama ödememiş
abisine abi düğün falan çok masrafım oldu sen kapat ben sana öderim demiş
eşim de düğünde bişey takamadık ve hediye alamadık falan diye silmiş borcunu tabi benim yine haberim yok
6 7 aydır ses de olmayınca ödeniyor sanıyorum
bugun icradan kagıt geldi
eşimi aradım dedim iste kardeşinden dedim
ben sildim o borcu dedi kalakaldım sesim titreyerek nasıl dedim eşimin de sesi bozuldu sen takma kafana ben halledecem dedi kapattı
zaten sıkıntılıyız eşim haftalık sistemiyle çalışiıyor
geçen cumartesi komple kiraya verdik bu hafta faturalar ve ihtiyaçlar var birde kombi yaptırılacak ama şu an tek kuruş para yok
inanın yoruldum zaten kaynımın düğünde kp der 500 tl yi aldı ve geri vermedi neymiş abisiymiş o kadar yardımı olacakmış
ya inanın ailesine yedirdiği parayla bi ev peşinatı birikirdi bişey söyleyince kavga çıkıyor huzurumuz bozuluyor söylemesem içim sıkılıyor
bu adam gözükara lafını sözünü bilen adam ama ailesine bişey diyemiyor
bıktım artık gercekten bıktım sadece yazmak paylaşmak istedim yoksa delirecem yani 2850 tl lik hediye olurmu ki kendisi 1600 maas alan kira ödeyen biri
şuan kaynımın elinde 10000 tl ye yakın altın ve para var istese öderdi

Son düzenleme:
Şu bayan çok bilmiş eltinin eşimi bu telefon borcunu yapan eğer oysa herşeyi ben bilirm demeyle olmuyor şu borcu ödeyin deyin bence..Haklısın yerden ğöe kadar 2,850 hediye olmaz

Şu bayan çok bilmiş eltinin eşimi bu telefon borcunu yapan eğer oysa herşeyi ben bilirm demeyle olmuyor şu borcu ödeyin deyin bence..Haklısın yerden ğöe kadar 2,850 hediye olmaz
eltimin haberi yok ki söylesem eşim kızar laf taşıyorsun diye kızdan herseyi saklıyorlar kv demler kaynımın geçmişini 3 nişan atıldı bana yaptıklarını falan

eltimin haberi yok ki söylesem eşim kızar laf taşıyorsun diye kızdan herseyi saklıyorlar kv demler kaynımın geçmişini 3 nişan atıldı bana yaptıklarını falan
İyi de sizede yazık nasıl ödeyeceksiniz icraya kadar geldiyse kv söyleyin bi şekilde ya da sonuçta silinebilecek bir meblag değil..Kardeşler arasında para olmaz olmaz ama zoraki de hediye vermek olmaz..

Ay canım eşin 6 - 7 aydır fatura ödüyor ve senın haberın nasl olmuyor ya ben hep hesap gecmısını kntrol ederım .Ayrıca 2.850 tl ye hedıye mı olur yuh !

simdi eltim mesaj atmış okumak bile istemiyorum eşim aradı bide ne olur üzülme takma bi daha olmayacak dedi ama inanın yoruldum

İyi de sizede yazık nasıl ödeyeceksiniz icraya kadar geldiyse kv söyleyin bi şekilde ya da sonuçta silinebilecek bir meblag değil..Kardeşler arasında para olmaz olmaz ama zoraki de hediye vermek olmaz..
kaynanama çıtladım önceden bizim ailede para konuşulmaz ödeyecek tabi kardeşi sonuçta zor durumda olmasa verird çocuk dedi nedense kabak hep bize patlıyor

söyle sen söyle. bana laf yetiştireceğine git kocana bişey söyle de borcunu harcını ödesin de...
gerizekalının egosu biraz yere iner en azından. bi önceki konunu okuyodum da şimdi tilt oldum...
eşin kızarsa da aaa borçları bilmiyo muydu tüh falan diye safa yatarsın ?

Ay canım eşin 6 - 7 aydır fatura ödüyor ve senın haberın nasl olmuyor ya ben hep hesap gecmısını kntrol ederım .Ayrıca 2.850 tl ye hedıye mı olur yuh !
esim hiçbişeyini anlatmaz geçen lerde işyerine gittim göğüs röntgeni çektirmiş bana benim degil tas gibiyim diyor

kaynanama çıtladım önceden bizim ailede para konuşulmaz ödeyecek tabi kardeşi sonuçta zor durumda olmasa verird çocuk dedi nedense kabak hep bize patlıyor
Fazla iyi niyet gösteriyorsunuz.Şunu unutmayın derim gereğinden fazla değer insanın başını yere eğer..Açıkcası söyle durumumuzu biliyorsunuz nasıl ödeyeyim ben bunu diye gerekirse çıngar çıkar.

söyle sen söyle. bana laf yetiştireceğine git kocana bişey söyle de borcunu harcını ödesin de...
gerizekalının egosu biraz yere iner en azından. bi önceki konunu okuyodum da şimdi tilt oldum...
eşin kızarsa da aaa borçları bilmiyo muydu tüh falan diye safa yatarsın ?
geçen yenge siz bize takı yapmamıssınız dedi bende biz yeterince verdik vermemiz gerekeni bırakta iki kardeş halletsinler dedim bozulacak sandım ama baktım trip atıyor hemen uzaklastım bulaşsın istemiyorum

Fazla iyi niyet gösteriyorsunuz.Şunu unutmayın derim gereğinden fazla değer insanın başını yere eğer..Açıkcası söyle durumumuzu biliyorsunuz nasıl ödeyeyim ben bunu diye gerekirse çıngar çıkar.
defalarca yasadık buna banzer olayları deliliğe vurdum falan ama nafile arsızlar bi kere anlatılmaz yaşanır

geçen yenge siz bize takı yapmamıssınız dedi bende biz yeterince verdik vermemiz gerekeni bırakta iki kardeş halletsinler dedim bozulacak sandım ama baktım trip atıyor hemen uzaklastım bulaşsın istemiyorum
ay yüzsüz bi de üstüne trip mi atıyo..
önceki konunun başında senn 21 yaşında aklı başında falan yazmışsın da..
öyle olmadığını biliyosun di mi ? aklı bi karış havada ayol bunun...
eşinle konuşmalısın ciddi ciddi..
çoluğunun çocuğunun rızkını millete çar-çur etmemeli...
millet dedim diye de kızmasın kimse..
evet erkek kardeşi olabilir ama bu kadar bencilce davranıyosa el'dir benim gözümde..
oldu abim çalışsın yırtınsın borç ödiycem ev geçindiricem diye 3000'e yakın meblada aldığım hatta ben öderim deyip aldığım şeyin ödemiyim bi de üstüne yatayım..
nerde böyle abi ya gelsin benim de abim olsun...

ben eşime inanamıyorum ya nasıl hala kazık yiyip yiyip ses etmiyor anlamıyorum dediğim gibi çevresinde lafı sözü dinlenilen çekinilen biri hani saf biri olsa neyse

ay yüzsüz bi de üstüne trip mi atıyo..
önceki konunun başında senn 21 yaşında aklı başında falan yazmışsın da..
öyle olmadığını biliyosun di mi ? aklı bi karış havada ayol bunun...
eşinle konuşmalısın ciddi ciddi..
çoluğunun çocuğunun rızkını millete çar-çur etmemeli...
millet dedim diye de kızmasın kimse..
evet erkek kardeşi olabilir ama bu kadar bencilce davranıyosa el'dir benim gözümde..
oldu abim çalışsın yırtınsın borç ödiycem ev geçindiricem diye 3000'e yakın meblada aldığım hatta ben öderim deyip aldığım şeyin ödemiyim bi de üstüne yatayım..
nerde böyle abi ya gelsin benim de abim olsun...
eşim aradı azönce aglamış sesinden belli onada üzülüyorum ama yoruldum yaa üzülme diyor üzülme nasıl üzülmeyeyim

Düğün borcu olan insanın neyine zaten 2850 liralık telefon? Baştan niye almış ödeyeceğinden emin olmadığı şeyi? Eşiniz prim verdikçe parasını yemekten vazgeçmez hiçbiri, bazı insanların utanması olmuyor bu konularda maalesef. Bence eşinizi karşınıza alıp sakin sakin anlatın. Hiç gerilmeyin ki savunmaya geçmesin sizi dinlesin anlasın.

Allah kolaylık versin.

Sen öncelikle evde olan sayılı hem de ihtiyacınız olan paradan bir habersin, eşin veriyor, alıyor, ayarlıyor senin sonra haberin oluyor.
Bu da önemli bir sorun bence.
Bir kadın eve giren paranın ne olduğunu bilmez mi?

Düğün borcu olan insanın neyine zaten 2850 liralık telefon? Baştan niye almış ödeyeceğinden emin olmadığı şeyi? Eşiniz prim verdikçe parasını yemekten vazgeçmez hiçbiri, bazı insanların utanması olmuyor bu konularda maalesef. Bence eşinizi karşınıza alıp sakin sakin anlatın. Hiç gerilmeyin ki savunmaya geçmesin sizi dinlesin anlasın.

Allah kolaylık versin.

defalarca konuştum inanın tamam diyor ama sonra yine aynı yoruldum ya tamam ailesi gelsin gitsinler ama zararları dokunmasın artık yaa

X