- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
geçen yaz kaynım eşimin hattına telefon aldı ama sonradan haberim oluyor neyse karşı çıktım tabi tartışma oldu
eşim ben kardeşime güvendim öder dedi ama anca 500 600 tl yi ödedi sonra telefonu da sattı ondan sonra yok tık kesildi
neyse telefonu kapattılar tabi ben zannediyorum ki kaynım ödeyecek ama ödememiş
abisine abi düğün falan çok masrafım oldu sen kapat ben sana öderim demiş
eşim de düğünde bişey takamadık ve hediye alamadık falan diye silmiş borcunu tabi benim yine haberim yok
6 7 aydır ses de olmayınca ödeniyor sanıyorum
bugun icradan kagıt geldi
eşimi aradım dedim iste kardeşinden dedim
ben sildim o borcu dedi kalakaldım sesim titreyerek nasıl dedim eşimin de sesi bozuldu sen takma kafana ben halledecem dedi kapattı
zaten sıkıntılıyız eşim haftalık sistemiyle çalışiıyor
geçen cumartesi komple kiraya verdik bu hafta faturalar ve ihtiyaçlar var birde kombi yaptırılacak ama şu an tek kuruş para yok
inanın yoruldum zaten kaynımın düğünde kp der 500 tl yi aldı ve geri vermedi neymiş abisiymiş o kadar yardımı olacakmış
ya inanın ailesine yedirdiği parayla bi ev peşinatı birikirdi bişey söyleyince kavga çıkıyor huzurumuz bozuluyor söylemesem içim sıkılıyor
bu adam gözükara lafını sözünü bilen adam ama ailesine bişey diyemiyor
bıktım artık gercekten bıktım sadece yazmak paylaşmak istedim yoksa delirecem yani 2850 tl lik hediye olurmu ki kendisi 1600 maas alan kira ödeyen biri
şuan kaynımın elinde 10000 tl ye yakın altın ve para var istese öderdi
eşim ben kardeşime güvendim öder dedi ama anca 500 600 tl yi ödedi sonra telefonu da sattı ondan sonra yok tık kesildi
neyse telefonu kapattılar tabi ben zannediyorum ki kaynım ödeyecek ama ödememiş
abisine abi düğün falan çok masrafım oldu sen kapat ben sana öderim demiş
eşim de düğünde bişey takamadık ve hediye alamadık falan diye silmiş borcunu tabi benim yine haberim yok
6 7 aydır ses de olmayınca ödeniyor sanıyorum
bugun icradan kagıt geldi
eşimi aradım dedim iste kardeşinden dedim
ben sildim o borcu dedi kalakaldım sesim titreyerek nasıl dedim eşimin de sesi bozuldu sen takma kafana ben halledecem dedi kapattı
zaten sıkıntılıyız eşim haftalık sistemiyle çalışiıyor
geçen cumartesi komple kiraya verdik bu hafta faturalar ve ihtiyaçlar var birde kombi yaptırılacak ama şu an tek kuruş para yok
inanın yoruldum zaten kaynımın düğünde kp der 500 tl yi aldı ve geri vermedi neymiş abisiymiş o kadar yardımı olacakmış
ya inanın ailesine yedirdiği parayla bi ev peşinatı birikirdi bişey söyleyince kavga çıkıyor huzurumuz bozuluyor söylemesem içim sıkılıyor
bu adam gözükara lafını sözünü bilen adam ama ailesine bişey diyemiyor
bıktım artık gercekten bıktım sadece yazmak paylaşmak istedim yoksa delirecem yani 2850 tl lik hediye olurmu ki kendisi 1600 maas alan kira ödeyen biri
şuan kaynımın elinde 10000 tl ye yakın altın ve para var istese öderdi
Son düzenleme: