En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nı yakın zamanda izledim ben de, kıssadan hisse gibi bir filmdi ve çok hoştu gerçekten güzel hissettirmişti :) İşleyiş çocuksu evet ama tam da çocuksu değildi aslında, filmde çocukların davranışları hep büyüklerden kaynaklanıyordu.. Evet sadece gülümseyerek izlemek istiyorsun bazen :)

Kafamda Matrix'e başlamak var bi ara Harry Potter kadar istekli olmasam da, bir kaç filmini izlemiştim kaçta kaldığımı hatırlamıyorum ama etkilemişti güzeldi :)

O filmi seyrettiğinizi önceki mesajlarda okumuştum :) Şöyle düşündüm o zaman, eğer biri charlie nin cikolata fabrikasını o renkli ve eğlenceli film kapağıyla birlikte merak edip izlemişse, o insan asla kötü biri olamaz :) Uğraşsa yapamaz. Ondan olmaz çünkü :) Bu tür filmleri saçmalık olarak görenler var. Oysa bana hep bir şeyler katar. Açıkçası "chocolita sizi izliyor" bildirisini almanızın sebebide bu :)

Ay çok teşekkür ederim, ne desem bilemedimÖvgü duymuştum aslında ondan izlemiştim ama içeriği, ne anlattığı da önemli filmin, gerçek hayatın bir kesitini fantastik ögeleri ekleyerek tatlı bir dilde anlatmış, anlamlıydı bence, hiç saçma bulmadım. İçindeki kapana kısılmış çocuğu mutlu ediyorsun böyle filmlerde..
Huzur veren, iyi hissettiren filmleri seviyorum...

Deepwater horizon- güzel filmdi , öneririm..

Kesinlikle :) Kutup ekspresini izlediniz mi? O filmde hoşuma gider. Özellikle soğuk havalarda sıcak kahveyle birebir. Tom hanks'sin animasyonu baş rolde. Trenin kaptanı olarak. Yönetmeni de ayni :) bu filmi cocukken izlemistim. Cok sevmistim. Buyuyunce tom hanks'in fimleriyle tanistim. Ama o animasyondaki karakterin tom hanks oldugunu yillar sonra ogrendim. Sanki yillar once izledigim filmdeki sifreyi cozmus gibi hissettim ya da bir gizemi fark etmis gibi.. O yuzden o filmi tekrar izledim.

Tom Hanks iyidir.. Bir filmini gördüm mü incelerim, çoğunlukla duyguları güzel veriyor. Adı aklıma gelmiyor bir filmi vardı drama-komediydi ülkeler arası bir sebepten bir süre havalimanında yaşamak zorunda kalan, ülkesine dönemeyen bir adamı canlandırıyordu, dramasından etkilenmiştim..
Baktım dediğinize izlememişim ama izleyeceğim :)

Terminal..Supper filmdir

Evet, bir yandan gülümseme oluşuyor yüzümde ama bir yandan da çok hüzünleniyordum :)

Not: Bu arada drama değil dram. Niye sürekli öyle dediysem :)

Terminal guzel evet. :) birde bu charlie nin cikolata fabrikasinda oynayan adamin "makas adam" ve "beter bocek" diye bu tarz iki filmi daha varmis. Sanırım o adam bu tarz filmlerde oynamayı seviyor.

Tom hanks'in yeni hayat filmi de güzel.. Bütün filmlerini seyrettim..

Jonny Deep mi? Charlie'nin Çikolata Fabrikasında çok beğenmiştim oyunculuğunu kim olduğunu bilmeden, etkilenmek için ilginç bir karakter ama azıcık etkilenmiş de olabilirim neden bilmem
Baktım hep aynı yönetmenle çalışmış neredeyse bu tarz filmlerde, bu tarzda baya iyi sanırım :)

Bana ağırlıklı olarak doğa temalı, geren, hayatta kalma filmleri öneriniz var mıdır?

Doğa istiyorsanız "kendi kırılma noktanı keşfet" filmini önerebilirim. Sinemada izlemiştim. Sörf, deniz, içim ferahlamıştı.. Hayatta kalma filmleri çok izledim. Couldfriend yolu
Nefesini tut
Otostopçu
Koleksiyoncu 1-2
Frozen
Diriliş

Aa ama "Hayat güzeldir" filmini mutlaka izlemelisiniz. Hayatta kalma mı denir, yaşamaya çalışmak mı, yoksa şartlara alışmak mı bilmem. Ama muhteşemdir

Aa ama "Hayat güzeldir" filmini mutlaka izlemelisiniz. Hayatta kalma mı denir, yaşamaya çalışmak mı, yoksa şartlara alışmak mı bilmem. Ama muhteşemdir

İlk iki dediğinizi ve Hayat Güzeldir'i izledim :)
Diğerlerine bakayım bir.
Doğa da bir bilinmezlik, bir vahşi saldırı, doğal afetler vs. bu tarz tehditler oluşurken kaçmaya-önlemeye çalışan insanların maceralarının olduğu filmler daha çok bahsettiğim :)

Son durak serileri tam öyle olmasa da benzerdi, nefesimi tutarak izlediğim beni ekrana kitleyen serilerdi..

Apocalipto efsane bir filmdir...oneririm

YEŞİL YOL u tavsiye diyorum kesinlikle izlenmeli korku olarakta RUHLAR BÖLESİ ben çok beğenerek izledik uyduruk korku filmleri gibi değil bir kalite var

Ölüm ormanı
Gri kurt
Frozen
Diriliş
Next

O zaman böyle bir düzeltme yapayım :) Next filmi olacak tehlikeleri önceden görebilen bir adamın hikayesini anlatıyor. Son durak filmi tadında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…